Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Staj Bilgilendirme  (Okunma Sayısı 5179 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dantecem
Ziyaretçi
« : 12 Ağustos 2007, 17:00:14 »

Bu başlıkta hiç bir konu görmeyince aklıma geldi, yaptığınız stajları burda paylaşsanız nasıl olur.

Ne yaptınız?
Ne kadar süre yaptınız?
Nerede hangi bölüm/departmandaydınız?
Size ne kattı?

Özellikle birinci sınıflar nerelerde neler yapılabileceğine dair çok az bilgi sahibiler. Böylelikle biraz daha rahatlanılmış olur gibi geldi bana?

Fikirleriniz?
Ekonometri - M
« : 12 Ağustos 2007, 17:00:14 »

tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2007, 22:39:20 »

hsbc awcılar sube...bireyseldeyım
tek sorun ulasım onun harıcınde memnun kaldım

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
dantecem
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2007, 17:50:28 »

Sanırım her ekonometrist bir kez banka yollarından geçiyor Gülümseme

Ben de bu sene Yapı Kredi Bankası Genel Müdürlüğünde Bireysel Bankacılık Stajı yaptım. Mass ve Bütçe bölümlerinde başlayan staj 2 hafta sonra sadece bütçe olarak devam etti. (stajyer görev dağılımı sonucu)

Her ne kadar memnun kalmış olsam (ve bir çok şey öğrenmiş olsam) da bölümümle (bilgilerimle) ilgili neredeyse hiçbir şey kullanmamış olmak biraz rahatsız etti beni. (gerçi yöneticimin de dediği gibi, yine de bölümle alakalı görünen bi iş yaptık. Eldeki verilerden bütçe tahmini yapıyorduk) Bankadaki insanların çoğunun bankacı olma, eskisi kadar güzelliği kalmadı demelerine rağmen işlerinden memnun olmaları gibi bir çelişki de gayet ilginçti Gülümseme

Geçen sene de TAMPİL otomativ platinleri san.tic.a.ş. (yuff) de muhasebe departmanında staj yaptım. Hiç bir yerde bi staj ayarlayamasanız bile birinci sınıfta babanızın muhasebecisinin yanına kendinizi atın. (deneyim her zaman önemlidir)

Muhasebe departmanı dedim de gümrükten mal bile geçirdim gidip be ne stajdı (akşamları 3 saat mesaiye kalan ilk stajyer olarak tarihe geçtim sanırım)

Her öğrencinin (daha doğrusu geleceğini düşünen her öğrencinin) elinden geldiğince staj yapmasını öneriyorum

Hepimize başarılar  Karizmatik
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 13 Ağustos 2007, 17:50:28 »

tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 13 Ağustos 2007, 21:58:47 »

walla cemcım dogru soluosun okulda ögrendıgımız(gercı bn ne ögrendım kı) hıc bısı kullanılmıo sankımm

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
seytana
SeYtAnA
Ekom - Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

seytana_@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2007, 09:03:31 »

Barsan global lojistikte insan kaynaklarında yaptm stajı. Uzmanların hepsı ıktısat ya da ekonometrı mezunydu ama yaptgmız ıslerın bolumle alakası yok  Kararsız işçi alımları mülakatların yapılması yazısmalar fln yapıoduk. Heralde tek faydası mulakatlarda nası dawranmam gerektıgnı nası konusmam gerektgnı hangı kelımeler yasak kelımeler ıse alınmamı engeller ya da hangı kelımelerı kullanırsam dıger adaylardn 1 adım onde olurum , hangı pozısyonlar ıcın hangı ozellıkler aranıo kısılık testlerı nası degerlendırılıo bu testlerı nası cwplamam gerekıo bunnarı ogrendm artk mulakatlarda ona gore davranıcmm Kahkaha ama bnce herkes ınsan kaynakları stajı yapmalı calısmaya baslamadan once ısın arkasında neler var ne ıstenıo adaylardan ogrenılsın Gülümseme

eko 3 - 1. öğrtm
jansu
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2007, 20:31:50 »

Arkadaşlar aranzda Doğuş Otomotiv ' de staj yapmak isteyen varsa lütfen cansutaskiran@gmail.com adresine özgeçmişlerini yollasın.Ben şu anda lojistik bölümünde staj yapmaktayım.Stajyer açıkları var.Fİrmanın yeri Gebze'de.Servis ve yemek olanağı sağlıyorlar.Yani bir masrafınız olmuyor.Kısa dönem staj ücretsiz olmakla beraber uzun dönem stajda bu durum farklılaşabiliyor.İlgilenenlerin bana ulaşmalarını rica edeceğim.Hepinize başarılar diliyorum.
waterlilyYy
waterlilyYy
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 21 Eylül 2007, 11:47:57 »

ben bu yıl vdf de hukuk departmanında staj yaptım.bize ekonometri mezunlarının özellikle tercih edildiği söylenmişti.ama yapılan işin ekonometriyle kesinlikle ilgisi yok.ve çok sıkıcıydı.tüm gün telefon etmekten ve sabahları mektup katlamaktan başka birşey yapılmıyor bu departmanda..işin kötüsü bu sadece stajyerler değil çalışanlar için de söz konusu.bence asla bu departmanı tercih etmeyin.ben dakika saydım bir ay boyunca ama doğuş otomotivle aynı şartlar burası içinde geçerli.. yemek için ticket ve servis

3. sınıf
sevcan
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

sevcan_ustnbas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 26 Ekim 2007, 20:05:21 »

ben bu sene 1,sınıftayımm staj görmek istiorumm  bu sene yardımmm??......

