Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Hem Sevgililer Gününüzü Kutlayayım Hem de Moderator Arkadaşları ::))  (Okunma Sayısı 3406 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sami Baloğlu
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : 14 Şubat 2008, 03:12:25 »

Karar bütünlemesi ile ilgili birşeyler okuyup kalkacakken biraz da muhabbet kısmına yazayım, sitede hareket olsun dedim Gülümseme Bir de ne göreyim  Sırıtan "Sevgi - Duygu" kategorisi.
Bu kategoriyi açan arkadaşları kutlamak istedim aslında  Masum gücenmeyin falan ha, şaka yapıyorum ama kabul edin kategori başlığı biraz dalga geçilesi türden olmuş Gülümseme "his" falan olsaydı bari  Sırıtan ...

Arkadaşlar, sevgililer gününüzü kutluyorum. Güzel ülkemizin değerli tüm bireylerinin bu tip sosyal dinlenceleri, eğlenceleri hatırlayabileceği, yaşayabileceği sosyal ve ekonomik yeterliliğe kavuşmasını gönülden temenni ediyorum.
Mutlu kalın.

Ekonometri - M
« : 14 Şubat 2008, 03:12:25 »

duo
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

alpersado kendine gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 14 Şubat 2008, 03:35:52 »

sami yine geçmişsin dalganı ben kategoriyi açan olsam gücenirdim ve senin mesajlarından alıntı yapmayarak seni protesto ederdim falan filan
Sami Baloğlu
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2008, 10:53:32 »

Hep dalga geçiyormuşum gibi konuşmuşsun duo, yok öyle bişii, gücenilir mi böyle bir günde yau, sevgililer günü bugün;
insanların pozitif olduğu, neye göre hesaplandığı belli olmayan askeri ücretlinin bile eşine hediye aldığı & almak istediği, sevgililerin az kavga ettiği, şöyle-böyle bir günde gücenilir miymiş? Göz kırpan

Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2008, 10:53:32 »

glçn55
glçn55
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2008, 18:20:37 »

bugün herkesin pozitif oldugunu düşünmüyorum:) sevgilisi olmayanların yarısı bunalım takılıyo sevgilisi olanların yarısı bana bişey almadı bugün de böle mi gecer diye sinir krizi geciriyor sevgilisi olan diger yarınında yarısı ala ala bu hediyeyimi aldı diye sahte gülücükler atıyo diger yarıdan haberim yok inşallah onlarda sebebsiz tartışmalarla neden gec kaldın gec gittin yada neden bunu giydin gibi takıntılarla günlerini negazif enerjiyle doldurmazlar Sırıtan

2.sınıf 1.ögretim
Han
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Oguz----HAN@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2008, 18:48:47 »

Matik bütünlemesi sağolsun bugünün sevgililer günü olduğunu ancak bir arkadaş sayesinde hatırladım ben bu hallere düşecek adammıydım yahu iyice sosyal hayattan koptuk...  Sırıtan

Eko 2 2. öğrenim  Game is not over for me...
duo
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

alpersado kendine gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2008, 19:00:56 »

Hep dalga geçiyormuşum gibi konuşmuşsun duo, yok öyle bişii, gücenilir mi böyle bir günde yau, sevgililer günü bugün;
insanların pozitif olduğu, neye göre hesaplandığı belli olmayan askeri ücretlinin bile eşine hediye aldığı & almak istediği, sevgililerin az kavga ettiği, şöyle-böyle bir günde gücenilir miymiş? Göz kırpan
al işte yine dalga hökümetle dalga geçmişsin şimdi de yapma etme
Sami Baloğlu
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : 15 Şubat 2008, 01:49:58 »

bugün herkesin pozitif oldugunu düşünmüyorum:) sevgilisi olmayanların yarısı bunalım takılıyo sevgilisi olanların yarısı bana bişey almadı bugün de böle mi gecer diye sinir krizi geciriyor sevgilisi olan diger yarınında yarısı ala ala bu hediyeyimi aldı diye sahte gülücükler atıyo diger yarıdan haberim yok inşallah onlarda sebebsiz tartışmalarla neden gec kaldın gec gittin yada neden bunu giydin gibi takıntılarla günlerini negazif enerjiyle doldurmazlar Sırıtan

Bozma insanların moralini, herşey çok güzel, herşey çok iyi, Gülümseme
Sevgilisi olmayanlar gibi kral hayat yaşayan mı var ya?
Sevgilisi olanların da kavgaları bile güzeldir.
E daha ne? Gülümseme

Sami Baloğlu
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : 15 Şubat 2008, 01:50:46 »

al işte yine dalga hökümetle dalga geçmişsin şimdi de yapma etme

Bence senin nükte elastikiyet katsayın 0'a çok yakın Kahkaha

duo
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

alpersado kendine gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 15 Şubat 2008, 04:45:37 »

Bence senin nükte elastikiyet katsayın 0'a çok yakın Kahkaha
şimdi de benle dalga geçiyorsun işte...bu kadar dalga denizde bile yok Üzgün
Sami Baloğlu
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : 15 Şubat 2008, 13:51:23 »

Duo, şaka yaptığını zannederek yazdığın başka bir başlıktaki mesajından dolayı senle sohbet etmeme kararı almış bulunmaktayım. Lütfen bana hitaben yazılar yazma, senin devrem Alper olduğunu da zannetmiyorum.

duo
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

alpersado kendine gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 15 Şubat 2008, 13:54:44 »

şaka yapıyorum heralde alınılacak bişey yazmadım ki ben sen bilirsin
Sami Baloğlu
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : 15 Şubat 2008, 14:12:16 »

Alper olduğunu iddia ettikten sonra, sence espri konusu olabilecek, bence ise onur kırıcı olan sözde esprinden dolayı fikrimi açıkladım.
Ben internette ya da sosyal hayatta ölçülü yaşamayı seven, sıradan, bayağı br insanım. Belki espri anlayışım gelişmediğinden dolayı tahammül sınırım noksandır, bu siteye yazı yazma amacım, faydalandığım kadar faydalı olabilmeye çalışmak. Kimseyle sohbet edeyim, arkadaş olayım gibi bir erk gütmediğimden sohbet etmek ya da etmemek önemli değil.
Bu uzun açıklamayı yapma nedenim, sorunun bu başlıktaki şakalaşmaların olduğunu düşünüp anlamsız bulacağını tahmin etmekte oluşum. Sorun diğer başlıkta şakalaşma mahiyetinde yazmış olduğun mesajla sınırlı. Uzatmaya da gerek görmüyorum.

duo
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

alpersado kendine gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 15 Şubat 2008, 14:20:19 »

neye alındığını biliyorum merak etme...sen hoşlanmıyorsun heralde yazmışsın ben de neden hoşlanmayayım ki anlamında yazdım onu...sen yanlış anladın kötü bir niyetim yok benim...kimseyi kırmak istemem..
alpersado
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2008, 15:38:29 »

alper baltacıoğlu benim la adımı karıştırmayın araya basında yeralmak istemiyorum

alperbaltacioglu
duo
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

alpersado kendine gel...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 15 Şubat 2008, 15:39:28 »

alper baltacıoğlu benim la adımı karıştırmayın araya basında yeralmak istemiyorum
alper in hası benim kardeşim polemik yaratma Kahkaha
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: