Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dualarım Geceye  (Okunma Sayısı 951 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gri
Yeni Adımlar...
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 08 Nisan 2007, 21:43:24 »

Ellerim önümde açık,
Gözlerim kapalı.
Dizlerim bükük,
Başım eğik...
Sözlerim kırık,
Kelimeler yabancı,
Bilmediğim birine...
Işık yok!
Sadece karanlık,
Sadece yalnızlık...
Ama beni benden alıyor;
Sözlerim, bakışım,
Ellerim önümde açık,
Düşünmeden sarf ediyorum;
Kelimeler anlamsız,
Ya da anlayamayacağım hiç;
O kadar anlamlı...
Ellerim önümde açık,
Gözlerim kapalı.
Dizlerim bükük,
Başım eğik...
Dualarım geceye!

Hatırladığım kadarıyla yazdığım ilk şiir, ya da öyle birşey. Sanırım o zamanlar imla işaretleriyle anlamları daraltıyordum.

=o=
Ekonometri - M
« : 08 Nisan 2007, 21:43:24 »

f_lowers
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 08 Nisan 2007, 21:47:22 »

bence imla işaretleri anlamı daraltmamış.zaten şiir kişinin anlayabildiği,kendi dünyasında yorumlayabildiği kadar anlam taşır.bu da hoş bir şiir.emeğine sağlık.insan böyle umutsuz anlarda aynen bunları hissediyo sanırım.
Gri
Yeni Adımlar...
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2007, 21:59:28 »

Söylediklerine katılıyorum ama bir de şu var, ben "Işık yok!" derken heyecanlandığımı belki de telaşlandığımı hissettiriyorum oradaki ünlemle, ama ünlem olmazsa "ışık yok" okuyucuya bambaşka duyguları anlatabiliyor.  Yoksa noktayla, virgülle değil derdim. Genel olarak "..." ve '!'le Gülümseme

=o=
Ekonometri - M
« Yanıtla #2 : 08 Nisan 2007, 21:59:28 »

Han
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Oguz----HAN@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 08 Nisan 2007, 23:34:04 »

Hımm Türkiye'de son dönemlerde yazılan şiirlere bakıyorum da (genel olarak) hepsinde bir karamsarlık bir umutsuzluk hakim oysa ülkenin durumunun daha iyi olduğu zamanlarda genelde şiirlerin temaları da daha iyimser olurdu. Buna göre ülkenin gerçeği şiirlerinde gizli de diyebiliriz insanlarının neler hissettiğinden içlerinden hangi duyguların geçtiği hepsi insanların kendi şiirlerinde mevcut.

Senin şiirine de bakınca sözleri güzel seçmişsin ama biraz sıkıntılı bir döneminmiş gibi geldi (yahu sen bayaa sıkılmışsın!!) Ama şiir ilk kez yazılmış bir şiire göre gerçekten iyi

Anladığım kadarıyla resimle de aran var. Şiir yazmak içinde bi duygusallık lazım o da sende avatarından anladığım kadarıyla  var ne diyim güzel bir hobi daha doğrusu güzel hobiler  Göz kırpan

Eko 2 2. öğrenim  Game is not over for me...
Ekonometri - M

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri