Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: HALA PREFABRİKTELER :(  (Okunma Sayısı 1033 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tomris
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 16 Ağustos 2007, 19:48:59 »

Marmara depreminin çilesi sürüyor.İşte depremden 8 yıl sonra bölgeden insan manzaraları!!!

Marmara bölgesini etkileyen 17 Ağustos deprreminin ardından prefabrik konutlara yerleşen ve 8 yıldır zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren vatandaşlar,artık devletin kendilerine sahip çıkmasını istediler.
     Adapazarı'nda,depremden sonra barınma ihtiyacının geçici olarak karşılanması için yapılan prefabrik konutlarda, halen bir çok aile yaşıyor.Konut açığı yaşanan şehirde,maddi durumu iyi olmayan ailelerin oturmak zorunda kaldığı prefabrikler,Valilik tarafından yapılan uyarılara ve belediyenin de sularını kesmesine rağmen,boşaltılmıyor.
     Adapazarı'nda Dernekkırıve Arabacıalanı bölgelerinde halen 600 prefabrikte ,yaklaşık 1600 kişi yaşam sürüyor.8 yıldır oldukça zor şartalrda yaşadıklarını söyleyen prefabrik sakinleri,kiraların çok yüksek olduğunu belirterek,"Yeni yapılan binaların kiraları çok yüksek.Diğer evler de hasarlı.Maddi durumumuz zaten iyi değil.Bu durumda prefabriklerde yaşamaktan başka çaremiz yok" dediler.
      Dernekkırı prefabriklerinde yaşayan vatandaşlar,belediyenin sularını da kestiğini söyleyerek,"Valilikten evleri boşaltmamaız yönünde sürekli uyarı yapılıyor.Biz çıkmayınca belediye suyumuzu kesti.Böyle yaşamaktan mutlu değiliz.fakat başka çaremiz yok"diye konuştular.

III. sınıf  I. öğretim

BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
Ekonometri - M
« : 16 Ağustos 2007, 19:48:59 »

devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 02:25:04 »

2007 Türkiye'si halimize bak..şuan yalovada-gölcükte(diğer yerleri bilmiorum) sanki inatına yapılmışçasına yıkık evin balkonu çökmüş demirleri gösüken,çatlak patlak,yamuk duran binalar var

bugün hala deprem yüzünden mağdur durumda olan binlerce kişi var gerçekten çok yazık...
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: