|
Han
|
 |
« : 06 Nisan 2007, 00:18:12 » |
|
Eveet sıra geldi online oyunlara sizin en çok takip ettiğiniz online oyunlar neler...
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 06 Nisan 2007, 00:18:12 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ShintoX
ozan...
Ekom Normal Üye

ultrAslan
|
 |
« Yanıtla #1 : 06 Nisan 2007, 01:15:05 » |
|
valla bir ara knight oynuyordum su anda da goalunited oynuyorum ogame vardı bitefight vardı metaldamage vardı imperia vardı klan savaşları vardı hepsinin üyelikleri zaman aşımından silindi..
|
|
|
|
|
|
Dost dediğin matematiksel olmalı : Mutluluğu çarpmalı , üzüntüyü bölmeli , dünü çıkarmalı , yarını toplamalı..
II.Sınıf - I. Öğretim..
|
|
|
|
Gri
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2007, 15:09:21 » |
|
Şu an aktif olarak WoW ve DotA oynuyorum; daha önce ise Ultima Online, Starcraft, Everquest ve Ragnarok oynadım.
|
|
|
|
|
|
=o=
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 06 Nisan 2007, 15:09:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
twister
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Nisan 2007, 19:38:00 » |
|
WOW!!!! 70 lock full epic:) Lightning's blade serverında evilbone..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Nisan 2007, 21:26:57 » |
|
Hımm sanırım ben söylemeyi unuttum Şu aralar online oyun olarak warrock ve gunz oynuyorum. Ama vizelerden sonra belki wowa geçerim Aklımdayken aranızda warrock oynayan varsa gelin bir iki el atalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WoWcu
Ekom - Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2007, 17:18:36 » |
|
WOW!!!! 70 lock full epic:) Lightning's blade serverında evilbone..
Benimde o server da 69,2 lvl hunter var. Kasarız bi ara.Guildimiz saglam takılırız. yükselen ben değilim alçalan oyunlar.Wow Wow Wow:D 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nuxias
|
 |
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2007, 00:10:28 » |
|
Ultima online oynadım 5 yıl. Şu an güzel bi shard olmadığı için ara verdim iyi bi shard bulursam geri dönücem (: Gri hangi shardlarda oynadın?
|
|
|
|
|
|
Eko. 2. & 1.
|
|
|
|
sercio
|
 |
« Yanıtla #7 : 19 Nisan 2007, 12:03:01 » |
|
ekonometristlerin eğlenceli zaman geçirebileceği bir oyun var kapitalist online diye bişe gerçi baya zor bir yerinden tutuyosun diğer tarafı kaçırıyosun işçileri de memnun etmek bi hayli zor adresi bu göz atın fena değil http://www.kapitalistonline.org/  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gri
|
 |
« Yanıtla #8 : 19 Nisan 2007, 18:35:55 » |
|
UO'ya çoğu oyuncu gibi Nebula'da başladım, paralı olaana kadar aktif olarak oynadım. Daha sonra DV'ye geçtim aynı zamanda Avalon'da da ufak ufak oynuyordum. DV'nin son zamanlarında o zamanlar avaturk'ün bünyesinde olan paticik'te oynamaya da başladım. DV kapandığında da paticikte devam ettim, sonra orası pagan oldu. Kapandığı güne kadar orda da aktif olarak oynadım. Ondan sonra Dark Soso(a)ria'ya geçtim. (Bizim okuldan Kaplan orada GM kadrosundaydı) . Orası da bir süre sonra isim değiştirdi Lost Days oldu ve kapandı. Bende bir daha uğraşmaya üşendim ve WoW oynamaya başladım  . Ayrıca; -Asgard -Anatolia -Shadow of Darkness (pvp shard) vs. gibi irili ufaklı pek çok serverde oynadım kısa süreli de olsa.
|
|
|
|
|
|
=o=
|
|
|
|
Nuxias
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Nisan 2007, 22:39:15 » |
|
Bende nebulada başlayıp sayısız shardda oynadım. Bi ara ultima muhabbeti yapalım senle ya özledim (:
|
|
|
|
|
|
Eko. 2. & 1.
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #10 : 02 Mayıs 2007, 22:52:58 » |
|
Ya şimdi bu oyunun eklenti paketi çıktıda(burning crusade) bu wowın oyuncu sayısını azaltır mı? Yok yani başlamayı düşünüyorumda ortada sap gibi kalmayalım diye sordum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #11 : 02 Mayıs 2007, 23:34:37 » |
|
bi ara wow oynadım çok kısa bi süre bi arada managerlik oynadım ama uzun zamandır ogame oynuyorum 2 seneyi geçti oplar tüm uğraşlarına rağmen bana oyunu bıraktıramadılar 3 kez hesabımı kapadılar yinede bırakmadım şuan 1. evrende 300k puanım var.
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2007, 01:46:57 » |
|
UO oynadım bende Nebula'da paralı olana kadar. İlk iki Necromencerdan biriydim. ANUBİS idi ismim. FataWar da oynadım geçen sene AlaBur nickimle ama şu an adam gibi server olmadığından sarmıyo... Nebula'da oynayan arkadaşların nickleri neydi belki karşılaşmışızdır?
|
|
|
|
|
|
A. B. K. Ekonometri IV.Sınıf (II.Eğitim)
|
|
|
|
DEADorALIVE
|
 |
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2007, 14:07:07 » |
|
Bi aralar Xuqa ya bayaa sarmıştım. Bu aralar İstanbul kıyamet vakti iyi gidiyor...
|
|
|
|
|
|
Eğer Bilmiyorsam; Merak Etmemişimdir!!!
|
|
|
|
pukay61revolt