|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« : 30 Haziran 2007, 12:26:13 » |
|
-Devrim neden apar topar yalovaya gitti???
-Büşranın küçüklük fotoğraflarını bulduk!!!
-Yakupun dağıtma nedeni nedir??? -Yakup: Bu konuda açıklama yapmak istemiyorum, içmek istiyorum dedi ve meyve .... içti!!!
-Cantes sırayla yakın temas kurarken kime sinirlendi???
-Oktay türkçe sorularını cevaplarıyla beraber kimden ne karşılığında aldı???
-Kerimle Murat lalelide ne yedi???
-Lemi ne iş yapıyor??? Leminin ne iş yaptığını sır gibi saklayan cantesle röportaj yaptık!!! Leminin özel dosyayı kiminle beraber incelediğini de öğrendik!!!
-Alper Gebze yollarında kimlerin tozunu attı!!!
-Fikonun aslında Beşiktaşlı olduğu söylentisi doğru mu???
-Bütünlemelerini bitiren Volkan kurtlarını nerde döktü??? Çıkışta yanında görülen bayan da kimdi???
-Burak o mübarek sakalı nerde uzattı???
-Erdal forumda kimlere musallat oldu??? Batmanlının bu tutumuna kimler tepki gösterdi???
-Çağatay Amerikada Mülteci hayatı yaşıyormuş!!! -Bir internet cafeye sığınan çağatay: Aveanın 1 dedi!!!
-Emire bilgisayar sınavında yanlış istihbaratı kim verdi??? Bilgisayar hocası emirle nasıl XXXXXX geçti!!! -Emir: İstihbarat doğruydu, Keşke sıraya yazsaydım 1 dedi!!!
-Kadirin pazar sürprizi yalan oldu!!! Kadir pazar akşamı neden telefonunu kapattı??? -Kadir: Abi Köftevillada yoğunluk vardı kusra bakmayın!!! -Buna sen de inanıyomusun??? -Kadir: sus lan idare et 1 dedi!!!
-Murat ylmz leventten gecenin bir yarısı kimin numarasını istedi???
-Cantes hangi hocaya kendi odasında yamuk yaptı??? Olayda 0529 kodu ne anlama geliyor???Devrim ve görkemin olayla bağlantısı nedir???
-Murat Kerimi neden dövdü???Olayı gören Lemi Ayırmak yerine neden gülme krizine girdi???
-Beyazıt Öztürk gerçekten yakup levent oktay üçlüsünün kankası mı??? Bu fotoğraflar olay yaratıcak!!!
-Kerim sabahın 6 sında nerde denize girdi??? -Kerim: Yaauuvvv su çok güzeldi bea!!!
-Gecenin 4 ünde Beşiktaşta kutukola tenekesiyle maç yapan 7 kişi kimlerden oluşuyor???
-Yılın kazığını yedik!!! Gözde tatilde!!! Gözdenin Nispet yapar gibi Herkese iyi dersler deyip arazi olduğu doğru mu???
-Ersin neden topkapıdan cevizlibağa kadar yürüdü??? -Ersin: Olm geçemem karşıya gözlerim görmüyo!!! gamyon neyim çarpacak!!!
-Eko 1 in şişe çevirmece keyfi kimin şok açıklamasıyla son buldu???
-Kimler asker yolu bekliyor??? kimler Aldatıldı??? Kimler sevdiğine açılamıyor???..............................
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 30 Haziran 2007, 12:26:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2007, 13:16:17 » |
|
bu adama dikkat arkadaşlar baksana gözler dönüyo yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 16:52:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2007, 16:52:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2007, 18:57:42 » |
|
hehehe levo cvplarıda bekliyoruz merak ettm 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2007, 19:22:55 » |
|
Cevap vermiyorum!!! sır... yanımda yakup varken cevap veremem ayrıca!!! TFR53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2007, 19:31:31 » |
|
zamanı gelince söyliyelim diim bari!!! tomris!!! emin misin sen bakiim herşeyi açıklamamı istediğinden TFR53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #6 : 30 Haziran 2007, 19:32:20 » |
|
ne gibi  benim sakliycak bişeyim yok gayet şeffafım  hehe
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
|
|
|
janx
Caucasian
Ekom Normal Üye

*****BEG FOR MERCY*****
|
 |
« Yanıtla #7 : 30 Haziran 2007, 19:54:44 » |
|
Lewoo bunları yayına koymadan önce bana haber wermeliydin benim bilmediğim neler warmış  Hazır bu haberleri yazarken kendinle ilgili bir kaç haber daha yazsaydın  ) Neyse ben yaziim o zmn; Lewooo taksimde ünlü bir barın terasında nasıl dağıttı?? Bar çıkışı vanilla club'un önünde görülen lewooonun yanındaki esrarengiz kişi kimdi?? Lewoo bu yaz planlarını ve rotasını açıkladı bu listedeki yer ve kişiler büyük yankı uyandıracak??  )
|
|
|
|
|
|
$$$-GET RİCH OR DİE TRYİNG-$$$
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #8 : 30 Haziran 2007, 20:12:56 » |
|
madem başladık bende bi kaç haber ekliim ece neden öss sonçlarnı dört gözle bekliyo?... seda neden bi an önce araba kullanmayı örenmek istiyo? kimin için? aytekin herkesten gizledii büük aşkı kim?..neden saklıyooo?
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #9 : 30 Haziran 2007, 20:21:37 » |
|
devrim neden dün gece bavul hazırladı?..nereye gdicek..? yakup kaç zamandır neden ortada yok?...neler karıştırıyo..? neden onun adıyla foruma lewo giriyoo...?  yakup'un devrim'in volkan'ın herkesten sakladıkları platonik aşkları kim??
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 30 Haziran 2007, 21:04:19 » |
|
bu sorunun cevabını verırse ölüm fermanını imzalamıs olur starw devrim neden dün gece bavul hazırladı?..nereye gdicek..? yakup kaç zamandır neden ortada yok?...neler karıştırıyo..? neden onun adıyla foruma lewo giriyoo...?  yakup'un devrim'in volkan'ın herkesten sakladıkları platonik aşkları kim??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janx
Caucasian
Ekom Normal Üye

*****BEG FOR MERCY*****
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Haziran 2007, 21:53:56 » |
|
Volkan en sonunda kıstırırım bi köşede zorla söletirim kim olduğunu  Hepimizi meraklar içinde bıraktın yazık değil mi ? 
|
|
|
|
|
|
$$$-GET RİCH OR DİE TRYİNG-$$$
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Temmuz 2007, 00:09:16 » |
|
arkadaşlar her isteyen kafasına göre her şeyi acıklayamaz sadece birilerinin izin verdikleri kadar konusabilirim  arkadaş benim evimde benim pc im den hemde benim nick imle bişeler yazıyor sizde devamını bekliyorsunuz..........cok beklersiniz  (şaka maka konunun cılkını cıkarmayın ark.daşlar ne bu tam magazin havası oluşmuş konuda  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : 01 Temmuz 2007, 13:00:05 » |
|
Konunun cılkını kimler çıkardı!!! YAKINDAAAA TFR53 TFR53 TFR53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Endoplazmikredikulum
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 01 Temmuz 2007, 14:12:33 » |
|
Saatili bomba gibisin yine lewo Asıl bombaları patlatmamışsın ama gördüğüm kadarıyla  ) Canını seviyosun anlaşılan starw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|