|
FaLCoN F-88
|
 |
« : 30 Mart 2007, 02:24:15 » |
|
makul mod: hoşçakal.. romantik mod: elveda düşman beldenin yaman güseli.. sinirli mod: hadi ordan..! canım sıkılıcaksa: nereye gidiyon otur iki tavla atam beyaw.. mapusa gidiyosa: al şu cep telefonunu.. çağrı bırak ben ararım.. bi de abartı mod olsun: olm niye geldin ki o minyatür beyninle.. ne anlıyon sen hayattan paran yok karizman yok yaşıyon mu sen?
|
|
|
|
|
|
Eko
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 30 Mart 2007, 02:24:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Mart 2007, 14:32:55 » |
|
tek cümle söylemek isterdim SENİ SEVİYORUM.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2007, 14:40:59 » |
|
ben de şunu demek isterdim tam böyle o kişinin suratına bakarak;keşke insanlar bazı şeyleri unutabilse de geçmişe dair hiçbir şey hatırlamasa  hatırlanması gereken daha mühim şeyler var çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Mart 2007, 14:40:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Mart 2007, 15:25:24 » |
|
ben de şunu demek isterdim tam böyle o kişinin suratına bakarak;keşke insanlar bazı şeyleri unutabilse de geçmişe dair hiçbir şey hatırlamasa  hatırlanması gereken daha mühim şeyler var çünkü. öncelik meselesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Mart 2007, 19:31:57 » |
|
hayatında bazı şeylere öncelik vermezsen,senin için neyin daha değerli neyin daha değersiz olduğunu anlayamazsın. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamze başpınar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Mart 2007, 19:36:11 » |
|
iyiki gittin...bir daha asla dönmemk üzere...ben böyle mutluyum hemde çookkkk.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Nisan 2007, 15:20:57 » |
|
hayatında bazı şeylere öncelik vermezsen,senin için neyin daha değerli neyin daha değersiz olduğunu anlayamazsın.  kesinlikle doğru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIVASLI
|
 |
« Yanıtla #7 : 03 Mayıs 2007, 12:04:02 » |
|
içimden gelen herşeyi en ufak bişe kalmdan düşünmeden içimden ne geliyosa söylemek...
|
|
|
|
|
|
yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar
AŞKIMMM-----)GS
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 03 Mayıs 2007, 12:13:01 » |
|
bitti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #9 : 03 Mayıs 2007, 12:30:56 » |
|
kral olsan tacın gıder sultan olsan tahtın gıder..kral degılım tacım gıtsın sultan degılım tahtım gıtsın... ben kendı halınde bır agacım.. fakat dalımı kıranın agacını kokunden sokerım... (:
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #10 : 03 Mayıs 2007, 12:36:01 » |
|
ozverılıyım enayi degiL!! DUrustum salak degıl!! iyiyim melek degil! inanclıyım asiri dindar degil! dahiYİM ukala DEgiL!! DEger VERiriM DEger İSteriM.. SAygı DuyaRIM sayGI BEkleRİM!! HAK edeNLER haYATIMda oLUr... HAk etmeYENlerİ CıkARmaSI KoLAy oLuR!!
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #11 : 03 Mayıs 2007, 12:38:11 » |
|
ben hangı mod dayım acaba :S
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 03 Mayıs 2007, 12:46:18 » |
|
BEN GERÇEĞİ SÖYLEMEM GEREKİRSE ONA HİÇ BİRŞEY SÖYLEYEMEM SADECE ÖÖLE APTALLAŞIR APTAL APTAL BAKARIM embarassed  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Mayıs 2007, 23:39:21 » |
|
senın kalbın bır hapısane ver bana ceza omur boyu yatayım.... sadece senı sevıyorum benım en buyuk gunahım oo....
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
sercancan
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Mayıs 2007, 18:04:18 » |
|
SENİ SEVİYORUM ama en yakın arkadasım da sene basladıgından beri seni sevdigini söylüoooooo hadiiii bakalımmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnn bosuna gözlerinden kaçmıorummmmm var ya kendimi alkole sigaraya vercem tabi önce ikisne de baslamam lazımmmmmmmm yaw o da çok pahalıu bi alıskanlık en isii atiiim kendimi 6 katın 4. basamagından asagıııı
|
|
|
|
|
|
2. sınıf gibiii 1. ögret6immmm 
|
|
|
|
Ekonometri - M