|
Alabur
|
 |
« : 25 Mart 2007, 18:34:32 » |
|
Ekonomi? Ekonometrist, Ekonomist...?? Açıklamak gerekti, Hadi açıklayın bakalım amcaya teyzeye dayıya... Sonrada en iyi açıklamayı seçelim... Buyrun...
|
|
|
|
|
|
A. B. K. Ekonometri IV.Sınıf (II.Eğitim)
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 25 Mart 2007, 18:34:32 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamze başpınar
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Mart 2007, 21:02:26 » |
|
paralar paralar paralar ;Dancak anlarlarrrr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
clementine
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2007, 21:08:06 » |
|
kuzenim , ben , yengem ve diğer akrabalar oturuyoruz.. kuzenim: "özge ablaa sen şimdi ne okuyooosuuuunnn?" ben:"ekonometri okuyuorum canım" kuzenim:"o ne yaa püff" ben:"ekonomi mühendisi olucam yani  " kuzenim:"aaaaaa! annneeee! bende özge ablamın bölümünü okuyup mühendis olucaaaaam!" ev halkı gülmekten yarılır!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Mart 2007, 21:08:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Mart 2007, 21:20:39 » |
|
Ewt ekonomi mühendisliği kolayımıza gelen bi tarif. Ama ben bu sene başında ışıl hocanın ekonometriyi tanımlayın sorusuna, sınıfça verdiğimiz tüm cevaplara hayır demesinin üzerine böyle bişi demiştim... Hatırlayanlar bilir, alakası yok o ne demek öle demişti... Başka tanımlar şart arkadaşlar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Mart 2007, 22:37:22 » |
|
bizim yurtta bi arkadaş var istanbul ticaret üniversitesinde endüstri mühendisliği (burslu) okuyoo.. üsküdarda gecen oturuken öle bi muhabbet açılıo garsonla ne okuyosunuz diye sorduu... bizde ekonometri dedik anlamadı.. ekonomi mühendisliği dedikk.. o endüstri müh. okuyan arkadas hemen atladı.. ne mühendisliği yaaa siz fizik dersi bile görmüyorsunuz. uydurmayın dedi.. rezil oldukk:!!!
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Mart 2007, 23:16:25 » |
|
E hani yalanda değil... Gerçi sende diebilirdin olm ekonomi fizik, kimya tanımaz. Ne olacağını bi Tanrı bilir dicektin... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Mart 2007, 23:42:58 » |
|
ekonometri = iktisat,matematik,istatistik,sosyoloji 
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Mart 2007, 23:44:44 » |
|
Emin bunu dedin mi sen hiç? Valla benim amca teyze falan ben böle dersem, okuma olm git babanın yanına adam ol derler... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Mart 2007, 23:48:26 » |
|
ben eko okuyan öğrencilere yazdım onlara işin özetini verdim artık onlar bunu açsın boşuna eko okumuyolar dimi.. madem eko okuyolar biraz araştırsınlar dimi herşeyi hazır bulurlarsa ne olcak bunlardan bakkal işletmeyecek bu çocuklar 
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Mart 2007, 23:49:28 » |
|
sosyoloji ne alaka yafu.. maliye değiliz bizz:D
|
|
|
|
|
|
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #10 : 25 Mart 2007, 23:58:03 » |
|
yaw bi araştırmada insan davranışlarındaki olasılıklı yapıyı çözümlemek için sayısal teknikleri ileri sürer. burdaki insan davranışlarını çözümlemek için gerekli oluyo..alaka burdan geliyo.. yani ii bi ekocu olmak için ii matematikçi ,ii istatistikçi, ii iktisatçı ve ii bi sosyolog olmak gerekir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #11 : 26 Mart 2007, 00:05:07 » |
|
Hımmm... O zaman tıp konusunda araştırma yapacaksak tıpta bilmek lasım...?? Zor işimiz galba bizim... Bi şey çıkar mı ki bizden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #12 : 26 Mart 2007, 00:06:03 » |
|
acaba avukat olabilirmiyim burdan çıkıncaaa??
|
|
|
|
|
|
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
Alabur
|
 |
« Yanıtla #13 : 26 Mart 2007, 00:10:13 » |
|
Hımmm... güzel soru. Bence istekler ve öneriler kısmına yaz bunu. Ayrıca şikayet olarakta bildirebilirsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areskora
|
 |
« Yanıtla #14 : 26 Mart 2007, 00:21:51 » |
|
bu arada elektirikler gitti o yüzden geç kaldım.burak sen pazar araştırması yaparken hayvan üzerinde yapıcan heralde bunun tıpla veya başka birşeyle alakası yok yaw sen derste serdar hocayıda mı dinlemiyon. pazar araştırması insanlar üzerinde yapılır. kafasınabişeyolmuş arkadaş bu bölüme karombole gelmişin heralde.. ii bir ekonometrici aynı zamanda ii bir sosyolog olmalıdır lafını ben kafamdan uydurmadım bunu bir profesörün makalesinden okudum. dur ben sana isminide buluyum sen ondan hesap sorarsın.. çok biliyon ya ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|