|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« : 24 Haziran 2007, 17:42:56 » |
|
A: olm ne yiyecez B: Sen ilk önce bulaşıkları yıka A: Ben neden yıkıyorum lan daha dün yıkadım B: En son ben yıkadım ama. Hatta senen pis bardaklarınıda ben yıkadım A: Ben öyle kirli seviyorum sanane !!! B: gebero zaman pislikten. Şimdi sende hepatit falan da vardır!!! A: Tamam lan amma uzattın!! Ben dışarıda yiyecem hadi eyvallah!! B: Çabuk gel lan daha Bulaşıkları yıkayacaksın!!
###############################################
A- oğlum temizlik yapalım hadi B- benim kız arkadaşım yapıyor oğlum ben niye yapayım A- nasıl yani kız arkadaşın yapınca sen yapmayacakmısın B- ya kardes ben yapıyormuşum gibi düşün A- fatih oğlum kalk lan C- ne var kardes A- fakültede bi kız vardı yaa C- yapma kardes hem kendini hem bizi yakma sen o kızla çıkarsan ben evi terkederim A- başka çağre kalmadı oğlum bıktım temizlikten B- tamam kardes bende yapacam temizlik A- ha şöyle yola gelin işiniz bitince bana çağrı atın ben gelirim
A: Ne yiyecez kardeşim?? B: Valla evde tek yumurta var
C: Ben yumurta yemem olum. Patates yok mu KIZARTIN işte
A: He He Güldürme olm beni!! Sadece yumurta var dedik ya B: Döner alalım!! A: !!! Kim alıp gelcek?? B: Ben almam!! valla çok yorgunum Üzerimide yeni değiştirdim Tekrar hazırlatmayın beni şimdi A: Hadi Lateem döner kap gel B: Benimki soğansız olsun!!
C: Kaç tane alınacak? A: 4 tane C: O zaman 4 kere geçecen o işi! Ben gitmem olm
-- hadi lan yemek hazır -- oh oh bakalım ne pişirdin yine tahmin edeyim makarna -- yok lan bugün bi değişiklik yapalım dedim yemek yaptım -- aç bakalım neymiş ... ana bu ne lan -- türk usulü brokoli nie beğenmedin mi -- lan oğlum bu brokoliye benzemiyo lan -- lan hayatında kaç kere brokoli gördün ya ye işte -- ii be sen yemiyon mu -- yok ya ben yemicem -- olum iğrenç lan ne bu sölesene -- of taam ya hani sen bişeyler al die para bıraktıdın ya -- ee -- ya biz ceydayla bi yemeğe gidelim dedik -- vay şerefsiiiz -- olum baktım sen aç kalıcan şimdi ben de kampüsten bu otları topladım -- yapma ya -- kötümü olmuş -- senin ben varya ... boşadım lan seni git kendine yeni bi ev arkadaşı bul
#####################################
-- hacı gelio olum kızlar saklanın -- banyoya girin banyoya -- taam be itiştirmesene -- selamun aleyküm gençler -- aleyküm selam hayırdır hocam -- gençler kiraya zam yapacaktım ona demeye geldim -- aman hocam daha 2 ay önce yaptın -- ee gençler hayat şartları ağır bi 50 milyoncuktan bşey olmaz ... bu duvardakiler nedir kim bu -- bu mu ahmetin kız kardeşi -- öle efendim -- maaşallah okuyo mu buda -- hmm -- neyse asmayın böle şeyleri çerçevelettir evladım. duvarları incitmeyin depozitonuza zeval gelmesin sonra -- olur hocam -- ha bu arada geçen gün karşıdaki memdha hanım sizin buraya kızlar girerken görmüş -- o mu şey arkadaşlar notlar bizde kalmış der notları veriyoduk evde yani ders notlarını -- iii de sabah çıkmışlar burdan -- iiide daha çıkmadılarki ah ne vuruyon be -- şey yani bize çıkmadılar galiba üst kata arkadaşlarıda varda orda -- neyse bi soruşturayım bakalım bakın gençler ortalık kötü kendinize mukait olun bin türlü hastalık kol geziyo -- yok hocam olurmu biz evden okula okuldan eve -- neyse kirayı geciktirmeyin -- oh be ucuz yırttık gitti kan emici -- demek kız kardeşin ha şerefsiz satıcı hem as bunları best seller
a: Abi o pijama benim diil mi? b: diil abi ne alaka.. a: Olm vallahi benim.. b: Bulduğumu giyerim olm bana ne..
A: olum lem benim gene acaip janım sıkılıo B: e hadi bişiler yapalım A: gel benim aklıma bişi geldi A: abi bizim arkadaş bi tane novalgin aldı bi şişede şarap içti bişi olurmu Eczacı: bişi olmas bişi olmas korkmayın
ilerdeki eczaneye gidilir
A: abi bisim arkadaş evdede biras başı ağrıo korktuk bizde bööle bi tane novalgin içti iki şişede şarap bişi olur mu ezcazı2: yok bişi olmas alkolden ağrıyodur yatsın dinlensin.
bu böyle bi kaç eczanede dozajlar artırılarak devam eder, en sonunda
B: abi bizim arkadaş 5 şişe şarap içti önceden de 4 tane novalgin içmişti ya korkuyoruz bişi olur mu ya abi eczacı bilmem kaç: LEMMMM NAPTINIZ SİZ ÇOCUKK ÖLÜYOO NERDE ŞİMDİ KOŞUN HASTANEYE GÖTÜRÜNNN MANYAKMISINIZ SİZ A: abi evde bis ozaman ambülans alıp gidelim gel osman
dışarda
A: demekki sınır buymuş bundan sonra buna göre içeris kafa bulcamız zaman B: çok abartmayalım ama bişi filan olur A: o zaman önce ahmette deneyelim
|