1.sınıf     2.öğretmm
ekocgr
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

cgr-ozdemir@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 26 Ekim 2007, 21:55:06 »

ya ben bişi sorcam staj başvuruları nasıl yapılıyo. okul yönlendiriyomu_? ben 1. sınıfım şimdi sene sonu staj yapabilirmiyim_? yani erken diilmi_?tecrübelilerden yardım bekliorum.... undecided undecided
aristocrat
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

rastgeleharfler@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 26 Ekim 2007, 22:42:21 »

okulun stajla pek ilgisi yok klupler yönlendirebilirler artı mezunlar derneği yardımcı olabilir.bana kalırsa kendin başvur..

3.s1n1f 1-2 ögretim
yalnız bir iyi vardır,bilgi:yalnız bir kötü vardır,cehalet..(socrates)
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kapışş Kapışş Aşk.. Heryerde Dillerde..

kafasinifareyekaptirankedi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #10 : 27 Ekim 2007, 12:44:39 »

ya ben bişi sorcam staj başvuruları nasıl yapılıyo. okul yönlendiriyomu_? ben 1. sınıfım şimdi sene sonu staj yapabilirmiyim_? yani erken diilmi_?tecrübelilerden yardım bekliorum.... undecided undecided

merhaba, ben Bu yaz HSBC bankasında staj yaptım.. başvurusu çok basit oldu.. gidip bankayla görüşüyorsun onlarda zaten yanlarına yardım amaçlı adam arıyorlar.. para vermiyorlar günlük yemek fişini veriyorlar..

bu yaz 1,5 ay staj yaptım.. biraz yorucuda olsa bana baya birşey kattı... aklına gelebilecek tüm bankacalık işlemlerini öğrendik. öyle ayak işi filan değildi..

hep 1den 2ye gecen stajyerleri ayak işleri yaptırıyolar derlerdi ama yalan Gülümseme

ben sürekli bilgisayar başında, hesap filan inceleyip.. muhasebe oluşturdum..

başvuruda dediğim gibi bankanın kendisini cv ni bırakmakla oluyo.. zorunlu staj değil sadece herşey senin kendi yararına..

Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim

Portakal Orda Kal Gülümseme
fbzeed
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2007, 22:33:16 »

bende yeni girdim bu sene 1. snftayım ve yazın staj yapmayı dusunuorum hatta esasında okul doneminde bile calısmak istiyorum ama sonucta daha yeniyiz yani 1. sınıf oldugumuz icin bu tip basvurularda sıkntı cekmez miyiz?

eko 1-1
serdarta
serdar
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : 16 Kasım 2007, 11:43:22 »

“STAJYER”

Hava Kargo taşımacılığında hızlı bir büyüme yakalayan şirketimizin Mali İşler-Muhasebe Departmanı’na stajyer aranmaktadır.
Zamanını verimli bir şekilde değerlendirmek,bilgi ve becerilerini kurumsal bir şirkette geliştirmek isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki e-mail adresine CV’lerini gönderebilir.

Not:
•   Öğrencilerimizin yemek ve yol ücretleri şirketimiz tarafından karşılanacak,şirket bünyesinde gerçekleştirilen eğitimlere katılabileceklerdir.
•   Öğrencilerimizin,ders ve sınav konusunda herhangi bir sıkıntı çekmemesi için çalışma günlerinde ve saatlerinde öğrencimizin isteklerine göre gerekli esneklik sağlanacaktır.

IK uzmanı:    mert.temelatma@actairlines.com

----
Arkadaşlar tüm sınıflar başvurabilir.1.sınıfım birşey bilmiyorum diye çekinmeyin,yarın öbür gün mezun olduğunuz zaman cv nizde kaliteli şirketler olsun..Bence bu fırsatı kaçırmayın...

2.öğrenim Ekonometri ıv.

Byk bi ihtimal alıntıdır..
Tomris
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 16 Kasım 2007, 23:37:59 »

staj konusunda sıkıntı çekmezsiniz arkadaşlar sınıf farketmiyo ama cv nizi firmaya gidip elden teslim ederseniz daha etkili olur Gülümseme

III. sınıf  I. öğretim

BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
jansu
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2008, 21:33:27 »

Öz-Ar Gümrük Müşavirliği'nde staj yapmak isteyen arkadaşların özgeçmişlerini otekirenkler@gmail.com adresine bekliyorum.
Firmanın yeri Kozyatağı-Bayar Caddesi üzerinde.
Çalışma yapısı bakımından çok esnekler.İstediğiniz günlerde ve saatler arasında staja gelebilirsiniz.Okula öncelik veren ve öğrenciye dış ticaret anlamında gerek teorik gerekse pratikte faydalı olmayı amaçlayan bir firma.İthalat ve ihracat sürecini yakından öğrenmenin yanı sıra beyanname yazmayı ve bu sektör içinde kullanılan bilgisayar programını da kullanmayı öğreniyorsunuz.Eleman yetiştirir gibi yetiştiriyorlar.2.5 aylık bir staj dönemim oldu.Çalışma ortamı çok güzel.
2 aylık bir deneme süresi sonrasında aylık 400 ytl alıyorsunuz.İlk etapta yemek paranız firma tarafından karşılanıyor.
Ofis içi çalışacak bir stajyer arıyorlar.Özellikle bölüm içinde dış ticarete eğilimi olan ve kendini bu alanda yetiştirmek isteyen arkadaşların başvurusunu bekliyorum.Zira burası benim staj yaptığım 5.yer ve ilk defa çok şey öğrendiğimi hissederek ayrıldım artı bir de üstüne para verdiler:)Bazı nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldıysam da ilk boşluğumda tekrar başvuracağım.Neyse arkadaşlar...Ben bekliyorum e-postalarınızı...
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: