Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)
|
 |
« : 18 Temmuz 2007, 20:24:52 » |
|
Erkek arkadaşınızı ya da kocanızı sürekli kızdırıyor fakat bunun sebebini bir türlü anlamıyor musunuz? İşte size birkaç ipucu...
• Arkadaşlarının yanında azarlıyor tonda konuşmanızdan hoşlanmazlar.
• Vitrinlere bakmanızdan, bakmakla da kalmayıp almayacağınız şeyi denemenizden hoşlanmazlar.
• Onun yarattığı romantizme aynı dozda bir romantizm anlayışıyla cevap vermemenizden hoşlanmazlar.
• Sizi yemeğe çıkarttıklarında "Diyet yapıyorum" demenizden hoşlanmazlar. "Para gitti" diye düşünürler.
• Gündüz saatlerinde ağır makyaj yapmanızdan hoşlanmazlar.
• Chat yapmanızdan hoşlanmazlar. Aynı paranoyak erkek kimliği burada da devreye girer.
• Kahkaha atarken eliyle ağzını kapatan kızlardan hoşlanmazlar. Bir erkek için bir kadının ağız güzelliği önemlidir ama özgüven yüksekliği daha da önemlidir.
• Gerçekten de sadece arkadaşlarınız olan erkeklerden bile hoşlanmazlar.
• Gününüzün 10 saatini arkadaşlarınızla cepten mesajlaşarak geçirmenizden hoşlanmazlar. Dikkat edin, yüklü bir fatura gelirse en çok alay eden onlar olacaktır.
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 18 Temmuz 2007, 20:24:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Temmuz 2007, 20:52:50 » |
|
super yaa...
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2007, 20:58:14 » |
|
hheee öleyse tubii var mısın kızdıralım şunlarııı  )
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Temmuz 2007, 20:58:14 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Joseph
|
 |
« Yanıtla #3 : 18 Temmuz 2007, 22:53:04 » |
|
trafıkte arkdan korna calınmasına... en nefret ettııgım seyı unutmayınnnn 
|
|
|
|
|
|
İİ. İ.
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #4 : 19 Temmuz 2007, 00:10:59 » |
|
hadı zep baslayalım yawrumm... hayır denmesınden nefret ederler...
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : 20 Temmuz 2007, 10:23:24 » |
|
efet haklısın tubiiiiiiiiiii veee karşısındaki kızın güçlü olmasnndan çekinirlerrrr sazanlara ihtiyaçları vardırrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #6 : 20 Temmuz 2007, 16:24:35 » |
|
kesınlıkle zep haklısın...senı sıddetle desteklıorum sekerım... ayy bıde kompleks lıdırler sorma..asagı gorurler kendılerını yanı ole ama engel teskıl etmıo bız sızı bole de sewıoruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srwt
|
 |
« Yanıtla #7 : 26 Temmuz 2007, 21:01:31 » |
|
soru sorduklarında istedikleri cewabı alamayınca sinirden çıldırırlar sizi aradıklarında telefonunuz meşgulse apayrı bi kawga konusu ayyyy bide giysi takıntıları war: bu kısa şu çok açık.......vs vs
|
|
|
|
|
|
eko 2 1.öğrtm
|
|
|
|
NvGTR
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Ağustos 2007, 01:45:13 » |
|
Yalan söyleyen,yalanlar üzerine senaryolar kuran,erkek arkadaşlarıyla samimi olan (fiziksel şakalaşmalar,chatleşme vs...) ve ya bunları abartan..! , çevresinde ilgi odağı olmak isteyen kızlar var ya.. onlara karşı hiç hoş duygular beslemiyorum doğrusu... herşeyin en doğrusu bildiğini hareketleriyle ifade etmeye çalışmazlar mı birde...
|
|
|
|
|
|
4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ağustos 2007, 08:17:09 » |
|
eğer bir türk erkeğiyse mini etekten hoşlanmaz tickedoff
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2007, 10:54:39 » |
|
soru sorduklarında istedikleri cewabı alamayınca sinirden çıldırırlar
bu dur olay!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2007, 19:05:14 » |
|
bi soruyu iki defa sorduğunda da kızarlar.kardeşim öyle mesela bi şeyi illa ki ilk sefer de anlıcan yoksa ikinci defa sorduğunda cevap vermez üstüne bi de bağırır... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2007, 19:38:56 » |
|
bağırdığında falan ağlıcaksın we sen artık beni sewmiyosun diceksin....aynı şekilde kıyafetine falan laf ederse de sen beni artık beğenmiyosun diyip yine ağlıcaksın..kesin çözüm:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
Ekom Normal Üye

|
 |
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2007, 21:14:36 » |
|
erkekleri çıldırtmakk kolay  bişe varmış gibi davranceksinnn aznından kasti bi af kaçırceksn oda söleesene dicek söleyemicek söle yahu bana güvenmiomusun dicek heheheeee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kar34delen
|
 |
« Yanıtla #14 : 17 Mart 2008, 16:41:07 » |
|
siz benımı kızdıracaksınız papucumun mudurleri bütün kizlar benim papucumun mudurudur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|