Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Rocky Balboa  (Okunma Sayısı 887 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
broken
Ziyaretçi
« : 26 Mart 2007, 18:02:16 »

Yönetmen:
Sylvester Stallone

Senaryo:
Sylvester Stallone

Görüntü Yönetmeni:
J. Clark Mathis

Oyuncular:
Sylvester Stallone, Antonio Tarver, Milo Ventimiglia, Burt Young, Geraldine Hughes, Tony Burton, Henry G. Sanders

Müzik:
Bill Conti

Yapım:
2006 - ABD

Süre:
102 dak.

Tür:
Dram/Aksiyon

Sylvester Stallone’un yazıp yönettiği Rocky Balboa, efsanevi boks yıldızını tekrar ringlere ve perdeye taşıyor. Stallone’un başrolünü de üstlendiği filmde Burt Young, Milo Ventimiglia, Geraldine Hughes ve Antonio Tarver da rol alıyor.

Konusu
Otuz yıl önce, Güney Philadelphia’da küçük işlerde çalışan, geleceği olmayan bir adamdı. Günün birinde şans yüzüne güldü. Ringde Apollo Creed’in karşısına çıkınca, milyonda bir elde edilecek bir fırsat yakaladı. Tek isteği sonuna dek gitmekti. Cesareti ve azmiyle hem hayatında, hem ringde milyonlara umut verdi.

Şanlı günler geldi geçti. Şimdi, bir zamanların İtalyan Aygırı Rocky Balboa, eski karısının ismini verdiği Adrian’s isimli restoranında, müşterilerine eski hikayelerini anlatıyor. Zaman, onu güçten düşürmüş, yumruklarını zayıflatmış, omuzlarını çökertmiş. Geriye anlatılacak hikayelerden başka bir şey kalmamış. Ama yüreğinin derinliklerinde o hala aynı adam, hala bir savaşçı.

Ağır siklet boks şampiyonu Mason “The Line” Dixon ise, kendini gerçekten ispatlamak zorunda kalmadan, dişe dokunur rakiplerle hiç karşılaşmadan almış ünvanını. Hayranları onu yetenekli, kalpsiz ama spor dünyasında gerçek bir geleceği olamayacak bir adam olarak görüyor.

Bir bilgisayar simülasyonunda Rocky Balboa ve Mason Dixon karşı karşıya geliyor. Acaba hangisi kazanacak? Dixon’n tekniği ve ayak oyunları mı; Rocky’in azmi ve kaba yumrukları mı? Dixon’n menajeri, bunu müşterisinin kariyerini ilerletmek için bir fırsat olarak görerek halkın ilgisinin yeniden ağır siklet maçlarına çevrilmesinden yararlanıyor.

Önce sonucun bir şaka olduğu zannediliyor: Rocky, rakibinden neredeyse iki kat daha yaşlı olmasına rağmen kazanıyor. Ve Dixon’ın gerçek bir maç istemesi üzerine Rocky, kendini sevdiklerine tekrar kanıtlamak için eline geçen bu şansı değerlendirebilmek için çalışmalara başlıyor…

Ekonometri - M
« : 26 Mart 2007, 18:02:16 »

Alabur
Alabur
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 26 Mart 2007, 20:23:16 »

Arkadaşlar benim gibi bu sernini aşığı iseniz bu filmi izleyeceksiniz zaten ama şuda bir gerçekki, yıllar önce yapılmış, teknoloji yoksunu o filmler bence çok daha iyiydi. Beklediğimi alamadım sanırım... Fazla bişi beklemeden gidin...

A. B. K. Ekonometri IV.Sınıf (II.Eğitim)
Han
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Oguz----HAN@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2007, 02:18:04 »

Eski filmleri daha çok ilgi görmüştü...

Eko 2 2. öğrenim  Game is not over for me...
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 25 Eylül 2007, 02:18:04 »

devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2007, 02:19:49 »

ama güzel bi veda olduu son teknolojilerle beraber
Kara Melek
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2007, 02:21:52 »

yok ya ben sevmedim rocky 6 yı. eskileri daha güzeldi. ama arada bi nostaljik hava vermşler o biraz güzel olmuş sadece
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri