|
areskora
|
 |
« : 04 Şubat 2008, 22:01:52 » |
|
arkadaşlar mikro iktisat ders notları olan varmı?? kitap çok fazla yaww. cemil sende kesin vardır  ders notları olan varsa çarşamba getirebilir mi??
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 04 Şubat 2008, 22:01:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cemilcrantz
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2008, 22:26:35 » |
|
getiririm kardeşim vardır kesın bende benım bıle haberım yok ne notu oldugundan bakarım toplar gelırım mıkro notlarını çarşamba gunu hepsı elınde olur ama sen gene yarın akşam bana çagrı fılan at ta unutmıyayım kardeşim
|
|
|
|
|
|
4. sınıf 1. ögretim
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2008, 23:06:53 » |
|
atmam mı kardeşim sen hiç merak etme ararım bile  bi ben kalacam heralde bizim tayfadan  şimdiden bulda sonra yok deme
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2008, 23:06:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2008, 23:07:51 » |
|
Şahsen ben oturdum kitaptaki önemli yerleri okudum daha sonuç açıklanmadı ama umarım iyidir... 
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2008, 23:32:30 » |
|
valla bende kitaptan çalıştım ama aynı gün 4 sınav üst üste olunca grafikleri karıştırdım  sonuçlar açıklanmasada o grafikle kesin bırakır diğer sorular doğru olsa bile 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilhan
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Şubat 2008, 19:08:23 » |
|
arkadaşlar final sorularını hatırlayan varsa bi yazıversin bea bütler aldı başını gidiii  şu mikrodan nasıl kaldım hala anlamadım sınavım iyi geçmişti halbuki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2008, 19:21:32 » |
|
arkadaşlar final sorularını hatırlayan varsa bi yazıversin bea bütler aldı başını gidiii  şu mikrodan nasıl kaldım hala anlamadım sınavım iyi geçmişti halbuki  Hatırlatma yalvarırım hatırlatma benimde sınavım iyi geçti diye hatırlıyorum ama sonuca bir baktım... tickedoff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilhan
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2008, 19:54:03 » |
|
..........han senin aklındamı final soruları.nasılda sevinmiştim mikro aradan çıktı diye bi baktım fiyasko 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #8 : 06 Şubat 2008, 20:00:41 » |
|
Malesef ama bulursam haber veririm aradan epey zaman geçtiği için haliyle unutuyor insan... Bu arada soruları hatırlayan başka birisi var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #9 : 07 Şubat 2008, 14:15:38 » |
|
bu mikro iktisat dediğiniz rona hocanın 2. sınf dersi mi oluyor dersleri bile karıştırır oldum  eğer o ise belki bende sorular vardır  biri açıklasa bu ders hangısı diye TFR53
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #10 : 07 Şubat 2008, 19:48:59 » |
|
Evet çok iyi olurdu Rona hocanın soruları varsa bide bütünlemede nasıl sorduğunu biliyormusun acaba? Şimdiden sorular için teşekkürler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ilhan
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Şubat 2008, 13:53:07 » |
|
evet rona turanlının 2. sınıf mikro iktisat dersi..  haklısın o kadar karışık bir bölüm ki labirent misali dön dolaş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Şubat 2008, 18:13:01 » |
|
Evet çok iyi olurdu Rona hocanın soruları varsa bide bütünlemede nasıl sorduğunu biliyormusun acaba? Şimdiden sorular için teşekkürler...  Nerede ki sorular  Bulan olursa bana da haber verin TFR53 Ya bi yere yazmıştım ama nerde oldugunu bulamıyorum ki notlar oyle birbirine girmiş ki bazen hangi dersi çalıştığımı bile unutuyorum  tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff tickedoff
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Şubat 2008, 18:25:06 » |
|
1) ortalama ürün,arz esnekliği,homojenlik,marjinal teknik ikame oranı kısaca acıklayınız. 2)Kısa dönem toplam maliyet(TM),ortalama maliyet(OM),marjinal maliyet(MM)'i aynı grafik uzerinde çiziniz ve de acıklayınız. 3)Birim esnek arzın ispatı,açıklama 4)Örnek üzerinde yorum sorusu(fiyatın talep esnekliği,arz.... gibi birşeyler vardı işte)
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
ilhan
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Şubat 2008, 22:47:24 » |
|
eyvallah sağol kardeşim adamsın  TFR1E7................................................................................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|