Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ersun Yanal Trabzonspor'da  (Okunma Sayısı 932 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAYDİN
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 25 Ekim 2007, 22:06:44 »

Trabzonspor'da hoca sorunu çözüldü... Bordo-Mavili ekip, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası istifa eden Ziya Doğan'ın görevden ayrılmasının ardından Ersun Yanal ile prensipte anlaştı.

Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan’dan sonra takımın başına kaliteli bir teknik adamı getirmek için çalışmalarını hızlandıran yönetim, tecrübeli teknik adam Ersun Yanal ile anlaştı. Kulüp Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Ersun Yanal’la el sıkıştıklarını belirterek, “Şu anda çok küçük detaylar üzerinde konuşuyoruz. Ama artık kendisi Trabzonspor’un teknik direktörüdür. En kısa zamanda takımın başına geçerek çalışmalarına başlayacaktır. Takımımıza çok kaliteli bir teknik adam kazandırdığımızı biliyoruz. İnşallah hem Trabzon hem de Türk futbol camiası için hayırlı olur” dedi.

Öte yandan Ersun Yanal’ın bordo mavili kulüp ile bir yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. İmzanın Kayserispor maçının ardından Trabzon’da yapılması bekleniyor.

MA,Eko 4
Ekonometri - M
« : 25 Ekim 2007, 22:06:44 »

««‖ ВК ‖»»
BS
Çevrimdışı Çevrimdışı

[BK]

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28 Ekim 2007, 14:27:51 »

bu kaçıncı değişiklik... zihniyet değişmedikçe makus talihi de değişmeyecek zavallı takımımızın..

BK,Eko IV.sınıf (II.öğretim)

Everything That Has a Beginning Has an End
MAYDİN
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2007, 14:45:21 »

Trabzonda hocadan çok kafaların degişmesi lazım yoksa gelen giden cok hoca olur.....

MA,Eko 4
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 28 Ekim 2007, 14:45:21 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: