|
fbzeed
|
 |
« : 04 Şubat 2008, 02:10:58 » |
|
hrealde herkes mattan bute kaldıı butle ılgılı nası olucak ne gıbı seler geleblr fln okula gıden asıstanlarla konusan fln varsa bısı orenen yardımcı olursa iyi olr da bari butten gecelm artk
|
|
|
|
|
|
eko 1-1
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 04 Şubat 2008, 02:10:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glçn55
|
 |
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2008, 13:25:22 » |
|
uff nasıl kaldım hatta egriyi bulmama rahmen kaldım kalanların cogu egriyi bulamamış.. neyse aldım ben boyumun ölçüsünü sana şunu söleyebilirim sanırım bütte grafik 50 puan  cok sevindirici bir haber degil ama acı gercek:)
|
|
|
|
|
|
2.sınıf 1.ögretim
|
|
|
|
ekocgr
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2008, 19:31:19 » |
|
arkadaşlar bence ferdiden yardım alın beni o çalıstırdı geçtim bi arkadaşımızla da baska bi gün çalışmıslar o da 80 aldı=)) ferdinin kaç aldıını sölemiom ama ferdi çalıstırsın sizi geçersiniz =D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2008, 19:31:19 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fbzeed
|
 |
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2008, 20:59:43 » |
|
hahaha ferdi kac almstı kı ya ? bende egriyi buldum ama kaldm ya bitek bu war smdı bunun ıcın gelıcem oraya kadar bayar artık sans ısı oldu bu büt bnm icin yapcak bısı yok wala ole bıdaa denıcez sansımızı grafik 50puansa ıyı yıne belkı dıerlerını yaparz da gecerız bellı mı olur =)
|
|
|
|
|
|
eko 1-1
|
|
|
|
ekocgr
|
 |
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2008, 00:51:50 » |
|
kanka istersen ben çalıstırim seni ummadık taş baş yardı finalde  ) her konuda yardımcı olurum yani cool =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glçn55
|
 |
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2008, 01:23:34 » |
|
ferdinin vizesini biliyosan 100e tamamla sadece  ferdi kendi notlarını dagıtmış sizi çalıştırarak neyse artık ikinci dönem matematikte yardım isteriz ferdiden 
|
|
|
|
|
|
2.sınıf 1.ögretim
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #6 : 06 Şubat 2008, 16:33:48 » |
|
benimde geçen sene vizem 50iydi final ve bütten de 25 er aldım yanı ıkısını toplasanız bile 50iyle geçiyorum....
bu sende de vizeden 65 aldım final yine 10 :/
geçen seneki bi sorusu [(1-x)kare/(1+x)kare].eüzerix gibi bir grafik sorusu sormuştu ama tam emın degılım pay veya paydanın yeri değişebilir... iki tane de yine iktisadi uygulama sorar.
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
fbzeed
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Şubat 2008, 19:50:17 » |
|
ınsalla butte verelim sunu ya yapısmasn daha ılk seneden sacma sapan bide mat yani olm cagri sende sansa bala gectn zaten hala nası olmdu anlams dglm de TFR1E7
|
|
|
|
|
|
eko 1-1
|
|
|
|
fbzeed
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Şubat 2008, 17:18:20 » |
|
ya bu mat finalndeki 2.soruyu yapan var mı varsa nasıl yaptı fln bi anlatablrse cok iyi olr belki butte de ona benzer bısı sorar fln belli olmaz soruyu hatrlamayanlar ıcın soru soyleydı bır kablolu sırkette abone sayısı 200 ve aylık ucret 5 ytldır bir arastrmaya gore ucrettekı 0,10ytllık dususe karsılık abone sayısı 50 kişi daha artmaktadır. Buna gore kaarın en fazla oldugu durumda kac abone wardr ve kaar nedir?? bu soruyu yapms olanlar lutfen bi anlatrsa nasıl yaptıgını cok iyi olur
|
|
|
|
|
|
eko 1-1
|
|
|
|
aysss
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2008, 21:01:32 » |
|
arkadaşaLar bide mümkünseee ikinci öretim soruLarı hakkında biLgi werebiLirmisiniiisss beLki bütte bize sorar fLn undecided
|
|
|
|
|
|
eko 1 (1. ögretim)
|
|
|
|
aysss
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2008, 20:45:57 » |
|
ya kimse bu sorunun nası yapıLdığını biLmiomu yani büük sınfLar abiLerimis abLaLarımıs bi yardım eLi uzatın şu yawrucakLaraaaa  yoksa bis bu gidişLe seneye aLcas bu dersi gLba undecided
|
|
|
|
|
|
eko 1 (1. ögretim)
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2008, 21:46:50 » |
|
cnm sorunun cevabını bilsek zaten bu matematik denen dersi alttan almayızki TFR53 TFR53
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
|
|
fbzeed
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Şubat 2008, 17:02:59 » |
|
yok yaa hcbisi koydugu yok hocanın artk alttan alıcaz heralde bu dersi yapıcak bisi yok artık
|
|
|
|
|
|
eko 1-1
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Şubat 2008, 17:09:56 » |
|
ya gecen sene bende büte kalıp bütten geçmiştim.. ve böyle bir soru hiç hatırlamıyorum ne tuhaf  ) benim hatırladığım bi arkadasın dediği gibi bi grafik wardı.. sonra tek soru halinde egik asimptot sormuştu.. 3 tane belirsiz limit sormuştu hepside sayı üzeri sonsuz mu öle bişiydi.. bu soruyuda çözmeye çalışıyım bi bakıyım 
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|