Bir Başka Ayna Efsanesi Daha;
korku istiyosanız ben size daha hoş birşey anlatıyım yanlız kesinlikle sorumlu değilim bu denenmiş ve delirilmiştir!!!
önünüze büyükçe bir ayna alın
arkadan aynaya loş bir ışık vurun yani aynaya vuran ışık tam arkanızda olaşak ışık sırtınızda kalacak ve loş bir ışık olması lazım
uzun bir üre baktıktan sonra karşınıza çıkacak yani aynada oluşacak şeylerden ben sorumlu değilim!!! ona göre ben denemim gördüğüm şey aklımı kaçırmama neden oluyordu!! dikkat benden uyarması besmele çekmeyince gitmiyolar!!!!!!!!!!!
alıntıdır
deneyenlerin yorumları;
aman allahmmmmmmmmmm ben denedm maalesef kesinlikle denemeyinn aynen yazıda olduğu gbi kafayı yiyodum hala da etkisinden çıkamadımmmm allahmmm korkunç bişeeeeeeeeeee etrafında böle bişeler dolanıo aynada görüosun ama arkanı dönüosun yok...aynada her yerde ama odada hiçbişe yok offff unutamam hayatm boyunca evde çığlık çığlığa bağrıdım resmen aklı olan dnemesin arkadaşlar ben sakinleştrici hap içip rahatlayabldimm ben salaklık yapıp denedim siz sakın dnemeyin.......................
ezgi cağlar
aman ALLAH ım bu bu çok kötüydüüü.ellerim tittriyor şu anda.ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..hole gittim ve bir mum yakıp derindondurcunun üstüne koydum bböylece aynaya baktığımda ışık tam arkamdan ve loş bir biçimde parlıyordu.biraz zaman geçtiğinde yüzümün tamamiyle yok olduğunu doğrusu karanlığa karıştığını ggördüm.sadece bana ait olmayan bir çift KIRMIZI göz kaldı yüzümün yerine. arkamdan parlayan titrek ışık sanki bir şeyleri dans ettiriyordu.dönüyorlardı. oradan kaçtım.biraz daha dursaydım kafayı yerdiim. şimdi kapı çaldı ve holden geçerken ayağım takıldı inanılmaz korkuyorum.bir daha asla karanlıkta tek duramam.NE APTALIM . BÖYLE ŞEYLERE HİÇ İNANMAZDIM.keşke yapmasaydımm.çok korkuyorum.LÜTFEN DENEMEYİN....ben bedelini çok kötü ödedim.klbim duruyordu.üstelikte ev cümbür cemaatken bu denli KKOORKTUM
var mı deneyip sonuclarını bize anlatıcak arkadaşlar....1.yi deneyeceğim ama 2.için su an net bişey söyliyemizem zaman bulursam yaparaım elbette ki