Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: euro 2008 yıldızlarından hamit altıntop  (Okunma Sayısı 372 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ömerinho
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 24 Haziran 2008, 18:14:38 »

'Almanya'ya gol atarsam sevinirim'
Milli takımımızın gurbetçi yıldızı Hamit Altıntop'tan Almanya maçı öncesinde samimi açıklamalar.

24 Haziran 2008 09:12
(A) Milli Futbol Takımı oyuncularından Hamit Altıntop, herşeyini Almanya'ya borçlu olduğunu, bu nedenle Almanya-Türkiye maçının kendisi için özel bir anlam taşıdığını söyledi.

Hamit Altıntop, "Der Spiegel" dergisinin internet sayfasında yayınlanan röportajında, yarı finale hangi duygularla girdiği biçimindeki bir soru üzerine, "Bu benim için çok özel bir oyun. Almanya'ya çok şey, aslında herşeyi borçluyum" diye yanıt verdi.

Nihat'ın Hırvatistan karşılaşmasının sonlarında sakatlanmasının büyük bir şanssızlık olduğunu, ancak takımdaki eksik oyunculara karşın hiç kimseden çekinmediklerini ifade eden Hamit, "2 kalecimiz dahil 14 kişi kaldık. Bu çılgınca birşey, ancak gerçek. Yine de korkumuz yok. Neden olsun ki? Kaybedecek birşeyimiz yok" dedi.

"Kalbinizde Alman mısınız?" sorusuna karşılık da Hamit, "Hayır. Belki de her ikisiyim. Evde küçük bir Türk dünyasında yaşıyoruz. Annemle yalnızca Türkçe konuşuyor ve Türk yemekleri yiyoruz. Gelsenkirchen'den ayrılıp, örneğin Münih'e gidip arkadaşlarımla karşılaştığım zaman Alman dünyasında yaşıyorum" diye konuştu.

Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden Hamit, "Ülkemin yanındayım. Formayı giydiğim andan itibaren yurtseverliği ve Türkiye'ye ait olduğumu hissediyorum. İyi yanlarıyla da kötü yanlarıyla da" dedi.

EKO 4-1EĞİTİM
Ekonometri - M
« : 24 Haziran 2008, 18:14:38 »

NvGTR
V.I.P Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2008, 01:02:17 »

hamit çok iyi topcu ama bnce yıldız die nitelendrmek hata olur  milli takmın üstünde inanılmz bi bal var ve bu geçici bi süreç bence  Masum  umarm bu şans kupayı alana kadar devam eder  TFR1E7

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: