Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herkes Bilsin Aşkımı O Hariç...........:(  (Okunma Sayısı 983 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kalm
Ziyaretçi
« : 06 Kasım 2007, 13:38:59 »

Sen baharın yağmurla getirdiği özlemdin içimdeki, sen çiğ tanesi kadar saf ve ne olduğunu asla anlayamadığım yanımdın benim ve denize düşüp de ıslanmaktan korkutan bir savaştın yüreğimde...

Özlemini her gece koynumda hissettiğim ve hiçbir zaman seni sevmekten vazgeçmediğim için özeldin. Sonra gözlerle yüzüme baktığında ya da her kavga edişimizde fırtınalar kopardı yüreğimde, sen hiç bilmezdin. Benim susuşum senin kaçışını desteklerdi belki de. Belki de gerçekten söyleyemediğim sözlerle doldu kalbim ve sen her seferinde gün batışını anımsattın bana, onun kadar güzel onun kadar huzur verici. Aslında hem onun kadar uzaktın bana hem de yakınımda hissettim seni, uzanıp tutacak kadar yakınımda.

Uzaktan sevmeyi hiç sevmiyordum ama uzaktan sevmek zorundayım. Kimse bilmemeliydi seni sevdiğimi , sonra kopup giderdin benden, arkadaş bile kalmazdın bilirdim. Bir sevdiğin vardı konuşurlarken duymuştum. Sonrada sen anlattın bana sevgilini. Hiç görmediğim birinden nefret ettim onu sevdiğin için. Ve sonra dayanamaz oldu gönlüm bu ağırlığa. Seni görmekten acımaya kanamaya başladı. Tükeniş başladı benim için ömrümün baharında.

Çok tatlıydın o gülen koskoca gözlerinle rüyalarımda gördüm seni. Kumsalda dolaştığımızı, ay ışığında dans ettiğimizi gördüm ve her gerçeğe dönüşümde hayaller biraz daha uzaklaşmaya başladı benden. Artık biliyordum seni benden ayıracak hiçbir şey kalmamıştı. Yüreğimden seni söküp atacak hiçbir güç bulamadım.

Bir sonbahardı hatırlıyorum. Sararmış yapraklar caddelerde telaşlı insanlarla doluydu ve ben ilk kez hatırlıyordum yaşamanın ne demek olduğunu. Kuşların öttüğünü fark ettim ve denizin mavi olduğunu ve dünyanın senin etrafın altında dönmediğini. Hala seni seviyorum, hala seni görüşümde yüreğim kanatlanıp uçacakmış gibi hissediyorum. Ama artık biliyorum aşk tek kişilikte yaşanabilir ve zaten sen bunu anladığım günden beri daha yakınsın bana. Belki de beklediğim buydu güvenmemdi kendime. Şimdi her şeyi fark ederek yaşıyorum ve her şeyin tadına varıyorum ama hala bir yerim eksik biliyorsun. Ama bende biliyorum ki hiçbir şey eksik kalamaz. Elmanın bile iki ayrısı vardır ve benim eksik tarafım sensin.  Kararsız Üzgün
Ekonometri - M
« : 06 Kasım 2007, 13:38:59 »

NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 06 Kasım 2007, 13:48:55 »

bu kadr duygusal olmanın kimseye faydası yok,ne için savaşıyorsun kardeş sen ya hıh ? ne için Ney seni sevmeyen belki de değerini hiçbir zaman anlayamayacak biri için kendini böle girdaplara sokarak ne elde edeceksin,kendine niye yazık ediyorsun,belki de senin gerçek aşkın o değildi ve ya o sadece bir gölgeydi,bilinmez ama başka birini seven kişi için böle üzülmek anlamsız böle sevmek anlamsız,nedn çünkü bir kalpte iki sevgi bulunmaz,bunu yüreğine anlatmalısın..  Rotadan sapmadkça kendinden ödün vermedikçe elbet layık olduğun insanı bulacaksındır 

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
kalm
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2007, 14:58:12 »

Rotacı senin için anlamsız olabilir ama benim için anlamlı. Aşk ta mana aranır mı ki zaten....

Bende farkındayım beni girdaba sürüklediğinin ama elimden bir şey gelmiyor,

kısacası GÖNÜL FERMAN DİNLEMİYOR.

Belki zamanla geçer kimbilir ama bu durum beni o kadar etkisine aldıki, bazen kendimi tanıyamıyorum.

Umarım kısa zamanda atlatırım, nasıl olacaksa... Üzgün
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 06 Kasım 2007, 14:58:12 »

NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 06 Kasım 2007, 15:08:30 »

kardeşş rotacı da neyn nesidir.. maksadın hayatta bir rota bir hedefi olana rotacı demekse o zaman eyvallah..

kim ne ederse , bedelini elbet öder... kimisi de boşa dümen sallar.. boşa eziyet çeker , çünkü manasız işler bir nevi vakit öldürmek.. sınırlı vaktini ziyan etmektir... düşünelim kızımızın sevgilisi var mı yok mu ... var dielim.. durup düşüneceksin şimdi bu kız için üzülmeye ne kadar değer ya  da sevgilisi varken o başka birini severken nasıl olurda sen araya girmeyi düşünebilirsin, sevmeye devam etmek bile sevgilisi olduğunu bilirken araya girme potansiyeli barındırmak değil midir.. sen sevgilisi olsaydın başka biri kızı sevseydi sen ne düşünürdün.. hem bence sevgilisi varsa seni haketmiyor demektir.. yani başkasını seviyorsa belki de o senin için özel değildir ihtimalini kuvvetlendirir, bilirriiim bunları sölemesi kolay ama kalbe söz geçirmesi zordur ama bunun da yöntemleri var: 1) başkasını seveceksin ; ki ben bunu hiç tasvip etmem ve benimsemem 2) yeni ilgi alanları edineceksin...(sanatsal ve ya sporsal olabilir)  3)maneviyatını kuvvetlendireceksin..  4)intikam alacaksın (bunu da tavsiye etmiyorum)

sonuç olarak; 2 kişiden biri kaybedecek ya sen ya o , eğer bu kişi laylay lom-şıpsevdi biriyse ve bundan önceleri 2+ sevgilisi olmuşsa,%95 ihtimalle kaybeden o olacaktır,bu ihtimaller senin için de geçerli.. tecrübeyle sabittir ki bir insan ne kadar çok ilişki yaşarsa o kadar tecrübelenir FAKAT KİŞİLİĞİNDEN DE o kadar ödün verir ve yonzlaşır...

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: