|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« : 28 Ağustos 2007, 06:34:27 » |
|
DEVRİM Temiz kalan tek yerdir devrim bütün bir yıl kirlenen duvarda ama görebilmek icin asıldığı çividen indirilmelidir yapraklari biten takvim
Zorbalara direnmektir devrim bir çocuğun annesinin çantasından aldığı paraları altına gizlediğini söylememiştir dövülen hiçbir hali
İçinde yaşamaktır devrim dikiş kutusunun ve toplu iğneler gibi bir arada olmayı gerektirir karşı koyabilmek icin zulmüne makas denilen patronun
Gece ışıklar arasında koşmaktır devrim ateş böceklerini yakalamak isteyen çocukların peşine takılır gün gelir yanıp sönen mavi ışıkları polis arabalarının
Kağıt bir gemidir devrim bütün gemiler hurdaya çıksa da sonunda taşıdığı özgürlük şiiriyle batmadan yüzer nicedir dünya sularında
Kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 28 Ağustos 2007, 06:34:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2007, 09:27:20 » |
|
seviyorum sunay akını neden _? çünkü sayesinde hayatımda ilk defa 200kişi tarafından alkışlandıgımı bilirim lisede konferans için gelmişti okulumuza k.bakmasın biraz sinirlendirmiştik abimizi ama ne yapalım be abi bizde fikrimizi söledik he tabi 200kişinin senin karsıt oldugun bi düşünceyi alkışlaması zoruna gitmiş olabilir tamam konferanstan sonra tayfaca tezahüratlarla salondan cıkmamız hataydı hatta omuzlara alma olayıda yanlıştı da ne gerek vardı masayı yumruklamana falan sakin olmakta fayda var sonucta sadece düşüncemi söylemiştim sen masaya vurmasan bizde galeyana gelmezdik. he sevdiğim kadar kızgınımda kendisine 1hafta boyunca arkamdan konusan hocalarla ortayı bulmaya calıştım.hayatımda ki tek yerin 1haftamı alman.bana bişey olmadı sadece uslubumdaki seviye kurtulmam için yeterli oldu.ama okul senin arkandan sadece sunu söyleyebildi.işine gelmeyince delirdi.he senin kafadan olanlarda iftirayı cabuk yaymıslar ben arkandan lafı nası koydum ama demişim falan beni de uğraştıran bu oldu zaten.ama cengizhan lisesi,hocalarıda dahil olmak üzere seni hiç bir zaman iyi anmıyacak.seninle aynı fikirde olanlar bile.bakma yüzüne güldüklerine hepsi nezaket gereği tabi ki.ama hala kızıyorum nezaket neden sadece büyüklere var o anda kızılan ben olurken sonradan takdir edilsem ne yazar.umarım bir daha karsılaşmayız öğrendim ki sonradan Trabzon'luymussun ilk defa bu kadar üzüldüm be abi birinin Trabzon'lu olmasına
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2007, 10:38:13 » |
|
sunay akın gerçekten harika bir yazar istanbulda bir zürafa adlı kitabını okumuştum çok güzel şiirleride vardır ama ben denemelerini daha çok beğeniyorum trabzonlu bir yazar ama bnce istanbulu ondan başkası bukadar güzel anlatamaz yani ben görmedim umarım herzaman bize eserlerini sunar onun gibi yazarlarımıza çok ihtiyacımız var . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|