|
_GoSSiP_
Ziyaretçi
|
 |
« : 25 Haziran 2007, 01:48:38 » |
|
sevdiğiniz kaybetmek dünyanın en kötü olayı ama karşınızdaki sizi sevmiyorsa siz onu kaybetmemek için bu ilişkiye devam edermiydiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 25 Haziran 2007, 01:48:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2007, 02:04:33 » |
|
ya aslında tam olarak etmem diemiyorum sevmesede içinde en azından az da olsa duygusl bişeler varsa devam etmek lazım tabiki  he ama hiç bişe yoksa olmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 10:39:33 » |
|
Devamm ederdim ama sekteye uratır bennmmde sevgimin ilgimin azalmasını sağlarrr alışkkanlıkkkları üzermdean atıp ondan sonra bitirelim derdim... Dahaa bi politik oluoo ama ölee 
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2007, 10:39:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2007, 11:58:43 » |
|
asla devam etmem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2007, 12:57:33 » |
|
devam ederim diyenler ne kadar edebilirki içinden gelmiyosa yaptığın o yapmacık sevgin eninde sonunda ortaya çıkar karşındaki kişiyi böle üzmektense dürüstçe sölemek en doğrusu.en azından ümit vermş olmaz.ama bir ilişkiye başlamadan önce kişi sevgisinin ne boyutta olduğunu düşünmeliki böle hatalara kapılmasın karşısındakine saygısı varsa tabii!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2007, 14:08:50 » |
|
ya karşındaki insanın seni sevmediğini bildiğin halde nasıl olur da ilişkiye devam edebilirsin ki.bence çok saçma.onun için sen artık değerini yitirmişsen eski değerini kazanmak için onun gözünde ne yapsan da boş.böyle davranarak hatta kendine olan saygını bile yitiriyosun bence.olmaz eskisi gibi.eee yani zorla güzellik de olmaz yani... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2007, 14:13:26 » |
|
Birden kesmek daha bi acı olur diee diorumm benn birazz karşısındakinin gözünde kıymetinin bittiiğinden canın yanmalı ki birebir tamamen silesinn içindeenn bu biraz politik oluoo kanımca ama ben vazgeecceksem o bi kısa zaman sürdürür kenndimii soğutrrdumm sırff kurtulmak içinn diorummm beann zate sekteyee uuuğrayarak gidgide kendiii kaybolurrr olllcaınaa varır herşeyy yaa...
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
glçn55
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Haziran 2007, 14:36:02 » |
|
teomanın şarkısından bir parça söylüyorum sadece AŞK KIRINTISIYLA DOYMAKTANSA TEK BAŞIMA AÇ KALIRIM BU HAYATTA
|
|
|
|
|
|
2.sınıf 1.ögretim
|
|
|
|
_EtZe_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2007, 20:07:20 » |
|
Asla etmem o beni artık sevmiyosa zaten devam etmeside çok saçma  ne kadar çok sevsemde sevgimi kalbime gömer ve bitiririm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2007, 21:23:25 » |
|
hayırrrrr kesinliklee 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
waterlilyYy
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2007, 09:47:58 » |
|
büyük konusmamak lazım ama devam etmezdim de ..ayrıyken neler cekerdim düşünmesi bile kötü
|
|
|
|
|
|
3. sınıf
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2007, 15:09:02 » |
|
aaa bni sewmeyen birylee hıc isim olmaz...ben sewecem de o benı sewmeyecek hıh:)yinede büyük konusmamak lazım en azından kendime saygım warsa bıraz o is yas:)
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2007, 10:25:19 » |
|
olurm ole sey sevılmedıgım yerde bır dakıka bıle durmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Temmuz 2007, 11:16:47 » |
|
yane etmem nasıl olsa bugün bitmese yarın biter sewmediğine göre...daha fazla alışmadan ayrılmak en güzeli..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bynCrazY
|
 |
« Yanıtla #14 : 12 Temmuz 2007, 22:54:09 » |
|
Devam ederim diyenlere bu cevabım.Nasıl bir duygu olduğunu anlatayım size.Öyle bir duruma geliyorsunuz ki bunu farkettiğinizde içiniz bir tuaf oluyor.Bu anlatılmaz yaşanır.Ve o anda gerçekten kalbiniz kalmak istese de beyniniz buna izin vermiyor asla kabul etmiyor.İsteseniz devamı olmuyor KÖPEK GİBİ SEVSENİZ BİLE...
|
|
|
|
|
|
2. sınf 2. öğretim
|
|
|
|
Ekonometri - M