Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Eve kızdı 72000 kontör yükledi.. Yuhhh!!  (Okunma Sayısı 527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kapışş Kapışş Aşk.. Heryerde Dillerde..

kafasinifareyekaptirankedi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« : 20 Ekim 2007, 19:39:47 »

Turkcell GSM şirketinin en iyi müşterisinin İnegöl’de yaşayan işçi emeklisi Recep Çıttır olduğu ortaya çıktı. 2001 yılında ev telefonuna bin 500 YTL fatura gelmesinden sonra ev telefonunu kapatarak 4 bin 500 YTL değerinde 72 bin kontör yükleten Çıttır, Turkcel’in en iyi müşterisi oldu.
İnegöl’ de ikamet eden işçi emeklisi Recep Çıttır isimli vatandaş 2001 yılında ev telefonunu bin 500 YTL fatura gelmesinin ardından ev telefonunu iptal ederek cep telefonuna 4 bin 500 YTL’lik kontör yükledi. Telefonuna 72 bin kontör yüklettikten sonra 6 yıl boyunca ancak 32 bin kontör harcayabilen Çıtır, Turkcell tarafından Türkiye’nin en iyi müşterisi kabul edildi.
Yaşadıkları ile ilgili açıklama yapan Recep Çıttır, şunları söyledi. 2001 yılında ev telefonumuzu kaçak yoldan kullanan bir şahıs bin 500 YTL fatura gelmesine neden olmuştu. Bende bu olay üzerine kızdım ve ev telefonunu iptal ettirdim. Ardından Turkcell bayiine giderek 4 bin 500 YTL değerinde kontör almak istediğimi söyledim. Yetkili önce yüzüme şaşkınlıkla baktı. Benden şüphelendi. Benim aklımı kaçırdığımı sandı. Bende parasıyla değimli diyerek isteğimi yerine getirmesini tekrarladım. Daha sonra bana ödediğim 4 bin 500 YTL’ye karşılık 72 bin kontör yüklendi. 6 yıldır kullandığım kontörlerin ancak 32 bin adetini harcayabildim ve şuan 40bin 94 kontörüm hala mevcut. Aldığım yüklü miktar kontörün ardından Turkcell her ay 500 kontör hediye göndermeye başladı. Ayrıca yol hizmeti ve tatil imkanları gibi fırsatlar sundu.”dedi

[youtube=425,350]R9qFFCATnfs[/youtube]

Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim

Portakal Orda Kal Gülümseme
Ekonometri - M
« : 20 Ekim 2007, 19:39:47 »

NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2007, 20:31:08 »

ya adamın telefona bak nokia 3300 adam 4500 ytl ödeyip kontör alıyorr bi de üniversite hocası.. işe bakk e  tickedoff  yahu  ben 2001den bu yana faturalı hattıma bundan fazla fatura gelmiştirr  starw turkcell bize hiç hediye göndermiorlar işe baksen...  tickedoff 

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2007, 21:54:31 »

wayyy amcaya bakk

acaba rica etsem bana kontor atarmıı  cool

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2007, 21:54:31 »

k.f.k.kedi
EmiiRrRR...
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Kapışş Kapışş Aşk.. Heryerde Dillerde..

kafasinifareyekaptirankedi@hotmail.com
Üyelik Bilgileri Site E-Posta
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2007, 15:40:34 »

tuğba sende turkcell hat mı varda kontur istiyorsun..

ver artık benim turkcell hattımı.... cool

Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim

Portakal Orda Kal Gülümseme
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim
ekonometri