Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN´ın desteğiyle kulüplerindeki yüksek bonservis bedelleri görüşülerek transfer edilen futbolcularımız tesislerimize geldi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Serdar ÖZBAYRAKTAR,Ömer YALÇIN, ve Mardinspor’dan Evren AVŞAR bugün Eskişehir´e geldiler.Önümüzdeki günlerde Sezgin COŞKUN´da kulübümüze gelip imza atacak

Geçen sezon ligde 19 golü bulunan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Özbayraktar daha önce Artvin Hopaspor, Gençlerbirliği, ASAŞ, Şanlıurfaspor, Mardinspor ve son olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi formaları giydi. Yine Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden transfer olan 23 yaşındaki forvet oyuncusu Ömer Yalçın´ın ise 9 golü bulunuyor. Genç futbolcu Gaziantepspor, GASKİ ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımlarında görev yaptı. Mardinspor´dan alınan orta saha oyuncusu Evren Avşar´da daha önce Ispartaspor ve Elazığspor formaları giydi. Evren´in geçtiğimiz sezon da 8 golü bulunuyor.
KOMBİNE FİYATLARI BELLİ OLDU
Sosyal Faaliyetler As Başkanımız Mesut HOŞCAN,yeni sezonda Kombine fiyatlarının açık tribün 150 YTL,Kapalı Tribün 300 Ytl ve 500 Ytl olacağını ayrıca isteğe göre kredi kartlarına 10 taksite kadar bölünebileceğini söyledi.
42 YILIMIZDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDUK
Kulübümüzün kuruluşunun 42.yılında yönetim kurulu üyelerimizden Mesut Hoşcan, Sıtkı Öztürk, Cemal Okan Yüksel, Ertuğrul Dindar ve Jalen Yılmaz Valilik Meydanı’nda Atatürk Anıtı`nın önünde saygı duruşunda bulunup,Atatürk anıtına çelenk koydu.1965’liler Derneği Başkanı Mustafa Akgören ve taraftarlarımızın da katıldığı törende Sosyal Faaliyetler As Başkanımız Mesut Hoşcan şöyle konuştu: ‘’Kulübümüzü daha iyi yerlere taşımak ve kalıcı bir takım yaratmak istiyoruz.Tüm yönetim kurulumuz bunun için elbirliğiyle çalışmaktadır’’ dedi.1965’liler Derneği Başkanı Mustafa Akgören ise Şanlı mazisi olan kulübümüzün eski günlerine döneceğini,bugünü unutmayıp bu etkinliği gerçekleştiren yönetim kuruluna teşekkür ettiğini ifade etti.