Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kingdom of Heaven  (Okunma Sayısı 1009 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Han
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Oguz----HAN@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« : 15 Nisan 2007, 21:02:37 »

Yönetmen: Ridley Scott

Senaryo: William Monahan 
Oyuncular: Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson, Jeremy Irons
Tür: Dram  Yıl: 2005
Süre: 145 dk.  Dil: İngilizce

Cennetin Krallığı (orijinal adı: Kingdom of Heaven) Ridley Scott'ın çektiği 2005 tarihli, Haçlı Seferleri üzerine bir filmdir.

Filmin başrollerini Orlando Bloom, Liam Neeson, Jeremy Irons, Edward Norton ve Eva Green oynamaktadır.

Film Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs şehrini haçlıların kurduğu Kudüs Krallığından geri alması olayı etrafında haçlı seferlerini ve iki tarafın bu savaşlara bakışını anlatmaktadır.

Epik ve dramatik öğelerin bir arada yer aldığı yapıtları seven sinema severlerin kaçırmaması gereken bir yapım

Kaynak: "http://tr.wikipedia.org/wiki/Cennetin_Krall%C4%B1%C4%9F%C4%B1_(film)"

---------------------------------------------------
Mesaj tekrar düzenlenmiştir-SRC

Eko 2 2. öğrenim  Game is not over for me...
Ekonometri - M
« : 15 Nisan 2007, 21:02:37 »

Pascal21
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

pascal-nouma@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2007, 23:29:39 »

Orlando Bloom' un oyunculuğunu beğenen biri olarak çıktığı gün filme gitmiştim ama hayal kırıklığı yaşamıştım.. Bu filmde üstlendiği başrol bence ona biraz büyük gelmişti.. Onu genelde yardımcı rollerde görmeye alışmıştık (Karayip Korsanları, Yüzüklerin Efendisi, Truva vs..) ve bu filmlerde performansı çok çok iyiydi bence.. Başrol oynayabilecek yeteneğe sahip ama en azından şimdilik bu tip tarihi yapımlarda, kahraman rolü oynayacak deneyimi yok kanaatimce.. İlerleyen yıllarda çok daha büyük ve iyi bir oyuncu olacağı kesin.. Film ise genel olarak, ve özellikle görsel olarak çok iyi fakat yukarıda bahsettiğim gibi rolü başrol oyuncusuna biraz büyük gibi duruyor ve bence bu yüzden beklenen etkiyi yaratamıyor izleyici üzerinde.. İzlenmesi gereken filmlerden..

IV - I. öğretim
drogba11
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2007, 00:23:44 »

İzlediğim sayılı iyi filmlerden bir tanesi.Görsel öğelere sıkça yer verilmiş güzel bir film.İzlemeyenlere izlemelerini tavsiye ederim.
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2007, 00:23:44 »

devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 16 Nisan 2007, 22:12:33 »

sahneleriyle müzikleriyle gerçekten çok güzel bir film
Crassus
Spartaaaa
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2007, 20:41:24 »

Pascal21 e katılıyorum film gerçekten güzel fakat Orlando Bloom daha Kudüs'ü kurtaracak düzeye geldiğini düşünmüyorum Jeremy Irons la yer değiştirselermiş çoookkk daha iyi olurmuş bak işte o adam Kudüs'ü kurtarır..  Sırıtan

(\__/)Tavşan dünyayı ele geçirecek
(O.o )
(> <)TuNc eko 4-1. ogretim
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri