Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Seni Seviyorum Birtanemm...  (Okunma Sayısı 1530 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kapışş Kapışş Aşk.. Heryerde Dillerde..

kafasinifareyekaptirankedi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« : 01 Haziran 2007, 22:49:39 »

Hala seviyorum seni
Sen beni sevmesende.. Boş düşünceler içinde boş boş yaşıorum işte.Sanki hiçbi gayem yok yaşamak için.Sadece senle yaşıyordum,sen gittin,tek kaldım..
Boşluktayım adeta.Ordan oraya sürükleniyorum boş hayaller içinde.Gerçekleşmeyeceğinden emin olduğum o pespembe rüyalarınla uyanıyorum.Belkide bir üit var diyorum içimden.Olmayacağını biliyorum.Kendimi avutuyorum,daha doğrusu kalbimi.Anlamıyor işte senin artık olmadığını,beni sevmediğini.Anlamıyor!Beni sevmediğini her beni gördüğünde alaycı tavırlarla beni süzdüğünü,aşağıladığını.. Oysa bu kalp öylemi? Bir gün görmese Şu gözler seni,Kapılıyor düşüncelere.Hastamı acaba? Yoksa gezmeye mi gittiler? Uyuyordur..
Acaba haberin varmı sana bunları yazdıklarımdan?Geceleri yatağına yattığında hiç ben aklına geliyormuyum? "Şu salak şey!" eminim böyle anıyorsundur beni.Böyle anımsıyorsundur.Nereden bileceksin o salak şeyin şuan senin için ağladığını.Olmayacak bir aşk için az da olsa ümitlendiğini..
Dalga geciyormuşun benimle.Nerede ve nasıl bilmiyorum.Bütün arkadaşların gülerek işaret ediyor beni.Kendimi çok kötü hissediyorum bitanem.Çaresiz bitkin..
seviyorum ama sevilmiyorum.Çok acı biliyorum.Sende seviyormuşun birini.Seni sevmeyen birini.duydum,biliyorum.Sende biliyorsun seni deli gibi sevdiğimi.Ama kulak vermiyorsun işte.Anlamıyorsun bu salak aşığını.Bilmiyorsun içindeki yangını.Sensiz bir gün geçiremediğini...
Seni çok seviyorum..Seni hala çok seviyorum.Hıçkırıklar içinde azıyorum bu mısraları.Her satırda gözyaşım var.Senin için akıtılan gözyaşları..
Şimdi uyuyorsundur kimbilir.Belkide sevdiğini düşünüyorsun.Sevdiğin kızı.Ben uyumuyorum ki hiç?! Seni düşünüyorum hep,ikimizi.. Sensiz gecen günlerimin ne kadar tasasız olduğunu.Keşke sen hiç çıkmasaydın karşıma.Hiç görmeseydim seni.Bakışlarına kanmasaydım..
Bunu sana yollamayı çok isterdim gülyüzlüm.Birgün beni anlarsın.Ama ben belkide çok uzaklarda olurum.Sesini duyamayacağım bir yerde.Senin olduğun günlerin,bu günlerimin ızdırabını düşünürüm galiba.Çektiğim acıları..
Kimse bilmiyor bunları.Seni sevdiğimi bilen çok.Ama ne kadar sevdiğimi?Tahmin bile edemedezsin bitanem.Tahammül bile edemezsin..
İçimdekiler sadece Allah'la benim aramda.Sadece o biliyor içimdeki yangını. Birtek o anlıyor beni.O dinliyor derdimi.Halime gülmeyen birtek o galiba..
Kaç kez düşündüm sana,yüzüne söylemeyi.Ölmeden önce sana herşeyi birbir anlatmayı.Sen sevmesende..Belkide sadece içimi boşaltmış olurum.Sana olan KARŞILIKSIZ duygularımı.Ama olmuyor işte.Kendimi öldürmeye cesaret edemezken,sana bunları söylemeyi nasıl göze alabilirim?Öldürsem kendimi üzülürmüsün?Duyarmısın içinde hiç suçluluk duygusu? Ağlarmısın benim için?? Tabiki hayır.Beni sevmeyen biri benim için hiç gözyaşı döker mi?Sevmiyorsun beni biliyorum.Sadece hayal bunlar.Hayalini bile kuramayacağım hayaller...
Seviyorum seni bitanem.Sen sevmesende.Senin beni sevmediğini bildiğim halde...
(alıntıdır)
Çok İçten Bir Yazı...

Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim

Portakal Orda Kal Gülümseme
Ekonometri - M
« : 01 Haziran 2007, 22:49:39 »

tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2007, 14:38:07 »

sahane tek kelımeyle...
kanka tesekkurler paylasım ıcın:))

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
hakan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2007, 22:50:35 »

işte sana sölemek istediklerim bunlardı
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 22 Temmuz 2007, 22:50:35 »

hakan
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Temmuz 2007, 22:57:16 »

buradakliler aynen benim için geçerli
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 22 Temmuz 2007, 23:04:02 »

yaw çok gsel bu tşk emir paylaşım için ama başta sen yazdın sandm aşaıdaki alıntıdr yazısını okumadan önce diodm bu çocuk ne inceymişşş  Göz kırpan
hakan
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 23 Temmuz 2007, 00:04:31 »

ben yazmasamda tamamen benim duygularım
srwt
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

srwt_87@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 06 Ağustos 2007, 00:41:25 »

yüreğine sağlık kankacan  Gülümseme

eko 2
1.öğrtm
f_lowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 06 Ağustos 2007, 12:28:08 »

emircan yani esprilerinden sonra senden böyle duygusal şeyler görmek şaşırttı valla beni...Gülümsemeçok güzel bir yazı.
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: