|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« : 20 Mayıs 2007, 21:24:09 » |
|
TFR36çok önemli bir konu özellikle biz ekonometriciler için.genelimiz bu düşüncelere kapıldık veya kapılacağız kaçışı yok gibi ;)zorluğundan dolayı!ilk okul başladığında bile konuşmaya gelen her hoca bu bölüm zor zor zor dedi ardından üst sınıftaki arkadaşlar yandınız siz,1. sınıf neki sizi diğer senelerde göreceğiz tarzı konuşmalar yaptı.henüz ekonometrinin bana göre olmadığını düşünmedim inş. diğer senelerdede böle düşünürüm:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 20 Mayıs 2007, 21:24:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kivirlemi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2007, 23:13:34 » |
|
ilk girdiğim zaman düşünmüştüm hazırlıkta bi de inşaat ı 1 puanla kaçırmıştım ya sonra sewmeye başladım hep seweriz inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2007, 00:09:07 » |
|
ben rast gele geldim ama sevdım bu bölümü ama bazen sormuyoda değilim hanı kendime neden geldim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2007, 00:09:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2007, 00:18:56 » |
|
ben salak gibi isteyerek geldim ama hiçbir zamanda bana göre olmadığını düşünmedim.. bakalım bundan sonrada düşünmem inş.
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
busra
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2007, 00:21:25 » |
|
bende aynı şekilde çok isteyerek geldim pişman deilim ama burddan mezun olup olamicağımdan da emin deilim işte undecided
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikka
eko 3-1. ögretim
Ekom Normal Üye

karadenizin asi cocuklarıyız...
|
 |
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2007, 02:58:35 » |
|
bilinçli bi tercih deildi benimkisi ve şimdi anlıyorum ki dogruda deilmiş sevmiyorum bu bölümü becermekte istemiyorum çelişkilerle geçiriyorum günleri beni tatmin eden bi bölüm deil herşey ezbere dayalı
|
|
|
|
|
|
karadenizin asi cocukları ...
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #6 : 21 Mayıs 2007, 10:26:14 » |
|
bende isteyerek ilk tercihte gelmiştim zaten.. gelmeden önce zor olacağınıda biliyordum.. ya ben sayısal çıkışlıydım.. Ea'dan yazabileceğim sınırlı bölüm wardı.. iktisad, işletme bunlar boşş, çünkü çok üniversitede var.. sınıf öğretmenliğiyle, ekonometri arasında kaldıım.. o kadar sayısal ağırlıklı dersler gördüm lisede.. banada ekonometri yakışır dedim geldim.. ben şahsen şu anda 1, sınıfta bir zorluk göremedim.. aslında zevkli dersler.. ve sonunu düşünerek okuyorum en azından.. zorda olsa kolayda olsa zevkli bencee... birde ekonometrinin en yüksek marmara'da olması daha da zevk veriyor insana:) öncelik bizimmiş gibi geliyoo, özel şirketler için..
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2007, 12:56:50 » |
|
ben de hiç böyle düşünmedim.zaten istemediğim bi bölüm olsaydı ısrarla ilk tercihim olmazdı.okuduğum bölümü çok seviyorum.umarım bu sevgi hali okul bitene kadar sürer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2007, 12:59:00 » |
|
düşündüm... zaten istemeyerek geldiğim bi bölüm puanım yetse siyaset bilimi okuyacaktım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DEADorALIVE
|
 |
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2007, 13:10:17 » |
|
Kafamı sağa çeviriyorum matematik, sola çeviriyorum matematik... Her yerde sayısal dersler (şu ana kadar tabii) daha ne isteyeyim...
|
|
|
|
|
|
Eğer Bilmiyorsam; Merak Etmemişimdir!!!
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Mayıs 2007, 21:26:43 » |
|
moda tasarım lisesinden mezun olduğum için bazen düşünüyorum tabi ne alaka ne işim var die ama napalım kariyer derdindeyiz maalesef 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Mayıs 2007, 23:43:33 » |
|
başbelası kariyer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Mayıs 2007, 23:44:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
|
|
|
|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2007, 23:50:55 » |
|
hayaller olmuyo işte her zaman napalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Mayıs 2007, 23:57:05 » |
|
evet maalesef haklısın hayatın kuralı bu 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|