Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hülya Avşar ve Rock mı?!  (Okunma Sayısı 1562 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
f_lowers
Ziyaretçi
« : 06 Mayıs 2007, 21:53:24 »

HÜLYA AVŞAR YENİ ALBÜMÜNDE ROCK SÖYLEYECEK
  Hülya Avşar, uzun bir aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için ince eleyip sık dokuyor. Bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atan Avşar, repertuvarına rockçı Emre Aydın'ın "Dokunma" adlı parçasını da ekledi...

Uzun zamandan beri müzik dünyasından uzak kalan ünlü sanatçı Hülya Avşar, haziran ayında çıkaracağı yeni albümü için çalışmalarına hız verdi. Güzel sanatçı yeni albümü için bugüne kadar seçtiği tüm şarkıları çöpe atarak, yeniden repertuvar çalışması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Sezen Aksu ile birlikte bir yemekte buluşan Hülya Avşar, yeni albümdeki şarkılarının seçiminde "Minik Serçe"den yardım istedi. Geçtiğimiz aylarda "Tüm şarkılar ve besteler birbirine benziyor; şarkı seçemiyorum! Bu yüzden kaset çıkarmadım" diye açıklamalar yapan Hülya Avşar, yeni repertuvarına son günlerin sevilen parçalarını da ekledi. Kolay kolay şarkı beğenmeyen ve ayrıca yapımcı Erol Köse ile aralarındaki anlaşmazlık yüzünden kasetini çıkarmakta geciken, güzel sanatçı yeni albümünde ilk kez rock bir parça söylecek.

Rock müziğin genç sesi Emre Aydın'ın "Dokunma" isimli şarkısını seslendirmeye hazırlanan Avşar, ayrıca Ferhat Göçer'in 'Cennet' adlı hit parçasını da albümüne alacak. Hülya Avşar haziranda piyasaya çıkması planlanan yeni albümünde; Sezen Aksu'dan da yeni bir parça seslendirecek.
_ _ _
Sezen Aksu şarkıları tamam da Hülya Avşar nasıl rock söyleyecek çok merak ediyorum?iyi ve güçlü bir sesi olduğuna da inanmıyorum zaten.görüntü var,ses yok da denebilir yani  Gülümseme)
Ekonometri - M
« : 06 Mayıs 2007, 21:53:24 »

sercio
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2007, 22:55:31 »

hülya avşar ve rock mı aman allahım insanı rocktan soğutur bu düşünce Gülümseme)
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2007, 20:48:35 »

emre aydın rockçı  değilki onun şarkısını söylerse söylesin  Sırıtan ve kadında bnce görüntüde yok ses de yok
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2007, 20:48:35 »

chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2007, 21:41:54 »

ya ben zateen sevmiyorumm o kadını tiksindirici şey!
devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2007, 00:06:58 »

söyleyeceği şarkı rock şarkısı diil
ekonometrist
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 08 Mayıs 2007, 11:44:12 »

müslüm gürsesten sonra ben yorum yapmıyorum bu konuda
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2007, 23:11:03 »

bu kadının oldugu yerde ben yokum her ne yaparsa yapsın önemli değil.anlamıyorum bu insanları ya neresine hayranlar bunun
sercio
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 09 Mayıs 2007, 12:27:00 »

ya bu kadının bence bir tane bile hayranı yok işte pazarlama şirketleri bu insan türüne bir kaç tane sanal hayran buluyor kasetleri satmış gibi gösteriliyor filan yoksa aklı başında bir insan niye hülya avşar ın şarkıcılığına hayran olsun ki (oyunculuğunu ayrı tutuyorum) Gülümseme)
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: