Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Geceleri Hiç Aynaya Baktınız Mı??????  (Okunma Sayısı 1898 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pukay61revolt
Ziyaretçi
« : 02 Haziran 2007, 08:59:01 »

Size hiç kimsenin bilmedii bazı şeyler anlatıcam. Aynaları bilirsiniz sabahları kalktıımızda karşısına geçip kendinizi izlediiniz, süslediiniz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktınız mı, bakmayı hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?

Geceyarısından sonre eğer cesaretiniz varsa karanlık odadaki bir aynaya (el aynası deil) uzun süre bakmayı deneyin. Oda pencereden gelen sokak lambalarının verdii loş ışık altında olabilir. Eğer bunu yapmak istediinize kendinizi emin hissediyorsanız başlayabilirsiniz.

"Baksam bile kendimden başka ne görebilirim ki" dediinizi duyar gibiyim. Peki bedensiz varlıkları görmenin bir yolunun da aynalar olduunu biliyormuydunuz? Ya da gece uzun bir süre aynaya baktıınızla gözlerinizle göremediiniz varlıkları yada dier bir deyişle cinleri görmek istemezmiydiniz?

Anlattıklarım size ürkütücü gelmio mu? Yoksa siz cinleri filmlerde izlediiniz küçük ve saçma bir lambanın içinde yaşayan varlıklar olarak mı biliosunuz? Peki onlarla iç içe yaşadıımızın farkında değilmisiniz? Onların bizi gördüğü ama bizim onları göremediimiz bir dünyada yaşadıımız gerçeini hiç duymadınız mı?

Hiç çevrene görmek istediin gözle baktın mı? Denersen göreceksin ki sen farkında olmadan etrafında ki yüzlerce göz seni izlemekte....

tabi ki alıntıdır Gülümseme

henüz denemedim ilk fırsatta denicem ve o gördüklerimden birini yakalamaya calışıcam (görürsem söylenenleri ve o anda öle bi cesaretimde olursa yapıcam bunu kelime-i şahadet getire getire abi ki Gülümseme
Ekonometri - M
« : 02 Haziran 2007, 08:59:01 »

Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 02 Haziran 2007, 09:42:09 »

Oldu yakuppp önerin için çok teşekkürler yane en kısa zamanda yane bu gecee deneriz malum bende var biii bırakmadı gitiiii bakalım görebiljeammii..
Ama ben denemiştiim de benden başka bişe çıkmamıştı aynanın karşısınaa hata bi kaç dk sonra benm bile sıfatım değişiiiodu aynadaa bastım gittm o odadan... bana bendenn ötee ne var yakupp o gece göremedmmmdii  Gülümseme

Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm!
Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2007, 10:42:29 »

Bir Başka Ayna Efsanesi Daha;

korku istiyosanız ben size daha hoş birşey anlatıyım yanlız kesinlikle sorumlu değilim bu denenmiş ve delirilmiştir!!!

önünüze büyükçe bir ayna alın
arkadan aynaya loş bir ışık vurun yani aynaya vuran ışık tam arkanızda olaşak ışık sırtınızda kalacak ve loş bir ışık olması lazım
uzun bir üre baktıktan sonra karşınıza çıkacak yani aynada oluşacak şeylerden ben sorumlu değilim!!! ona göre ben denemim gördüğüm şey aklımı kaçırmama neden oluyordu!! dikkat benden uyarması besmele çekmeyince gitmiyolar!!!!!!!!!!!

alıntıdır

deneyenlerin yorumları;

aman allahmmmmmmmmmm  ben denedm maalesef  kesinlikle denemeyinn aynen yazıda olduğu gbi kafayı yiyodum hala da etkisinden çıkamadımmmm  allahmmm korkunç bişeeeeeeeeeee etrafında böle bişeler dolanıo aynada görüosun ama arkanı dönüosun yok...aynada her yerde ama odada hiçbişe yok offff unutamam hayatm boyunca evde çığlık çığlığa bağrıdım resmen aklı olan dnemesin arkadaşlar ben sakinleştrici hap içip rahatlayabldimm    ben salaklık yapıp denedim siz sakın dnemeyin.......................   
                                                                    ezgi cağlar

aman ALLAH ım bu bu çok kötüydüüü.ellerim tittriyor şu anda.ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..hole gittim ve bir mum yakıp derindondurcunun üstüne koydum bböylece aynaya baktığımda ışık tam arkamdan ve loş bir biçimde parlıyordu.biraz zaman geçtiğinde yüzümün tamamiyle yok olduğunu doğrusu karanlığa karıştığını ggördüm.sadece bana ait olmayan bir çift KIRMIZI göz kaldı yüzümün yerine.   arkamdan parlayan titrek ışık sanki bir şeyleri dans ettiriyordu.dönüyorlardı.  oradan kaçtım.biraz daha dursaydım kafayı yerdiim. şimdi kapı çaldı ve holden geçerken ayağım takıldı inanılmaz korkuyorum.bir daha asla karanlıkta tek duramam.NE APTALIM . BÖYLE ŞEYLERE HİÇ İNANMAZDIM.keşke yapmasaydımm.çok korkuyorum.LÜTFEN DENEMEYİN....ben bedelini çok kötü ödedim.klbim duruyordu.üstelikte ev cümbür cemaatken bu denli KKOORKTUM

var mı deneyip sonuclarını bize anlatıcak arkadaşlar....1.yi deneyeceğim ama 2.için su an net bişey söyliyemizem zaman bulursam yaparaım elbette ki Dil çıkaran
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 02 Haziran 2007, 10:42:29 »

lewooo58
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Haziran 2007, 15:51:20 »

Ben gördüm TFR53
çok şirin yaratıklar  TFR53
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 19 Haziran 2007, 23:44:30 »

bu gece bunların hepsini denicem kafam bozuk zaten adrenaline ihtiyacım var
cookk güzel olucak Sırıtan;D:D;D:D
bakalım dedikleri kadar şirinlermi
chocolate
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 19 Haziran 2007, 23:48:02 »

ben baksamda farketmes kendimi değilde üzerimdeki kıyafetleri ancak görürüm onlarda eğer renkliysee Kahkaha
ekonometrist
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 19 Haziran 2007, 23:58:55 »

ben kendıme gunduzlerı katlanamıyom bide gece mı bakcam yavv Gülümseme)
_EtZe_
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2007, 19:01:49 »

Bende bu gece denicem TFR53 Bakalım dedikleri kadar varmıymış Dil çıkaran Kahkaha Kahkaha
Tomris
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2007, 22:51:18 »

yakup bu gece denycem ama olmazsa fena olur hehehee Gülümseme

III. sınıf  I. öğretim

BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
eliff
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2007, 13:26:05 »

kanka zaten ben 15dakkada bir aynaya bakıyorum biliyosun:)bide senin dediğini yapalım bakalım
tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2007, 13:52:12 »

zaten cıt sesınden korkan gece su ıcmeye bıle gidemeyen biriyim ole bisey yapmaya kalksam we dediginiz gıbı olsa
"ruhuma el fatıha' artık....

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2007, 17:04:38 »

elif kanka sen deneme bişe olur sora benden hesap sorarsın sen Gülümseme
da arkadaşlar su deniycem dienler naptınız denediniz cok mu korktunuz yoksa denemeye cesaret edemediniz mi
sonucları alsak Göz kırpan
glçn55
glçn55
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 12 Temmuz 2007, 16:30:47 »

sonuçlarını veremezler  ya denemedikleri  için  yada deneyipte siteye  dahi  bi daha giremedikleri için....böle şeyler gereksiz arkadaşlar tamam onlar  var  sadece  var  oldugunu  bilin ve sakın korkmayın korktugunuzu bildikleri  için  bir  takıldımı  takılıyolarr nerden biliyosan derseniz şu sözü hatırlatimm.. KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ

2.sınıf 1.ögretim
_GoSSiP_
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 14 Temmuz 2007, 18:20:03 »

ooo glcan ruhlar aleminde mi takiliyosun dikkat et de carpilma
glçn55
glçn55
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : 16 Temmuz 2007, 15:43:58 »

ben onların aleminde deil onlar benim alemde dolaşıyolar bakalım sonumuz ne olacak belkide senin gibi fal bakarız sonunda hala bana bakmadın 2aydan beri o ayrı bi konu tabiki Sustum

2.sınıf 1.ögretim
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim
ekonometri