Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En iyi arkadaşıma aşığım!  (Okunma Sayısı 4305 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
§®©
BS
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri Site
« : 30 Mart 2007, 20:37:02 »

En iyi arkadaşınıza aşık olduğunuzda ne yapmak lazımdır, nasıl davranmak gerekmektedir? Kafanızda uçuşan soru işaretlerini yok etmek istiyorsanız aşağıdaki önerilere göz atmanızda fayda var.

En iyi arkadaşınızla sevgili olmak neden zordur? - Kaybedecek de kazanacak da çok şey olabilir! Arkadaşlığınız ne kadar eğlenceliyse, bunu romantik bir ilişkiye çevirme isteğiniz de o kadar artacaktır. Duyguların karşılıklı olmadığı, ilişkinin sürmediği takdirde kaybedecekleriniz ise arkadaşlığınızın değeriyle doğru orantılıdır.

Eğer en iyi arkadaşınıza aşıksanız ve ilişkiniz iyi gitmezse, rahatlamak ve tavsiye almak için kimi arayacaksınız? Maalesef bu sefer en iyi arkadaşınızı arayamayacaksınız! - Yeni tanıştığınız bir insanla çıkarsanız ve işler yolunda gitmezse, o insanı bir daha görmeyerek sorunları çözebilirsiniz. Ama en iyi arkadaşınıza bunu yapamazsınız, çünkü o zaten yaşamınızın büyük bir parçasıdır. En iyi arkadaşına aşık olanlara tavsiyeler - Bu insanı çok iyi tanıdığınıza göre, daha önceki ilişkilerini de biliyorsunuzdur. Hoşlandığı insanlara karşı çekingen mi davranıyor? Hoşlandığı insanlara ne tür sinyaller veriyor? Size bu sinyalleri verip vermediğine dikkat edin. Böylece sizden hoşlanıp hoşlanmadığını önceden anlayabilirsiniz. -

O, sizin onu sevdiğinizin farkında. Ancak onun ne düşündüğünden emin değilsiniz. Ona birkaç ipucu verin, ancak direkt olarak düşüncelerinizi açıklamayın. Böylece, onun size aşık olmaması durumunda daha az üzülürsünüz. - Diğer ilişkilerini izleyin. Sevgilileriyle ilişkileri kısa süreli mi oluyor? Belki de en iyi arkadaşınız, sizin istediğiniz gibi uzun süreli bir ilişkiye hazır değildir. Unutmayın, yürümeyen ilişkiler hakkında bilgi sahibi olmak, böyle bir ilişkiye girmekten daha iyidir. - Eğer arkadaşınıza onu sevdiğinizi söylemeye karar verdiyseniz, arkadaşlığınızı kumar masasına yatırmış olduğunuzu unutmayın. Ya arkadaşlığınıza zarar vereceksiniz ya da çok iyi tanıdığınız bir sevgiliye sahip olacaksınız!

Kendinize şu soruyu sorun: Hangisinden daha çok pişman olacaksınız? Arkadaşlığınızı kaybetmekten mi, onunla daha da yakın olabileceğinizi hiçbir zaman öğrenememekten mi?
Ekonometri - M
« : 30 Mart 2007, 20:37:02 »

ekonometrist
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 01 Nisan 2007, 15:37:37 »

sen şeytan doldurur diye bişi duydun mu bu olayda aynene ööle işte. Gülümseme)
Gri
Yeni Adımlar...
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2007, 15:12:37 »

Eğer siz ona aşkınızı itiraf ettiğinizde o sizden soğuyacaksa, sizi dışalayacaksa, artık en iyi arkadaşınız olmayacaksa; zaten en iyi arkadaşınız değildir. Tamam belki o size hiç o gözle bakmamış olabilir, belki siz onun tipi değilsiniz vs. vs (tüm mazeretleri ekleyin işte) ama eğer siz onu herşeyden çok sevdiğiniz için o artık sizi bir dost olarak bile sevemeyecekse ortada hiç bir problem yoktur zaten. Bir bakıma insanın en iyi arkadaşının kim olduğunu öğrenmesi için bir test sayılabilir. Çünkü onun sizi ne kadar sevdiği hangi cevabı verirse versin ortaya çıkacaktır. Çünkü verdiği cevap değil veriş şekli olacak geleceğinizi, dostluğunuzu, aşkınızı şekillendirecek olan.
 Kısaca kumar değildir, kaybedeceğiniz hiç bir şey de yoktur esasen. Hatta her zaman bir şeyler kazanırsınız. Karşınızdakini tanırsınız her ne kadar onu çok iyi tanıdığınızı düşünseniz de.

=o=
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 02 Nisan 2007, 15:12:37 »

pukay61revolt
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2007, 01:06:00 »

aşk bu adamı nerde ne zaman yakalayacağı belli olmaz işte Gri gereken acıklamayyı yapmışsın zaten eline sağlık Göz kırpan
devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 07 Nisan 2007, 16:42:45 »

zor bi durum.. her gün kafanda bişiler kuracaksın ama eyleme geçiremiceksin.çünkü sana nasıl döneceğini kestiremeyeceksin.
kolay gelsin sana
ekonometrist
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 07 Nisan 2007, 17:35:13 »

ömür boyu arkadaşlık mı yoksa şansını denemek mi?
busra
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 22 Nisan 2007, 22:37:14 »

yaşancak bişiler varsa ortada bence sınır koymamak lazım duygulara...o yüzden en yakın arkadaşımız da olsa sevelim sevilelim... Gülümseme
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 25 Nisan 2007, 20:12:59 »

çok kötü bişe en yakın arkadaşına açıl olmak çünkü onun herşeyini biliyorsun sana zamanında anlatmış bunu bile bile aşık olmak ve gereksiz ama elinde olmayan tavırlar sergileyip arkadaşını kaybediyorsun aranda bişe olsada bitince onunla aşk da bitiyor arkadaşlıkta çok tehlikeli yapmayın Ağlayan
waterlilyYy
waterlilyYy
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : 27 Nisan 2007, 11:24:34 »

bence en yakın arkadaşa aşık olunamaz olunmuşsa zaten o kişi en yakın arkadaş olamaz..ve bu nedenle de o kadar yakın olduktan sonra karşıdan böyle bir şey duymak kesinlikle arkadaşlığı bozar.ve aşk da zorrr bence

3. sınıf
tubi
tubiiiiiiiiiii
Normal Pk
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : 10 Temmuz 2007, 00:41:43 »

hakıkaten cook cok zor bı durum...olmamalı..kesınlıkle olmamalı...belkı o da ıstıo:belkı kırılacak bunun ıcın.ama ne olursa olsun ınsan ıcınden gelenı yapmalı duyguları mantıgından agır basmalı....

eko 2-1
Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
wilcoxon
Ekom - Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : 10 Temmuz 2007, 01:23:09 »

yaklaşık 2 yıl önce en iyi arkadaşıma aşık oldum

ve yaklaşık 2-3 yıl sonra evleneceğiz

olunur

ikimizde çok mutluyuz
eliff
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 10 Temmuz 2007, 12:17:01 »

off ben değil ama benim en yakın arkadaşım bana aşık olmuştu bi kere çok berbattı kimsenin başına gelmesin
gezgin
gezgin
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : 13 Temmuz 2007, 01:10:42 »

çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı iyi günümdede kötü günümdede yanımda olan cinsten sevgilimden ayrılmıştım ve boşluktaydım ve onun harketleri ilgimi çekmeye başladı ona aşık olduğumu söyledim o da duygularıma karşılık verdi daha sonra onu sevmediğimi anladım ayrıldığım sevgilim geri döndü sevgilimi seviyordum kız arkadaşıma bunu anlattığımda olgunlukla karşıladı ve hayatından tamamen beni sildiğini aramamamı söyledi bana geri dönen sevgilim şimdi en yakın arkadaşımla çıkıyor kaybettiğim meleğim beni hiç affetmedi tek bildiğim kendimden çok utandığım...

inönü üniversitesi eko (kardeş okul)
devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 13 Temmuz 2007, 02:09:43 »

çok sevdiğim bir kız arkadaşım vardı iyi günümdede kötü günümdede yanımda olan cinsten sevgilimden ayrılmıştım ve boşluktaydım ve onun harketleri ilgimi çekmeye başladı ona aşık olduğumu söyledim o da duygularıma karşılık verdi daha sonra onu sevmediğimi anladım ayrıldığım sevgilim geri döndü sevgilimi seviyordum kız arkadaşıma bunu anlattığımda olgunlukla karşıladı ve hayatından tamamen beni sildiğini aramamamı söyledi bana geri dönen sevgilim şimdi en yakın arkadaşımla çıkıyor kaybettiğim meleğim beni hiç affetmedi tek bildiğim kendimden çok utandığım...
  çok kötü bi durum yaaaaaa
green
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 13 Temmuz 2007, 02:23:56 »

ne kötü durumu ömür boyu acısını çeksin umarım o kızda onu hiç affetmez  Sustum
Ekonometri - M

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri