|
green
Ziyaretçi
|
 |
« : 18 Ağustos 2007, 00:45:40 » |
|
sevgilinin senden önceki ilişkileri sevgili sayısı senin için önemli mi ona hiç sorarmısın ya da hiç konuyu açmazmısın?? ya da çıkmaya başlamadan buna dikkat edermsn???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 18 Ağustos 2007, 00:45:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 00:49:37 » |
|
tabiki çok önemliii geçmişiyle geleceği yansıtrrr bncee ne o öyle zaten çok kişiyle çıkan insan doyumszdrr terk ederrr bnceee sonra ancak sorarsn ben kaçıncıyım die geçmişi bnce çok önemli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
busra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 01:08:54 » |
|
çok da umrumda olmaz açıkçasıı hele bide çooook seviosam onuu hiççç umrumda olmazz  ama son ilşkimde çocuun çockluk aşklarınıı bilemm öğrenmişttiim o anlatmkltn bıkmıştıı ama bn sormaktn aslaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 01:08:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2007, 13:41:08 » |
|
epeyce önemli 45FB ... kimisi sürekli değiştiriyor.. yaz-kış ayrı, kısa dönemli sevgili kontejanı açmış sanki,ya da tanıyana kadar aradığı şey var mı yok mu diye belli süre birliktelik sonra ayrılık,yeni heyecanlar ve heveslerin peşine...
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2007, 16:10:46 » |
|
evet önemli tabikide geçmişini göz önünde bulundurmak gerek.kimse biran değişemez geçmişinde neyse geleceğindede öyledir!kişiler alışkanlıklarından zor fazgeçer.önüne gelen kişiyle çıkıyosa bir kişi o huyundan fazgeçmez.belki bir süree ilişki devm eder ama belli bir süreden sonra alışamassa eski haline döner.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIVASLI
|
 |
« Yanıtla #5 : 18 Ağustos 2007, 17:26:30 » |
|
yok canım niye önemli olsun AKONO MATADA hesabı geçmişi bırak geleceğe bak  )
|
|
|
|
|
|
yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar
AŞKIMMM-----)GS
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2007, 22:46:32 » |
|
yaa dogru kısıyı bulamadıgı ıcın sureklı bıtıosa ılıskısı... uzun surelı olması da bncde saglıklı ılıskıler yasadıgını gostermez o yuzden cook da fazla bakmam sayısına..ayrılıs nedenlerıo onemlı yaa anlatmasını ısterım ama
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
_GoSSiP_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2007, 19:05:17 » |
|
tabiki onemli simdi kiz belli donemlerde belli ozelliklerden hoslaniyosa o donemi tuturmak lazim eger o donemde degilsen hemen ayrilmak lazim.NOT bu soz her kiz icin gecerli degildir ozellikle belirtiyorum cani siklan arkadaslar saldirmasin diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2007, 12:56:50 » |
|
yaz sezonu bitti: kış sezonu kontenjanını açmışlardır heralde bazıları...
amma...ben yokum ben seçilmem SEÇERİM...
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #9 : 14 Eylül 2007, 15:12:33 » |
|
Aşk hayatı çok engebeliyse önemli..
sayısı önemli değil..
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
gezgin
|
 |
« Yanıtla #10 : 14 Eylül 2007, 16:04:24 » |
|
önemlidir elbette ama önemli olan insanların birbirini olduğu gibi kabullenmesi eski kız arkadaşım benden önce sevgilisiyle birlikte yaşıyormuş kendimle çok savaştım hesaplaştım ve çok ağır oldu ama seviyordum ve yapacak bişey yoktu ilişkinin bitme nedenide bu kesinlikle değildi
|
|
|
|
|
|
inönü üniversitesi eko (kardeş okul)
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Ekim 2007, 03:08:11 » |
|
sevgili olma süreç döngüsü sirkülasyn => gelene ağam gidene paşam => kısır döngü => yonzlaşmk => çöküş
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
waterlilyYy
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Ekim 2007, 10:29:09 » |
|
bence geçmiş geçmişte kalmalı.eger gerçekten bitmişse çok da önemli olmasa gerekk
|
|
|
|
|
|
3. sınıf
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Ekim 2007, 11:57:09 » |
|
benden önce hayatında uzun süreli bir ilişki olduysa önemli!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #14 : 06 Ekim 2007, 20:34:08 » |
|
elbtte önmli gçmişsne bakcaksn napmış nie ayrlmş.  . yne brışmak istr dost kalır hfta snu grüşmek istr blli mi olr, ona güvnsen eski sevgilisine gvenemssin 
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
Ekonometri - M