|
Crassus
|
 |
« Yanıtla #30 : 14 Mayıs 2007, 21:06:35 » |
|
Tetikçi bu da bizim kurtlar vadisinin biraz daha değişiği, devletini seven bir adam derin devleti ortadan kaldırıyor, ama gerçekten güzel film paranıza değer mi?... değer.
|
|
|
|
|
|
(\__/)Tavşan dünyayı ele geçirecek (O.o ) (> <)TuNc eko 4-1. ogretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #30 : 14 Mayıs 2007, 21:06:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gregorsamsa
|
 |
« Yanıtla #31 : 14 Mayıs 2007, 21:12:39 » |
|
Tetikçi bu da bizim kurtlar vadisinin biraz daha değişiği, devletini seven bir adam derin devleti ortadan kaldırıyor, ama gerçekten güzel film paranıza değer mi?... değer.
evet evet öyle daha bugün senin tavsiyen üzerine girdim be kanka iyiydi
|
|
|
|
|
|
RoTRiMa_1331 4.1
|
|
|
unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere
|
 |
« Yanıtla #32 : 14 Mayıs 2007, 21:19:22 » |
|
Büyük Çamuru izledim , alışıla gelmişin dışında(kızıl derili katliyamı yok) oyuncu kadrosu sağlam bir western herkese tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
EKO 2- 1. ÖĞRETİM İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!! Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #32 : 14 Mayıs 2007, 21:19:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : 15 Mayıs 2007, 00:44:55 » |
|
pars kiraz operasyonu.fena değildi yaratıcıydı ama filmin sonu beklediğim gibi değildi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #34 : 15 Mayıs 2007, 00:47:48 » |
|
benden önce davranmıs devrim  ama özellikle cok etkileyici sahneleri var filmin bence bu aralar sinemaya gitmeyi düşünenlerin tercihi olabilecek bir film
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikka
eko 3-1. ögretim
Ekom Normal Üye

karadenizin asi cocuklarıyız...
|
 |
« Yanıtla #35 : 18 Mayıs 2007, 16:24:57 » |
|
otostopçuyu izledim bu tarz filmleri öncedende izledigim için kopya gibi işte yani illa izleyin denemez.
|
|
|
|
|
|
karadenizin asi cocukları ...
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #36 : 18 Mayıs 2007, 16:26:04 » |
|
bugün bi sinema daha yapıcaz su an vizyondaki filmler dısında pars ve hasat zamanı dısında (onları izledik çünkü) öneriniz var mı arkadaşlar...bide sıpa dır men dısında o tür filmler sarmıo beni 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_SeDa
|
 |
« Yanıtla #37 : 18 Mayıs 2007, 20:49:44 » |
|
En son kusursuz yabancıyı izledim ve beğendim.Sonunda insanı şaşırtıyor ve sürükleyici diyebilirim.  güzel bir film.İzlenmeli.
|
|
|
|
|
|
4.sınıf /2.öğretim
|
|
|
Z.e.p
Z.e.p
MODERATOR
Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)
|
 |
« Yanıtla #38 : 05 Haziran 2007, 15:10:40 » |
|
Karayip Korsanları yaaaaa allaımmm ne Jacktir oo... o asi endamdırr o nasi bi yürüyşştrr nasi bi kıvırıştr yarabbiimm  )  Şu dünyanınn sonu karanlık maranlık yaratıklarlaa acılıı adana tarsında bi dünya vaatt edilmişş olmasına raağmen bi feciiliiğiinii göremedik amaaaa filmde politikanın altını üstünüü getiriolar entrikaaanınn allaahı varr espirilerr gayet doall cukk die oturmuş filmee değişikk bi lezizz katmışş ve tamm yok artık biiti senaryoo kopptu daha da toparlanmaz kafam allak bullak oldu bu da ne dedğim yerdeee filmin finalinde çok güsel bağlanmışşşş ve açık kapııı var kızlar Kaptan Jack Sparrow bizi birazz özletcekk amaaa değerr
|
|
|
|
|
|
Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm! Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
|
|
|
|
gregorsamsa
|
 |
« Yanıtla #39 : 07 Haziran 2007, 20:44:12 » |
|
karayip korsanları dünyanın sonunda; johnny depp in belki de bir daha elde edemeyeceği karizmasını son kez gördükten(tabii ki kesin değil 4. film söylentileri var zaten de açık kapı bırakıldı) sonra filmden sonra bu da bitti dedim görsel efektler ses makyaj aman be klasik şeyler bunlar biliyorsunuz zaten güzel olmuş yahuişte izleyin paranıza değecek bir filme gitmiş olun
|
|
|
|
|
|
RoTRiMa_1331 4.1
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #40 : 07 Haziran 2007, 21:07:04 » |
|
karayip korsanları dünyanın sonunda; johnny depp in belki de bir daha elde edemeyeceği karizmasını son kez gördükten(tabii ki kesin değil 4. film söylentileri var zaten de açık kapı bırakıldı) sonra filmden sonra bu da bitti dedim görsel efektler ses makyaj aman be klasik şeyler bunlar biliyorsunuz zaten güzel olmuş yahuişte izleyin paranıza değecek bir filme gitmiş olun
Evet bende ona gitmiştin görsel efektler güzel ama konudan biraz sapmış gibi sanki...
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
waterlilyYy
|
 |
« Yanıtla #41 : 11 Temmuz 2007, 09:48:10 » |
|
zor ölüm 4,0 aksiyon sahneleri gerçekten süper olmus..
|
|
|
|
|
|
3. sınıf
|
|
|
|
nofuture
|
 |
« Yanıtla #42 : 16 Temmuz 2007, 19:35:02 » |
|
en son dial m for murder ı izledim business channelda
|
|
|
|
|
|
The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he did not exist.And like that...he is gone.
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|