Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SPK lisansının gerekliliği  (Okunma Sayısı 1127 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alpersado
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 03 Eylül 2008, 22:23:46 »

Arkadaşlar,özellikler 3. ve 4. sınıfta okuyanlar benden size bir arkadaş tavsiyesi.SPK lisanslama sınavları yapılır senede 3 kez.www.spk.gov.tr ye girin araştırın sorularınızın cevaplarını bulursunuz.Benim söyleyeceğim ise finans sektöründe kariyer yapmakla ilgileniyorsanız.SPK lisansınız olmadığı taktirde finans sektöründe,şirketlerinde çalışma imkanlarını kısıtlı durumda.Açın kariyer.neti SPK yazın.Her gün 3-4 ilan verilmekte spk lisansı,özellikle ileri düzey lisansı olanlara tecrübeleri olmasada muhteşem olanaklar var.Alması gerçekten zor bu lisansı.Tek seferde alma oranı sanıyorum yüzde 5-6 gibi birşey.Bu yüzden lisanslı eleman  bulmakta zorluk çekmektedir sektör.Ben bu sene okulu bitireceğim ocak ayında.Aynı zamanda ocak ayında bu sınav var,başvuruları 2,5 ay önceden ilan ediliyor.Size tavsiyem biraz araştırın bu konuyu.4.sınıfta alabilirseniz çok yol katetmiş olursunuz.

alperbaltacioglu
Ekonometri - M
« : 03 Eylül 2008, 22:23:46 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim
ekonometri