Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kurtlar vadisi Pusu 33. Bölüm Fragmanı  (Okunma Sayısı 1526 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 08 Nisan 2008, 01:57:03 »

Kurtlar vadisi Pusu 33. Bölüm Fragmanı

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
Ekonometri - M
« : 08 Nisan 2008, 01:57:03 »

NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2008, 01:34:48 »

Kurtlar vadisi Pusu 36. Bölüm Fragmanı

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
Flatli_ner
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2008, 21:54:05 »

Adam şeker hastası - adam konurken tekleyecek kadar yaşlanmış  buna rağmen milleti bir sağa bir sola yuvarlıyor.  Merak dıyelım bırkac bolumunu ızledım - dizinin pek izlenecek bir tarafı yok bu arada klasik gangester dizisi tarzı havası vermişler halk bunda ne buluyr bilmiyorum - 

bir zamanlar miroğlu vardı şimdi ise onun yerini kurt vadisi aldı çakal koysalardı adını bari daha güzel olurdu kurttan çok çakal var dizide . miroğlu zamnında bütün mangadalar miroğlu gibi giyinir onun gibi konuşur salakça etrafta dolaşırlardı şimdide bu şaheser piyasada yine aynı tablo ortada -

millet zaten tvde gordugu tum kro tıplere ozenmeyı kendılerıne marıfet edınmıs ama hala yapımcılar bunu destekleyen yapımlarla ortaya cıkıyor kapitalizm boyle bır sey olsa gerek .

bundan sonra ne çekecekler deli hüseyin mi? anca bu keser bu milleti
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 30 Nisan 2008, 21:54:05 »

iNFiNiTy
Normal AquA
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 30 Nisan 2008, 22:26:22 »

kurtlar vadisi ile (çakma) miroğlu dizisi kıyaslanamaz    bu ancak dar bir pencerenden bakıldığında yapılabilecek bir benzetme  Karizmatik , miroğlu sıradan ve çakma bir mafya babasıydı oysa kurtlar vadisinde dengeler ve dinamikler dolayısıyla kimlerin hangi dümenler peşinde olduğu gösterilmeye çalışıyor bir bütün olarak bakıldığında bakanın da bakış açısına bağlı olarak özenilme gibi bir durum olacağını sanmıyorum.. asıl can alıcı noktalara bakılarak insana bişiler katabileceği düşünülebilir ve kalite olarak diğer dizilerle kıyaslanamaz.. sözüm meclisden dışarı ama her fırsatta halkımızı küçültücü betimlemelerden kaçınalım seçimler de de aynısı oldu genelde.. seçimlere saygı duymak gerekir 
Flatli_ner
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 30 Nisan 2008, 22:28:05 »

Polat taklitleri sokaklarda dolaşıyor beyefendi siz ne diyorsunuz bunlar hikaye değil gerçek. birazda gerçekleri görmek gerek.
iNFiNiTy
Normal AquA
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 30 Nisan 2008, 22:30:12 »

ne yani biri polata özendim gittim adam vurdum diye ifade verdi diye polatı hapse mi atalım bu düşünceye göre,ya da diziyi yayından mı kaldırsınlar böyle saçmalık olur mu? herkes istediğini seyretmekte özgürdür,kimi örnek alacağı kendi kapasitesi ve tercihiyle orantılıdır 
NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 30 Nisan 2008, 23:15:32 »

yiğidi öldür hakkını yeme  Gülümseme  önyargısız 3-4 bölüm izlenirse kaliteli olduğunun düşünüleceğine inanıyorum zaman zaman vasat olduğu noktalar var evet ama bu tüm dizilerde var olan bir durum 3-4 gün de çekiliyor her hafta yayınlanması ,bandı montajı vs.. vs.. zor ve çok zahmetli bi iş arkadaşlar

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: