|
_GoSSiP_
Ziyaretçi
|
 |
« : 01 Haziran 2007, 14:44:43 » |
|
gönül bu siz den hoşlanmayanı siz seversiniz sizden hoşlanında siz sevmezsiniz bu kişden kurtulmak için ne yaparsınız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 01 Haziran 2007, 14:44:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2007, 14:51:06 » |
|
eğer ciddi anlamda hiç birsey yoksa o kişiye karsı en azından kendimden soğutay calışırım fazla yakınlık göstermeyerek zaman zaman özellikle görmezden gelerek kendisini he olmassa bu taktik alır karsıma konusurum cok ta zor birşey deil kırmadan durumu anlatmak sanırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShintoX
ozan...
Ekom Normal Üye

ultrAslan
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2007, 14:57:19 » |
|
ilk etapta nasıl kurtulurumu düşünmem bakarım kafama uyuyosa muhabbeti sağlamsa hoşlanmaya çalışırım olmuyosa hiç kasmam.. soğutmaya çalışırım en klasik taktiktir..
|
|
|
|
|
|
Dost dediğin matematiksel olmalı : Mutluluğu çarpmalı , üzüntüyü bölmeli , dünü çıkarmalı , yarını toplamalı..
II.Sınıf - I. Öğretim..
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2007, 14:57:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2007, 15:14:29 » |
|
Bana açılmışsa açıksa söylerim ona o gözle bakmadığımı ve kesinlikle umutlanmamasını.Eğer birşey değişmesse ondan soyutlarım kendimi.En kötüsü, işi yüzsüzlüğe vurur beni rahatsız ederse çok fena terslerim tickedoff
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Haziran 2007, 16:06:02 » |
|
açık açık soylerim oyun yapmaya gerek yok istemiyosam söylerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Haziran 2007, 16:12:13 » |
|
eğer soğutlmakta başarılı olamıyorsam yalan sölüyorum:(ama napayım bir an önce karşımdakinin benden ümit beklemsini engellemek için:(yapcak bişey yokk yaniiii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Haziran 2007, 16:16:11 » |
|
açık açık soylerim oyun yapmaya gerek yok istemiyosam söylerim..
ama bence yapılacak en güzel sey bu yada yapılması gereken dieyim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEADorALIVE
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Haziran 2007, 16:53:01 » |
|
yavaş yavaş kendimi ondan uzaklaştırırım. Hayır demeyi sevmediğim için o muhabbetin açılmasını engellerim...
|
|
|
|
|
|
Eğer Bilmiyorsam; Merak Etmemişimdir!!!
|
|
|
|
Kivirlemi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Haziran 2007, 16:54:39 » |
|
kendimi iğrenç aşağılık kişilksiz bir insan olarak gösteririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShintoX
ozan...
Ekom Normal Üye

ultrAslan
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Haziran 2007, 16:58:23 » |
|
eğer açıldıysa bana bende sölerim olmayacağını... çünkü boş ümitler kaosa sürükler..
|
|
|
|
|
|
Dost dediğin matematiksel olmalı : Mutluluğu çarpmalı , üzüntüyü bölmeli , dünü çıkarmalı , yarını toplamalı..
II.Sınıf - I. Öğretim..
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Haziran 2007, 17:32:11 » |
|
ya aslında sizden hoşlanan birinden nasıl kurtulursunuz değil de nasıl onu üzmeden 'olamaz' dersiniz olsa daha iyi olur.çünkü nerden bilebilirdi karşımızdaki bizim ondan hoşlanmadığımızı.yazık sevmiş,sen ondan hoşlanmıyo olabilirsin ama bunu karşındakini kırmadan söylemek daha iyi olur.çünkü zaten onu sevmemekle ilk acıyı yaşatıyosun bari kırmadan söyle ki daha fazla üzülmesin garibim ya... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperavci
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Haziran 2007, 05:54:23 » |
|
bu konuda dideme kesinlikle katılıyorum..birisinin sizden hoşlanması rutin bi iş değildir bence sizin için..ve siz ondan hoşlanmasanızda sizin için değerli birisi o aslında.kendinizi bi o insan yerine koyun..sizden kurtulmak istediğini hal hareketlerinden anladığınızda kendinizi nasıl hissederdiniz acaba?yapmacık davranışlarla,kestirip atmalarla,yalan sözlerle sadece size değer veren birini kırmak o kadar da kolay olamaz bence ya..onun üzülmemesi için olması gerekeni güzel bi şekilde anlatsanız o insanı yitirmemiş olursunuz.o sizin için önemsiz olsa bile hatta bi hiç olsa bile sizin iyiliğinizi isteyen,duaları sizinle olan birini yitirmemiş olursunuz..BENCE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 02 Haziran 2007, 20:31:04 » |
|
hiç bir şey yapmam o yeter herhalde ama allaha kurtulması için dua ederım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sheefica
|
 |
« Yanıtla #13 : 30 Haziran 2007, 00:22:42 » |
|
kurtulmak için birşeyler yapmak bu kelime bence karşı tarafa en büyük kötülüğü yapmak adam gibi sevmiyorum demekten daha çok can yakar
|
|
|
|
|
|
eko 2 .. 2.öğretim
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 05 Temmuz 2007, 14:14:35 » |
|
genelde aynı şeyi söylerim.sen harika birisin benden daha iyilerini hak ediyosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|