Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "Emmy ödülleri sahiplerini buldu"  (Okunma Sayısı 1257 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Z.e.p
Z.e.p
MODERATOR
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

Var isem düşünmek zorunda kalıorum :)

Üyelik Bilgileri
« : 18 Eylül 2007, 12:10:48 »

Emmy Ödülleri sahiplerini buldu

57. Emmy Ödülleri, pazar gecesi yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Herkesin favorisi 'Desperate Housewives' hayal kırıklığı yaşarken, yıllanmış komedi dizisi 'Everybody Loves Raymond' gecenin yıldızı oldu.

Amerika'nın Televizyon Oscarları' olarak bilinen ve bu yıl 57'ncisi düzenlenen Emmy Ödülleri, pazar gecesi yapılan törenle sahiplerini buldu. 'Desperate Housewives'ın 15, 'Everybody Loves Raymond'ın ise 13 dalda ödüle aday olduğu gece genel olarak beklenildiği gibi geçti. Fakat bu yılki tören herkesi şaşırtan sonuçlara da sahne oldu. 'Monk'ta rol alan Tony Shalhoub komedi dalında 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanırken, Felicity Huffman'ın 'Desperate Housewives'taki Lynette rolüyle komedi dalında 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alması, dizi ekibini umutlandırdı. Fakat Huffman'ın ödülü, dizinin aldığı tek büyük ödül olarak kaldı. Sürprizleri de bundan sonra başladı. 'Everybody Loves Raymond' Emmy ödüllerinde bir kez daha fırtına gibi esti ve 'En İyi Komedi Dizisi', 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' (Brad Garrett) ve 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' (Doris Roberts) ödüllerini aldı.

LOST ÖDÜLLENDİ

Dram dalında ise daha ilk sezonunda en sevilen dizilerden biri haline gelen 'Lost' ödülü kucakladı. Patricia Arquette, 'Medium'daki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' seçildi. James Spader, 'Boston Legal'daki oyunculuğuyla 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü kazanırken, aynı dizide rol alan William Shatner 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Gwyneth Paltrow'un annesi Blythe Danner da 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu

Ben insan diilmym ben kulun diilmym yaa ben biolojk varlık diilmym nereye kadar sinir sistemimin direnci Allahımmm!
Eko 1den 2ye terfi Günışığıokuyan
Ekonometri - M
« : 18 Eylül 2007, 12:10:48 »

devrim77
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 20 Eylül 2007, 06:22:42 »

tüm ödülleri görebileciğimiz bi yer var mı?? ben bulamadım
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: