Alabur
Alabur
MODERATOR
|
 |
« : 02 Haziran 2008, 22:09:00 » |
|
Arkadaşlar kep törenimiz belli olmuş. Sevgili ve çok zeki bu kararı alan kişiler sınavlarımızın tam ortasını seçmişler...Cumartesi tören var, pazartesi türkiye ekonomisi finali. bu cumarteside provası olucakmış. inat gibi, pazartesi ile başlayan haftanın en yoğun sınav haftası olduğunu bilmiyolarmış gibi. 9-12 haziran arasında kep ve cüppeler okuldan dağıtılıcakmış. aşağıdaki linkte bilgileri bulbilirsiniz. Ne diyelim cümleten hayırlı olsun sınavların tam ortasındaki mezuniyetimiz... http://iibf.marmara.edu.tr/duyuru/?d=265
|
|
|
|
|
|
A. B. K. Ekonometri IV.Sınıf (II.Eğitim)
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 02 Haziran 2008, 22:09:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NoNe Of YoUr BuSiness
Ekom - Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2008, 00:06:14 » |
|
sınav programıydı.. kep töreniydi kırıla gidio valla  ne bu ya şaka falan mı.. bu kadarı da fazla böyle keyfiyet görmedim insan bari 1-2 ay önceden belirler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hobele
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2008, 00:32:56 » |
|
arkadaslar topluca itiraz edelim dekanlıga cıkalım boyle bir sacmalık olamaz hadi herseyi gecelim ptesi turk eko final ve carsamba eko butu var nedir bu durumun acıklaması bute kalanlarımızı alacaklarmı acaba kep torenine... gecen sene alttan dersi olanlar gelmesin demişlerdi sınav sonuclarının acıklanmasını beklemeden...ayrıca 15 indede öss var ailelerimiz kardeslerimiz gelmesinmi yani  nasıl iş bu ya...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2008, 00:32:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly
|
 |
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2008, 14:35:50 » |
|
selam arkadaşlar.ben çalıştığım için üniye gelemiorum oyüzden hiçbişeden haberim olmuo:( kep töreni nerde olucakmış???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan
|
 |
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2008, 14:37:22 » |
|
beşiktaş inönü stadında olucakmıss inşallah güzel bişey olur...
|
|
|
|
|
|
4.sınıf 1. ögretim
|
|
|
|
butterfly
|
 |
« Yanıtla #5 : 06 Haziran 2008, 14:43:14 » |
|
hımm..inş güzel olur dediğin gbi:))) bu cumartesi provaya gtmek zorundamıyız peki??sonuçta ders çalışıcaz yaa bütün ctesimizi yemesinler dimi ama:)))kaçta olucakmış prova?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2008, 03:12:36 » |
|
bu yüzden mi bilmiorum ama türkiye ekonomisi sınavı 18 Hazirana ertelenmiş diye duydum
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
RÜZGARIN KIZI
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Haziran 2008, 14:31:55 » |
|
bizim okuldan beklenebilicek bir davranıs herseyi sacma sapan yaptıkları icin bence birseylere itiraz edeceksek salı gunu finallerin bitip carsamba butlerin baslamasına itiraz edelim
okuldaki kep toreni duyurusunun yanında pazartesi gunu olacak son sınıv sınavları ileri ki bir tarihe ertelenecektir fln gibi birseyler yazıyordu yani belki pazartesi teko sınavı olmayabilir onu da bir ogrenmek lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RÜZGARIN KIZI
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Haziran 2008, 14:33:03 » |
|
nasıl yani eko butuyle teko sınavını aynı gune mi almıslar tebriklerr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2008, 21:46:56 » |
|
kep töreni 5teymiş arkadaşlar ama öle bi tören sırası varki yemin töreni en sonda tabii o saate kadar biz meyve verene kadar ayakta dikecekler heralde:)))))bide sonrasında eve gelip ders çalışması da cabası tabiii....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RÜZGARIN KIZI
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2008, 00:35:42 » |
|
''ogrencilerin koyu renk ve rahat ayakkabıları tercih etmeleri yararlı olacaktır'' boyle bir not dusmusler mezuniyet icin verilen kagıda  agac olucaksınız hazırlıklı olun diolar yani 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly
|
 |
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2008, 17:56:13 » |
|
arkadaşlar mezuniyet töreni tahmini ne kadar sürer bilen var mı?? davetiyelerde programı yazmışlar konser falan yazıo bu etkinlikler olurken bizim ayakta kalmama ihtimalimiz var mıdır acaba??  ))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan
|
 |
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2008, 18:11:26 » |
|
10'a kadarmış diye bi duyum var ama...:)ben bı arkadasımın mezunıyetıne katıldım sadece 1 fakülte 3 saat sürdü
|
|
|
|
|
|
4.sınıf 1. ögretim
|
|
|
|
butterfly
|
 |
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2008, 22:50:23 » |
|
aman tanrım!!!umarım okadar sürmez...bu sıcakta okadar saat çekilmezki yaaa...bi kep atıcaz die bu kadar işkence çektirilmezki insana:((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2008, 00:01:10 » |
|
gerçekten çok güzeldi tören ben izleyici olarak katıldım mezun olmak isterdim bugün onlarla az kaldı ama  bütün mezun olan arkadaşlarımızı emeklerinden sabırlarından dolayı kutluyorum tebrikler arkadaşlarr bugün harikaydınız . TFR1E7 TFR1E7 TFR1E7
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|