|
FaLCoN F-88
|
 |
« : 19 Mart 2007, 03:50:08 » |
|
valla ben,elimde kalemle,o bağırıpp gürültüü yapan kendini bilmezleri bii güzell çizmekk geliyo ,ne yazzikki mümkünn olmadıı şimdiye kadar...  , ama belli olmmaz bi gün tersimee gelecek die korkuyom 
|
|
|
|
|
|
Eko
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 19 Mart 2007, 03:50:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emre
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Mart 2007, 21:58:13 » |
|
Bu konu hakkında bakınız Habib Koçak:) Bence en güzel teknikler onun kullandıkları:)
|
|
|
|
|
|
Microsoft Certified Systems Engineer
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2007, 22:18:02 » |
|
dışarıdaki ses 100 desibele çıkana kadar sorun değil:) Kişi eğer sınava çalışmış ve sınavı yapabiliyorsa pek de sorun yaratmaz bence, genelde sınavda zorlananların bunu abartıp bahane olarak öne sürdüğünü düşünüyorum ..
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Mart 2007, 22:18:02 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MAYDİN
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Mart 2007, 22:46:51 » |
|
genelde sesden etkilenmiyrum fakat bazı sınavlarda stresli olunca en ufak ses bile insanı gercekten sinirlendiriyo.... 
|
|
|
|
|
|
MA,Eko 4
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Mart 2007, 18:30:52 » |
|
yok be yaaa... yapsınlar dışarda ses ne warmış bunda.. herkesin hakkı ses yapmak.. önemli olan sınawa konsantre olup onları duymamak
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Mart 2007, 22:26:07 » |
|
çalışarak gelmiş insan ses mes tınlamaz... ses yapmak herkesin hakkı değil ama ses yapanlarada engel olmak zor olduğu için bununla beraber yaşamasını öğrenmeliyiz 
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
dantecem
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Mart 2007, 09:43:41 » |
|
Tamam sese kulaklarını tıkarsın sınava konsantre olursun da, sınıfın kapısı açıkken tam görüş açında duvara tek bacağını atmış uygun vücut ölçüleri dahilinde mini etekli bi hatun durursa nasıl konsantre olabilirsin?
Konuşan konuşsun abi de ağız yoluyla lütfen, beden diliyle değil !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Nisan 2007, 14:38:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Nisan 2007, 15:39:01 » |
|
dünya yansa umrumda olmayacagı için fark etmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere
|
 |
« Yanıtla #9 : 05 Nisan 2007, 02:05:58 » |
|
Sesi bilmiyorum da orta birde sınav olurken deprem olmuş hocada "bu depremden bir şey olmaz devam edin demişti " bizde etmştik işin ilginç yanı o sınıfta depremde evleri falan yıkılan çocuklar vardı , yani bizi deprem etkilemediyse seste etkilemez , istedikleri gibi gürültü yapabilirler.
|
|
|
|
|
|
EKO 2- 1. ÖĞRETİM İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!! Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
|
|
|
|
gamze başpınar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Nisan 2007, 14:25:31 » |
|
bende geçenki finallerde karşılaştım.sınavımız hukuktu ve arkadaşın 1 2 tanesi dışarı çıktı kapıyı kapatmadılar.çalışmadıkları belliydii!neyse sesli sesli neler yazdıklarını sölüyorlar bide doğru olsa şaşırcamm hehehhehe.boş insanlar yaa ne diyim.bende onlar yüüznden cümlelerimi toparlayamıyordum görevliye dedimde kapıyı kapadılar o gerilerinde sesi kesilmiş olduu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gri
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Nisan 2007, 14:57:40 » |
|
Ben hukuktan geçen sene dışarda konuşan arkadaşlar sayesinde 100 almıştım  . Sınav testti ve 4-5 kişi soruların şıklarını tartışıyorlardı... Eh sağır değildim ne yapayım.
|
|
|
|
|
|
=o=
|
|
|
mhurty
eko2-1.öğretm
Ekom Normal Üye

ZzzZzZzzZZZzzzz
|
 |
« Yanıtla #12 : 27 Nisan 2007, 12:32:19 » |
|
farketmez okulu başıma yıksalar bile =) nası olsa sınavda konsantre olmamı gerektiren bi durum genelde pek olmuyo =) davul zurna çalsalar sıkıntımı alır hatta
|
|
|
|
|
|
Eko2 görünümlü eko 0.5 =) 1.öğretim
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #13 : 27 Nisan 2007, 12:45:47 » |
|
Her koşulda konsantre olmak lazım ama bazen koridorda biriken kalabalık çok rahatsız ediyor.Sınava ne kdr çalışmış olsanda abartılı bir ses o an ilgini dağıtıp zamanından çalabiliyor.Özellikle sıradaki sınava gircekler,sınıfların önüne daha olan sınavlar bitmeden toplaşıyor bu hoş dğl.Bir sistem oturtulup bir sınav bitmeden sonraki sınava gircekler koridora alınmasa iyi olur.Bu tarz bir uygulama önceden yapılmış üstelik...
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
Ekonometri - M