Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: siyaset nereye kadar  (Okunma Sayısı 1495 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sercio
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 17 Mayıs 2007, 18:17:39 »

arkadaşlar son dönemde açtığımız başlıklara bakıyorumda hep siyasi içerikli başlıklar olmuş ama bu sitenin bir üniversitenin bilim tartışması gereken öğrencilerinin buluştuğu bir yer olması gerekirken bu şekilde siyasi olarak birbirine bir şeyler kanıtlamaya çalıştığı bir site olması görüyorum ki herkes tarafından yadırganmakta

o nedenle bundan sonra daha az siyaset daha çok bilim içerikli başılklar açmamız bence çok daha mantıklı olacaktır böylece hem diğer üniversitelerin bölümlerinin forum sitelerine benzeriz hemde birbirimize katkı yaparak kendimizi geliştirmek için bir fırsat yakalarız

ama tabi bu söyldiklerim geyik den vazgeçeceğimiz anlamını taşımasın  Kahkaha  Kahkaha

(öz eleştiri: bakmayın bunları yazarken kendi yaptığım şeyleri unutmuş değilim ama bende kendi yaptıklarıma uzaktan bakınca yanlış olduğunu görüyorum ve herkesin bu özeleştiriyi kendi içinde yapmasını diliyorum)

ne dersiniz söylediklerimde haklılık payı yokmu  TFR36
Ekonometri - M
« : 17 Mayıs 2007, 18:17:39 »

chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2007, 18:24:52 »

ben bugün siyasi içerikli forumlarda düşüncemi dile getirdim.rahatsızlığıı söyledim.umarım birdaha bu kadar yoğun tartışmalar yaşanmaz!
Joseph
Normal Üye Fk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mara Despina-Can Atilla

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2007, 18:24:54 »

tebrıkler... bende bu konuları bırakmıştım tam da (:

geldıgımde zaten oyle bır sıyası konulara dalmıştınız kı bende kendımı orda buldum :S ama nedense bazı gerceklerı acıklamak sankı onları tartısmaya zorluyon gbi gelıyor

İİ. İ.
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2007, 18:24:54 »

f_lowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2007, 18:29:16 »

bravo TFR1E7 sercio bence çok haklısın.artık forumda her gün yeni yeni birbirinin peşi sıra açılan siyasi başlıkları görmekten gına geldi.bu konulara yapılan yorumların çoğu da tartışmaya neden oluyodu.o da hiç hoş değildi.artık böyle olmaz inş. Göz kırpan
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2007, 21:37:55 »

arz talep meselesi.tamam sıktı ama sonuc olarak bi kenara atılamaz tek bir seye dikkat etsek sadece yorumumuzu yazıp kenara cekilsek hiç bi sorun cıkmaz.yada seviyeyi koruyabilsek öle tipler cıkıo ki aradan gelde tartısma.bu konuda rusyada sosyalizm başlığına bakarsanız ne kadar keyifli bir tartısma yasandığınıda görürsünüz.coğu konuda adam gelio ortaya sallıo bişe zaten hep aynı seyler doğal olarak tartısılıyor tabi....haklılık payı yokta deil bu baslığın
devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2007, 23:58:21 »

ark.lar bende katılıorum.kendimizi çok kaptırdı.bende bundan sonra ateşli tartışmalarda bulunmayacağım.ark.ımızın da dediği gibi başka forumlarda konuşuyorum zaten.şu ana kadar verdiğim rahatsızlıklar için de herkesten özür dilerim
sercio
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2007, 00:00:00 »

ark.lar bende katılıorum.kendimizi çok kaptırdı.bende bundan sonra ateşli tartışmalarda bulunmayacağım.ark.ımızın da dediği gibi başka forumlarda konuşuyorum zaten.şu ana kadar verdiğim rahatsızlıklar için de herkesten özür dilerim

rica ederiz devrim senin yorumlarını okumak zevkti Gülümseme)
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: