|
onurthecrow
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2008, 14:03:11 » |
|
sanki burda bi eksik var..nezaman bu balo?!?!? bide yat daykende araclar otelde kalabiliyomu?!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2008, 14:03:11 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #16 : 06 Haziran 2008, 06:05:51 » |
|
Arkadaşlar Diğer organizasyonlardan sizi mahrum bırakmamak için katılmak için son günü 10 haziran belirledim. şu an 61 kişideyiz. Yani 9 kişi lasım demek oluyor bu. Ha program iptal de olabilir. Ama varolan diğer programlara katılma için son gün 12 haziran. Herhangi bişey kaybetmiyosunuz o yüzden.
Paraları hemen toplayıp sizi sıkıntıya düşürmek istemedim. Haziranın sonuna kadar vaktiniz var arkadaşlar...bende öğrenciyim. Kimseyi sıkıştırmanın anlamı yok. Ayrıca paraları yatırmak için kesin tarihi gene bildiricem buradan...
Araçlarınızı tekne gezisi esnasında da otoparkta bırakabiliyosunuz. Hotelin otoparkında...Gene net bir bilgi alıp size burdan bildiririm. Ama sorun olacağını sanmıyorum...o saatten sonra otoparkı kullanan pek olmaz heralde...
BALONUN TARİHİ 11 TEMMUZ CUMA GÜNÜDÜR...
|
|
|
|
|
|
A. B. K. Ekonometri IV.Sınıf (II.Eğitim)
|
|
|
|
nicrub
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2008, 18:56:50 » |
|
burakçım iptal olabilir diye rivayetler var ne durumndayız ona göre plan program yapsak?
|
|
|
|
|
|
4.sınıf 2.öğretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #17 : 07 Haziran 2008, 18:56:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #18 : 09 Haziran 2008, 23:22:51 » |
|
60 kişi toparlanabildiyse sorun ne anlamadım..? kesinleştirilmeden kapora alınmadan sonuca gidilmesi mümkün mü? 60 kişiden acil kapora alınsın geri kalan 10 kişiyi de katılan 60 kişiden herhangi bir 10 kişi (isteyenler içerisinden)+1 kişi getirirse sorun diye birşey kalmaz ya da katılan arkadaşlarımız +15 ytl fazla ödemeyi kabul edeceğini sanıyorum.. ismini yazdırıp da gelmeyenler teşhir edilsin  gezinin iptal olması hiç kimse için ii sonuçlar doğurmaz çünkü 1 kez olacak bişi ve iptal edilme sebebi her neyse cezası olmalı  çünkü çırağana gidecekler vardı mesela ben ve bir kaç arkadaşım ve çırağının son ödeme tarihi 06 haziran.. bu geziyi tercih ettik dolayısıyla ortada kalmış gibi oluyoruz bu geziye güvenerek.. (tabii eğer olmazsa)
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #19 : 10 Haziran 2008, 21:19:46 » |
|
Arkadaşlar bundan önce kimse kesin bu program olucak dememişti. 70 kişi toplamamız gerektiğini 6 hazirandan önce söylemiştik. Bu programı iptal edersek nasıl bi cezası olucak onu anlayamadım? hem hiçbir beklenti olmadan 2 kişi bunun için emek veriyoruz hemde sözünde durmayıp gelmeyen insanlar yüzünden benden bi beklenti içine girerseniz beni çok üzersiniz. Eğer bi tepki gösteriyosan, gelicem deyip gelmeyenlere gösterebilirsin...
Neyse güzel haberlere geçelim, gerekli sayıya ulaştık.bu program bugünden itibaren kesin olucaktır arkadaşlar. Kaparo toplamaya başladık. Davetiye dağıtımına başlamıştık zaten. En kısa zamanda kaporaları lütfen bana ulaştırınız veya banka hesaplarına yatırınız... kaparo miktarı olarak 30 ytl belirledik. Lütfen gerekli ilgiyi gösterip davetiyenizi veya kaparonızı en kısa zamanda hallediniz. Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2008, 22:32:19 » |
|
Arkadaşlar birkaç arkadaşımızın isteği üzerine, tekne turunu erken bitirmek isteyen arkadaşları tekne ile Reina'ya bırakıcaz. Giriş ücretsiz olucak. Tekne turu ile geceye devam etmek isteyen arkadaşlar ise geceye boğaz turuyla devam edebilecekler. Bilgilerinize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iNFiNiTy
|
 |
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2008, 22:46:32 » |
|
eline sağlık TFR1E7 umarım artık daha da sorun çıkmaz şu gelenlerin listesini de güncellrsn kkatılanlarda görsün belki daha da katılan olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2008, 00:05:42 » |
|
Arkadaşlar lütfen kaparo işini bir an önce halledelim...İlginize teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iNFiNiTy
|
 |
« Yanıtla #23 : 13 Haziran 2008, 01:02:58 » |
|
listeyi güncellermisiniz rica etsek daha önce de söylemiştim ama  zahmet olmassa eğer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #24 : 13 Haziran 2008, 11:01:37 » |
|
Gamze Alev Nilüfer Platin Burak Kunt Burak Kunt + 1 Burcu Tepe Burcu Tepe + 1 Melek Başaran Melek Başaran + 1 Seda Turan Seda Turan + 1 Sercan Yaman Sercan Yaman + 1 Erdem Gürsoy Cansu Şahin Sercan Topuzoğlu Bahar Arslangiray Bahar Arslangiray + 1 Merve Efe Merve Efe + 1 Altan Aydın Altan Aydın + 1 Hilal Dedebek Cem Özdemir Cansu Aktaş Nian Özparlak Seval Arslan Celal Öztürk Celal Öztürk + 1 Emre Hepkeskin Zafer Kalfa Yener Karadeniz Merve Soylu Fatma Aydoğan Fatma Aydoğan + 1 Batuhan Kurtoğlu Serkan Aksoy Serkan Ayalp Danny Elenkave Erhan Adilce Oktay Bilir Oktay Bilir + 1 Burçin Yatağan Burçin Yatağan + 1 Bahattin Kasranoğlu Mehmet Aydın ŞAHİN DOĞAN DURSUN HANDE HATAY BURAK SARIHAN SEVİ AYAS MEHMET KALENDER GÜLŞAH BİLGEN GÖRKEM GÜZEL GÜLŞAH BALCI ONUR VATANSEVER ZİNETİ MUTLU DENİZ ÇAĞLAR ZEYNEP KİRMAN UĞUR KAYHAN YASEMİN ALTINKILIÇ DUYGU FURAT AYŞE UYSAL ZEYNEP YILMAZKAYA ZEYNEP YILMAZKAYA + 1 TUANA BURCU TOKSOY TUĞÇE ERİNÇ GÜVEN BURAK YAŞAR SADİ VOLKAN OKAN TAHA TAHA + 1 YASİN BOZKURT ALPER KOÇ Onur Tabanca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #25 : 18 Haziran 2008, 22:45:57 » |
|
Arkadaşlar davetiyelerini almayan arkadaşlar lütfen 26 haziran perşembe gününe kadar davetiyelerini alsınlar. ücretlerini bana(burak kunt) yada melek başarana verebilirler. telefonlarım aşağıdadır. paranızın karşılığında size davetiye verilecektir lütfen davetiyenizi almadan paranızı vermeyiniz...
0543 261 22 86 0555 564 49 09
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iNFiNiTy
|
 |
« Yanıtla #26 : 19 Haziran 2008, 03:10:32 » |
|
davetiyeyi kapora verenlenler mi alacak ? yoksa ücretin tamamını ödeyenler mi? herkesten kapora alındı mı acaba? paranın tamamı ne zamandan - nezamana kadar ödencek acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #27 : 20 Haziran 2008, 14:43:00 » |
|
davetiyeleri paranın tamamını verenler alabiliyor. 26 hazirana kadar vakit var...saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #28 : 27 Haziran 2008, 09:00:59 » |
|
Arkadaşlar 26 hazirana kadar davetiye işlemlerini halledelim demiştik fakat hala paralarını tamamlamayıp davetiyelerini almayanlar var. lütfen aşağıdaki telefon nolarından veya mail adresimden bana ulaşınız. 0 555 564 49 09 0 543 261 22 86 burakkunt@gmail.com ---> msn değil. lütfen mail atınız...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« Yanıtla #29 : 03 Temmuz 2008, 01:57:08 » |
|
Arkadaşlar Kayıtlarımız hala devam etmekte...Yeni kayıtları dört gözle bekliyoruz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|