|
§®©
|
 |
« : 21 Ekim 2007, 16:21:08 » |
|
Bu kategori kendi kendine geliştirebilen bir yapı esas temel alarak açılmıştır, o yüzden siz fikirlerinizi belirttiğiniz sürece kendini geliştirecektir, yeni konular açılacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 21 Ekim 2007, 16:21:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
§®©
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2007, 16:22:44 » |
|
Yönlendirmiş olmayım ama bence daha gelişmiş bir yönetim sistemi olması şart...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2007, 16:29:23 » |
|
Yönlendirmiş olmayım ama bence daha gelişmiş bir yönetim sistemi olması şart...
Yönetim sistemi derken?
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Ekim 2007, 16:29:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
§®©
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2007, 16:33:16 » |
|
Admin, mod gibi mevkilerin yetkilerinin görev dağılımlarının daha etkin olarak belirlenmesi yetkilerinin açıkca ilan edilmesi, co-admin gibi yeni mevkilerin kurulması..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Ekim 2007, 16:34:53 » |
|
Evet sitenin aktifliğini arttırmak için işe yarayabilir.Bunun yanında bencemodaratörlerinde kendi alanlarında bölümlerini aktifleştirmeye çalışmalılar, bazı bölümler fazlasıyla durdu gibi sanki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Ekim 2007, 16:49:52 » |
|
bnce site içerğini sömürüp  hiç msj yazmayan ve ya canı istediğinde gereksiz msj yazanlar siteden uzaklaştırılmalı
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
§®©
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Ekim 2007, 18:28:09 » |
|
Buna karar verecek bir komite ya da denetleme birimi kurulabilir, tabi bu kurulda yer alacaklarıda belirlemek lazım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Ekim 2007, 20:14:59 » |
|
bir mod olarak merak edyorum sevgili ortaım gossip nerelerde 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
kalm
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2007, 10:57:09 » |
|
Site içi rütbelerden bazıları verilirken seçim ya da üyelerin katılabileceği bir karar verme sisteminin kurulması, ayrıca admin veya çeşitli görevdeki yöneticilerin ya da moderatorlerın denetlenmesi yoluyla daha demokratik bir ortam kurulabilir. ----------------------------------------------------------------- Ayrıca ben mesela bir yöneticiden şikayetçiyim, onu kime şikayet edeceğim kendisine mi?  Ne kadar objektif olunabilirki? Bu nedenle içinde üyelerinde olacağı bir denetleme kurulu olamaz mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
§®©
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2007, 21:38:38 » |
|
Konuyu ankete açayım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aristocrat
|
 |
« Yanıtla #10 : 23 Ekim 2007, 12:37:20 » |
|
site gayet yeterli geliyor bana arkadaşlar hazırlayanların ellerine gözlerine sağlık..teknik olarak hoş ama konu az ekleniyor gibi geliyor bana daha fazla konu olsa ii olabilir..giriyorum siteye ama cevap yazacak yeni konu sınırlı..
|
|
|
|
|
|
3.s1n1f 1-2 ögretim yalnız bir iyi vardır,bilgi:yalnız bir kötü vardır,cehalet..(socrates)
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #11 : 23 Ekim 2007, 22:17:26 » |
|
site gayet yeterli geliyor bana arkadaşlar hazırlayanların ellerine gözlerine sağlık..teknik olarak hoş ama konu az ekleniyor gibi geliyor bana daha fazla konu olsa ii olabilir..giriyorum siteye ama cevap yazacak yeni konu sınırlı..
Sen yeterki konu iste ne tür konular istediğini söyle açarız hemen... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aristocrat
|
 |
« Yanıtla #12 : 23 Ekim 2007, 22:21:14 » |
|
vakit geçirebileceğimiz okudukça gülebileceğimiz espriler yapabileceğimiz konular ben sadece okuyup gülsem yeter arkadaşların zekalarını kullanması sağlansın.burada böle aşk meşk sevdiğine söyle falan yoruluyorum okurken..teşekkürler ilgiden dolayı..
|
|
|
|
|
|
3.s1n1f 1-2 ögretim yalnız bir iyi vardır,bilgi:yalnız bir kötü vardır,cehalet..(socrates)
|
|
|
|
aristocrat
|
 |
« Yanıtla #13 : 24 Ekim 2007, 15:37:47 » |
|
birde arkadaşlar şöyle erkek erkeğe muhabbet edebileceğimiz bi bölüm açılsın foruma..eğer mümkün olursa sınırsız muhabbet özgürlüğü olsun ve yine mümkünse kızlar o bölüme giremesin!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekocgr
|
 |
« Yanıtla #14 : 24 Ekim 2007, 21:40:39 » |
|
bence sitenin içeriğinden önce background renkleri çok itici şiddetin rengi koyu bir kırmızı ve umutsuzluğun rengi siyah.. eğer site düznelemesi yapılcaksa daha iyi renkler seçilsin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|