Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Okuldan aşk hikayeleri  (Okunma Sayısı 11233 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« : 18 Mayıs 2007, 22:33:30 »

4.sınıfın koleksiyoncusu kimdir bilyomusunUZ??? ben böyle bir insan tanımadım .adam da alt sınıf psikolojisi var.alt sınıf kızlarını felaket bir düşkünlük var.üşenmeden sıkılmadan sabah akşam sürekli okulda kız bekliyor.herhalde sabah kalktığında bu gün hangi kızdan hoşlansam diye düşünüyor.bu aralar bakıyorum da sürekli okulda yeni birisini bulmuş.ama kız bunu görmemek için okula bile gelmiyor yazık ya.ben bu çocuğu tanıdım tanıyalı 4 kıza yanaştı.ama sonuç elde edemedi.arkadaşım artık kendini değiştir aşk sakızı olma artık.ARTIK KIZLARA BİR HUZUR VER YAWWWW
Ekonometri - M
« : 18 Mayıs 2007, 22:33:30 »

_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2007, 22:41:02 »

Buda kim.arabasıyla ralli yapıyor resmen acaba hangiz kızdan hoşlanıyor.Dikkatimi çok çekiyor.plakasını aldım ama xxxxxx xxx PEJO 307.Eğer hoşlandığı kız bu sitedeyse artıkk konuşsun yoksa birisini ezecek.Ey hoşalnılan kişi konuş artık ezdirme garibanları.yalnız çocuk çok komikti altta kumaş üstte kırmızı gömlek.yawwww
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2007, 00:29:20 »

merdiven kuşları kim.böyle bir şey olmaz yawww ne zaman okula gitsem merdivende koklaşıyolar.ama işin ilginç tarafı erkeğin kız gibi çekingen kızın ise erkek gibi girişken olması.ama kıza helal olsun bana göre ne kadar uygunsuz olsada yeter artık şu işi gidin kapalı ortamda yapın ben her gün sizi merdivende izlemek zorundamıyım
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2007, 00:29:20 »

_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2007, 01:25:33 »

2.sınıf 2.eğitimin örnek çifti kim.arkadaşlar bravo çok seviyeli ve düzeyli bir ilişki yaşıyosunuz herkesin sizi örnek almasını dilerim.arkadaşlar bu kadar seviyeli bir ilişki yaşadığınız için size teşekkür edrim
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2007, 01:36:11 »

önce kendisi duyguarını kendisi söyleyen ve senin istediğin gibi birisi olucam diyen fakat sonradan cayan kız kim? böyle bir şey olabilir mi ne yapmaya çalışıyosun anlayamadım.önce herşeye ok dedin sonra yaptığın ile söylediğin şeyler birbirini tutmadı sana yakışmadı.görünüşün gayet ciddi ve dürüst fakat için çok boşmuş umarım en yakın zamnda düzelirsin...
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2007, 23:28:20 »

bu uzatmalı da kim okul uzamış ama neden uzadığı belli oluyor.aynı anda iki kız bir arada idare edilir mi ya.ama helal olsun millet biri bulamzken bu iki taneyi idare ediyor.abimizsin.nediyeyim.adam kantinde ödev yaparken dışarıya çıkıp diğer kızla konuşuyor.helal be kardeşim.ABİ BU KONUDA ÖZEL DERS VERİYOMUSUN
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2007, 21:49:28 »

okulun kibritçisi kim??? arkadaşım ne yapıyosun al bir çakmak da kızın sigarasını yak olmayan karizman yerine gelsin.yalnız arkadaşım sana tavsiyem o kız sana yüz vermez ne kadar peşinden koşsanda koş yazık acıdım sana imkansıza aşık olmak böyle birşey
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 24 Mayıs 2007, 00:37:07 »

ve nihayet 4.sınıf koleksiyoncucu sonunda avını kontrol altına aldı eeeeeee bende bu kadar yapışsam bende bir şeyler elde ederdim.inşallah bu son olur br koleksiyoncu
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 26 Mayıs 2007, 16:09:11 »

bu tesbihlide kim.ya allah aşkına ya tesbihine uygun kıyafet giy yada tesbih taşıma iki kültür arasında gezip durma.tipe bakıyosun bol pantolon falan filan tavırlar tam modern gençlik ama elinde tesbih.Tesbihin de kendine göre karizması var onu yerlerde süründürmeyelim
alperavci
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 17 Haziran 2007, 05:31:10 »

bu tesbihlide kim.ya allah aşkına ya tesbihine uygun kıyafet giy yada tesbih taşıma iki kültür arasında gezip durma.tipe bakıyosun bol pantolon falan filan tavırlar tam modern gençlik ama elinde tesbih.Tesbihin de kendine göre karizması var onu yerlerde süründürmeyelim

tesbihmi:D:D:D
devrim,yakup hatırladınız mı tesbihlileri:Dil çıkaran hehehe
lewooo58
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 17 Haziran 2007, 10:17:52 »

merdiven kuşları kim.böyle bir şey olmaz yawww ne zaman okula gitsem merdivende koklaşıyolar.ama işin ilginç tarafı erkeğin kız gibi çekingen kızın ise erkek gibi girişken olması.ama kıza helal olsun bana göre ne kadar uygunsuz olsada yeter artık şu işi gidin kapalı ortamda yapın ben her gün sizi merdivende izlemek zorundamıyım

hehheheheh bunları bende tanıyorum sanırım!!! Kahkaha
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 17 Haziran 2007, 12:11:52 »

tesbihlileride merdivencileride tüm tayfa tanıyoruz galiba;D
ekonometrist
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2007, 16:14:38 »

aslında pekte yabancı gelmed Kahkaha Kahkaha
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2007, 02:00:18 »

ARTEMİSİM88 in kimliğini açıklıyorum.uzun araştrmalar sonucunda buldum.ismini öğreince kimse şaşrmayacak.çünkü bu aşk olayını herkes artık duydu aslında duyuruldu.
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2007, 02:02:17 »

1.sınıf 2.eğitimden hangi iki yakın arkadaş aynı kızdan hoşlanıyor ve buna rağmen nasıl dost kalabiliyor.kız nasıl tavır koydu.YAKINDAAAA
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: