Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "Görüşme"  (Okunma Sayısı 941 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Z.e.p
Z.e.p
MODERATOR
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)

Üyelik Bilgileri
« : 23 Eylül 2007, 13:29:46 »

GÖRÜŞME
( Interview )

[youtube=425,350]-pQYNw6I1ks&mode[/youtube]

Gösterim Tarihi: 28 Eylül 2007

Yönetmen:  Steve Buscemi

Oyuncular: Steve Buscemi, Sienna Miller , Michael Buscemi, Tara Elders

Senaryo: Steve Buscemi, David Schechter, Theodor Holman

Görüntü Yön: Thomas Kist

Tür: Komedi

Süre: 84 Dk.

Yapım Yılı: 2007

Ülke: ABD

Dağıtımcı: Bir Film

Bir savaş muhabiri olarak isim yapan Pierre (Buscemi), kendisine kızgın olan editörünün verdiği yeni işten hiç hoşlanmamıştır. Amerika’nın en ünlü pembe dizi yıldızı Katya (Miller) ile bir röportaj yapması gerekmektedir ancak Pierre’in Katya hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Bu iki zıt kutup buluştuğunda, Pierre’in küçümseyici, katı politik dünyası ve Katya’nın yüzeysel şöhret dünyası şiddetle çarpışır. Ancak her şey göründüğü gibi değildir. Birbirlerine giderek daha özel itiraflarda bulunan bu iki yaralı insanın bağı kuvvetlense de, bazı gerçeklerin ortaya çıkması türlü aldatmacaları aydınlığa kavuşturacaktır. İkilinin tutku ve gizem dolu atışmaları, perçinleyen bir sürpriz sona varacak ve kimse bu satranç oyununda başladığı noktada kalmayacaktır.

Hollandalı yönetmen Theo Van Gogh’un aynı adlı filminin yeniden çevrimi olan “Görüşme”, nükteli tonu, zekice yazılmış senaryosu ve oyuncularının kimyasıyla ilgiyi sürekli ayakta tutan sürükleyici bir film

Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm!
Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
Ekonometri - M
« : 23 Eylül 2007, 13:29:46 »

unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2007, 14:45:35 »

Busceminin oynaması filmin izlenmesi için yeterli üstelik buscemi in the soup tan sonra ilk defa esas adamı oynuyor (zaten bu ikinci başrolü).
 Kesinlikle gidilmesi gereken bir film çünkü buscemi oynuyor.

EKO 2- 1. ÖĞRETİM
  İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!!  Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri