|
_GoSSiP_
Ziyaretçi
|
 |
« : 20 Eylül 2007, 00:11:27 » |
|
şimdi bir oyun ıynayacağız herkes tek cümle kuracak bir sonraki onun devamını getirecek.uzun bir hikaye yazmaya nedersizniz??? murat yeni açılan bir kafeye gider kafenin içinde göz gezdiriken gözleri bir kızın gözlerine kilitlenir..ne yapsam ne yapsam diye düşünmeye başlar devamını alttaki etirsin tek cümle ile.(kzı kalktı gitti gibi şeyler yazmayın hedefimiz bu hikayeyi uztabildiğimiz kadar uzatabilmek)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 20 Eylül 2007, 00:11:27 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2007, 00:25:56 » |
|
birdenbire dikkatini çeken bu kızın gözlerini yakalamaya çalışır ve neticede bir anlık gözgöze gelirler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2007, 00:50:55 » |
|
murat kıza doğru yaklaşır tam ilk grüşte aşk modundadırrr biraz daha yaklaşır ve kıza tanışmk istediğini söyler fakat kızın tekerlikli sandalyesini görmemiştr henüz evet kız sakattır. . . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 20 Eylül 2007, 00:50:55 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birant aytek öztürk
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Eylül 2007, 00:58:56 » |
|
çocuğun hayalleri yıkılmıştır üff bu sakat kızla kim uğraşır der fakat kızın gözlerini ondan ayıramaması ve manalı bakışları muratın kendini bişi sanmasını sağlar 
|
|
|
|
|
|
im going to hell who's comin' with me.?
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 20 Eylül 2007, 01:06:03 » |
|
sakat ama güseller güseli bu kız muratı büyülemştrr kızla tanıştktan sonra tekerlkli sandalyeyi görür kızla göz göze gelir kısın gösleri dolar murat pardon rahatsız ettim der ve koşarak kaçar günler geçer suçluluk duygusu onu mahfeder.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Eylül 2007, 11:27:06 » |
|
murat suçluluk duygusuyla kavruladursun, kız da onu düşünmeden duramaz, çünkü kız da ona tutulmuştur ve tanrıya yeniden muratla yüzyüze gelmesi için yalvarır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SIVASLI
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Eylül 2007, 11:44:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar
AŞKIMMM-----)GS
|
|
|
|
_GoSSiP_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 20 Eylül 2007, 22:40:00 » |
|
murat araya arkadaşlarını sokarak(tipik türk erkek taktiği)kızın kim olduğunu tam anlamıyla öğrenir.ve kızın haftaya dayısı evlenecektir.murat davetli olmadığı halde düğüne gitmeye karar verir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2007, 23:29:48 » |
|
Düğün günü gelir ve murat büyük bir özenle hazırlanıp düğün salonuna gider.Ön masaların birinde kızı görür ama yanına gitmek için herkesin oyuna kalkmasını bekler...
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 20 Eylül 2007, 23:37:10 » |
|
kızı tekerlikli sandalyesinde görür ve içini bir hüzün kaplar evet sevdiği kız ordadır yanına doğru yaklaşırr aşkını itiraf eder ve onu herzaman bekliyeceğini söyler kız da bu halde onu mutlu edemiyeceğini solesede sonunda kızı ikna eder sarılırlar... işte o anda kızın sakat olmayan ikiz kardeşi tüm ihtişamıyla yanlarına gelirr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #10 : 20 Eylül 2007, 23:48:38 » |
|
Murat neye uğradığını şaşırır ve bir an dona kalır.İkiz kardeş;"Pelin arkadaş kim acaba beni tanıştırır mısın?"der.Pelin o anlık panikle;"Tanımıyorum ben de,birini sordu bana o kadar" der.Murat da birşey demeden diyemeden hızlıca kızların yanından uzaklaşır...
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 20 Eylül 2007, 23:50:27 » |
|
evet sevgilisinin ikiz kardeşini görmüştür fakat sevgili bole bişe olmadığını idda eder evet murat bir şizofrendir. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #12 : 20 Eylül 2007, 23:53:04 » |
|
sakinleştirici ilaçlarını almadığını farkeden Murat kızın yanına yaklaşır ve...
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 21 Eylül 2007, 00:06:58 » |
|
şizofren olduğu için sevgilisle kavgalr eder o kızın ikizinin olduğunu solesede kız kabul etmez ve sen delisin murat der murat deli lafının ardından kızı öldürür ve ikiz kardeşinin yürüdüğünü söylerr ve onu sevebileceğini sylerrr ve muratın hayali arkadaşı mehmet yanında belirirr. . .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
birant aytek öztürk
|