Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: küçükken oynadığınız en enteresan oyunlar??  (Okunma Sayısı 3977 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
devrim77
Ziyaretçi
« : 18 Eylül 2007, 05:33:30 »

buyrun başlayın Gülümseme
Ekonometri - M
« : 18 Eylül 2007, 05:33:30 »

f_lowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2007, 13:24:01 »

TFR53  küçükken çok komiktik kardeşimle ya.mutfaktan tüm tabak çatal kaşık hepsini toplar kendi deyişimizle garsonculuk oynardık.sonra işte yine evdeki tüm süs eşyalarını,oyuncaklarımızı  dizer marketcilik oynardık... Gülümseme)  az fırlama değildik kardeşimle.sonra çarşafları alır böyle çadır yapar falan tatil köyü işletirdik.ne hayal gücü var çocuklarda... Sırıtan şimdi düşündükçe kopuyorum o günleri... Kahkaha
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kapışş Kapışş Aşk.. Heryerde Dillerde..

kafasinifareyekaptirankedi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2007, 13:48:01 »

oo küçükken kuzenlerimle takılırdım hep neler neler yapmazdıkki.. evden herseyi kaçırıp, kendimize çadır yapmıştık.. oyuncak ev gibi olmuştu bizim için.. tüm oyuncaklarımız ordaydı.. çok eğlenirdik yaa..

Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim

Portakal Orda Kal Gülümseme
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2007, 13:48:01 »

lewooo58
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2007, 13:49:50 »

taso oynardım... kağıt oyunları vardı futbolcu kartlarıyla...
bi de sapan yapar şişe vururduk...
bunların dışında en eylencesi rulo kağıtları elektrik borularının içinden üfleyerek  birbirimize atmamızdı tabiiiki... namlu bile yapiyoduk malzemeye. kurşun diye bi de rulonun ucunu kıvırmamız yok muydu... ona da domdom kurşunu derdik...
biraz büyüyünce de uzun eşşeği öğrendik!!! 
onun dışında bisikletle akrobasi yapardık oyun diye... bisikletle uçurumdan atlamaca,sahilde bisikletle 3 metre yükseklikten denize atlamaca sonra da bisikleti uzun dalışlarla dipten çıkarmaca...  TFR53

chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2007, 14:00:13 »

inşattan yani yüksek yerlerden atlama!bunun ötesinde ip oynardık
ama komik olan ip seviyesi artardı.ayaklar dizler kalçalar beller...  devamını sölemiyim bileee TFR53
bundan başka yakar top oynardık oyun içinde renk söliycekse biri hep saçma şeyler derdi sırf birini vurabilmek için.örneğin cam rengi  Kahkaha

çocuk aklı işteee
tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2007, 16:08:16 »

abımlee macc yapıodukk daha dogrusu...bnı kalecı yapıoduu bıde puan werıoduu...
nası canım yanıodu topu tutcamda puanım artcak dıee..

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
SIVASLI
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

GENÇ ASLAN__GS

Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2007, 16:29:59 »

GÖT GÖDELEK , uzun eşşek , 9 aylık (topla oynanıyor)  Sırıtan Sırıtan

yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar

AŞKIMMM-----)GS
birant aytek öztürk
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 18 Eylül 2007, 16:50:07 »

biz amcaoğullarımla tahtadan kurajye diye böle düzenekler hazırlardık böle kolları oluodu onların ucuna da bilyeli tekerler bağlardık mini bir f1 aracı gibi bacaklarımız o kollara dayar onların ortasına da böle direksyon mahiyetinde bi tahta koyaardık o tekerlere yön verirdi sonra yokuşun başına gidip yolun sonuna kadar kayardık çok zevkli olurdu ve de en büyük hobim legolardı comanche helikopter mi yapmadım ekşioğullarına taş çıkarırcasına evler mi yapmadım neler neler 10 numaraydı valla Kahkaha

im going to hell who's comin' with me.?
devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 19 Eylül 2007, 04:23:10 »

kardeşimle evde çorapları içiçe koyarak top yapıp koltukları masaları kenara çekerek yaptığımız maçlarr..

unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 19 Eylül 2007, 06:38:00 »

kardeşimle evde çorapları içiçe koyarak top yapıp koltukları masaları kenara çekerek yaptığımız maçlarr..

Aynı maçaları biz kuzenimle "oğuz-aykut" adı altında salon mutfak demeden yapardık , zamanla işi ilerletip sünger top aldık ; hatta bu yaz kardeşimin ufak topuyla yazlığn balkonunda(balkon biraz büyüktür) kuzenimle yine maç yaptık.

EKO 2- 1. ÖĞRETİM
  İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!!  Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 19 Eylül 2007, 10:46:26 »

aklıma gelmişken söliyim bizde evde kardeşimle kapılara tırmanırdık en üstte orda muhabbet ederdik taki ayaklarımız terleyip düşene kadar TFR53
devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 19 Eylül 2007, 19:43:54 »

aklıma gelmişken söliyim bizde evde kardeşimle kapılara tırmanırdık en üstte orda muhabbet ederdik taki ayaklarımız terleyip düşene kadar TFR53

evettt hatırladımmmm annemin sesleri hala kulaklarımda inin aşşa die Gülümseme
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 19 Eylül 2007, 19:49:53 »

dayım kocaman eşek arılarını yakalar iğnesini çıkartırdı sonra onu ipe bağlıoduk uçmaya çalışıyo hareketli bişiyy çocukların üstüne atardım ipi geri çekerdim sonra Gülümseme tavşanı vardı dayımın güvercinimz vardı 2 tane bide keklik ama onu kestiler yediler. çok güseldi yaa önceden. . .
glçn55
glçn55
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 21 Haziran 2008, 23:12:38 »

bizde ip çok atlardık laz bir baakkal amca vardı ben bellere kadar olanı atlatken peşimden bagırırdı 'çok heypetli atlaysuun kolçin aplaa' diye.. abimler sert telleri küçük küçük keser U şeklinde yaparlardı paket lastikleriyle onları atardık çok acıtır hatta morartırdı onlar daha sonra mahallede futbol oynardık golden sonra bagırrdık mahallenin kadınları pencereye çıkar su dökerlerdi kafamızdan TFR53 bide skeçler hazırlardık mahallede diger cocuklar gelirdi bizi izlemeye, evde dolabın en üstüne cıkıp yatagın üstüne atlardık abimlerle yatagın altını çökertmiştik yaramazdık belki ama daha eglenceliydi hayat Gülümseme

2.sınıf 1.ögretim
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: