|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2007, 00:23:50 » |
|
yok be yaa... isteyerek geldim bölüme wallaa:) hanii herşey olabilir tarzında bişiler dediniz ya onun için yazdm.. iktisadçı mı önde sizce biz mi? farklarımızı bilelim ona göre kariyer yapalım.. (bişiler ispatlamak zorunda değilsn arkadaşıım..)
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #15 : 26 Mart 2007, 00:23:50 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #16 : 26 Mart 2007, 00:25:38 » |
|
Yaa valla ben sosyoloji dersi almıyorum, o yüzdende bu tanımda mantıklı değil... Emincim duyurulur... Alan varsa benden habersiz sosyoloji bende istiyorum...  Bu arada hayvanlar üzerindede modelleme yapılabilir... 
|
|
|
|
|
|
A. B. K. Ekonometri IV.Sınıf (II.Eğitim)
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2007, 01:04:07 » |
|
arkadaşlar sabahtan beri bu konuyu amacından saptırdık biraz toparlamak lazım.. (teyzeye ekonometri bölümü nasıl anlatılır ) hani teyze tv de gördüğün TEFE,TÜFE diye bişeyler varya ekonomiyle alakalı.. hah işte onları bizim bölümden mezun olanlar yapıyo. bence bi teyzeye bundan daha basit tarif olamaz insan şekilden şekile girer bunu teyzeye anlatırken 
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #17 : 26 Mart 2007, 01:04:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #18 : 26 Mart 2007, 01:08:23 » |
|
Hımm ewt güzel oldu bu emin... Daha iyisi olacak mı bakalım... Bi arada bi anket yapalım. kiminki en iyi diye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere
|
 |
« Yanıtla #19 : 26 Mart 2007, 20:54:19 » |
|
Soran oldumu ,"piyasayı yönlendireceğim risk analizi faln yapacağım diyorum" onlada "hımmm" diyor ve ekliyorlar "aman aman iii açıkta kalmaktan iidir" bende çok kızıyorum sanki işletme okuyan oğlu reis-i cumhur oldu 3-5 kuruşa iş buldu çalışıyor bide benim bölüme şekil yapıyor.
|
|
|
|
|
|
EKO 2- 1. ÖĞRETİM İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!! Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #20 : 26 Mart 2007, 21:03:33 » |
|
Helal unicorn... Valla süpersin... Bulmuşlar eko gibi bölümüde... Hıhhh... Şaka demiyorum valla aslında vasıfsız değiliz... iyiyiz güzeliz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #21 : 27 Mart 2007, 13:17:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
worship
|
 |
« Yanıtla #22 : 27 Mart 2007, 19:10:40 » |
|
şimdiye kadar açıklayamadım bu sayfayı okuduktan sonrada açıklayamıycam. bırak açıklamayı geçen bi yerde yazmam icap etti bölümümün ismini yazamadım 1 kaç saniye
|
|
|
|
|
|
eko-1 1.ö i.er
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #23 : 27 Mart 2007, 19:20:53 » |
|
ya kimse anlamıyo ki neyi anlatıyım zorla.annem bile bölümün ismini zor öğrendi.hele de yaşlılara anlatıp onların anlamasını beklemek daha da zor iş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ecm
|
 |
« Yanıtla #24 : 27 Mart 2007, 19:38:21 » |
|
ben soranlara ekonomi diyorum artık  napıyim kimse bilmio ki.... bazen bankacılar bile o ne dio  ama bilenlerde var arkadaşlar.moralimizi bozmayalım.bilenler de iyi şeyler söylüo genelde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #25 : 27 Mart 2007, 22:05:08 » |
|
Ya ekonomi demeyin arkadaşlar. Kendinize haksızlık ediyosunuz resmen... Biri bana hangi bölümde okuyosun dediğinde, ve ekonometri cevabını duyup o ne ya cevabını aldığımda verdiğim cevap şu oluyo: -Aaaa...!! Hiç duymadın mı daha önce, inanmıyorum sana... Bunu bilmeyen mi kaldı yahu...  Buda esen hocanın taktiğidir...!! İşe yarar dikkat edin... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #26 : 27 Mart 2007, 22:12:47 » |
|
burak valla süpersin... en sonunda öğretcen eko okuyupta ne okuduğunu tarif edemeyenlere azminden dolayı kutluyorum seni kardeşim..
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #27 : 27 Mart 2007, 22:18:11 » |
|
Sağolasın emincim... Hayır bunu şimdi böle alaya alarak "Aaaa bilmiyomusun...??" deyince adam duymuştum falan diyo. Topluluk içinde olursan zaten bundan sonra başka kimse bilmiyorum diyemiyo... Eeee başka gün karşılaşırsam aynı şey olmasın diye, gidiyo evde bi iki bakıyo... Oda yeter bize... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #28 : 27 Mart 2007, 22:20:53 » |
|
sağolasın alabur..müthiş taktik, çok tuttum bunu.. ekonometriyi açıklamak zorunda kaldığımız kişi sayısında oldukça bir düşüş sağlayacaktır 
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #29 : 27 Mart 2007, 22:26:38 » |
|
ben esen hocanın o dersini kaçırmışım  ama süper bundan sonra anlatmaya başlarken alaya alarak başlayacam.. en azından anlatmaya başlarken ezik durumda olmaktan kurtuluruz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|