|
devrim77
Ziyaretçi
|
 |
« : 07 Temmuz 2007, 07:28:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 07 Temmuz 2007, 07:28:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
k.f.k.kedi
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2007, 12:20:34 » |
|
abiii biyerde durcan mı !!!!
|
|
|
|
|
|
Ekonometri III. Sınıf I. Öğretim
Portakal Orda Kal 
|
|
|
|
eliff
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2007, 12:27:13 » |
|
önce pardon müsait bi yerde inebilirmiyim?sonra beyefendi pardon inicektim...en son(çünkü hiç bi zaman ilk söylediğimde duymazlar)abi incem dedim ya Allah Allah dursana...!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Temmuz 2007, 12:27:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Temmuz 2007, 15:04:27 » |
|
bizim mahalle dolmuslarına bisey demeye gerek yok biliolar bizim ewi duruolar kapının onunde..ee karabük ufak yer herkes tanıo birbirinı...istanbulda da binmıom zatii dolmusa....
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Temmuz 2007, 15:26:39 » |
|
pardon müsait bir yerde indirirmisiniz? derim zaten minübise fazla binmediğimden en çok maceram otobüste oluyor TFR53 otobüsten iniceğim zaman 3 kapının 2 si açılır diğer benm durduğum açılmaz malesef bağırmak zorunda kalıyorum ortaa kapı diyee ne hikmetse bunu 2 3 kere sölemek sorundada oluyorm TFR53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 07 Temmuz 2007, 16:26:11 » |
|
şiii!!! kaptan!!! bizi şurda bi yerde silkele!!!
lemi hatırlar!!! TFR53 okursa tabiii TFR53
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janx
Caucasian
Ekom Normal Üye

*****BEG FOR MERCY*****
|
 |
« Yanıtla #6 : 07 Temmuz 2007, 20:32:14 » |
|
minasip biyerde  ) 
|
|
|
|
|
|
$$$-GET RİCH OR DİE TRYİNG-$$$
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #7 : 07 Temmuz 2007, 20:40:09 » |
|
Şöyle müsait bi yerde inebilirmiyim?... 
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
gezgin
|
 |
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2007, 21:07:49 » |
|
hopp kaptan durda akalım
|
|
|
|
|
|
inönü üniversitesi eko (kardeş okul)
|
|
|
|
meko
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2007, 00:53:27 » |
|
Şöfore,"Müsayit bi yerde iner misiniz" deyip de bütün dolmuşun bana güldüğü günü hiç unutmuyorum  ) Şöfor şansıma matrak adamdı,"tamam kardeş ben ilerde inerim sen geç direksiyona" demişti bana  Ogünden sonra inmeden 2 dk önce düşünüyorum ne desem diye.Müsayit bi yerde durur musunuz...X'de incek var vb...
|
|
|
|
|
|
eko3-II.öğretim
|
|
|
|
|
|
ilker yasin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2007, 17:44:55 » |
|
hooop siyah pantolonlu beyaz çoraplı altın kolyeli kıro müsait bir yerde inecem tabiki içimden  ) sonrada söför abi müsait bir yerde lütfen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2007, 17:59:54 » |
|
liseye giderken ömrüm bu dolmuşlarda,minibüslerde geçti.hele çalan o arabesk müzikler işkencenin ta kendisiydi...  iniceğim zaman genelde müsait bi yerde inebilir miyim derdim. ama bigün kelli felli adamın teki 'kaptan beni sağda bi silkele' diyince içimden çok gülmüştüm.silkele ne demekse... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2007, 20:39:35 » |
|
Şöfore,"Müsayit bi yerde iner misiniz" deyip de bütün dolmuşun bana güldüğü günü hiç unutmuyorum  ) Şöfor şansıma matrak adamdı,"tamam kardeş ben ilerde inerim sen geç direksiyona" demişti bana  Ogünden sonra inmeden 2 dk önce düşünüyorum ne desem diye.Müsayit bi yerde durur musunuz...X'de incek var vb... hahahaha ya süpermş dorusu koptum bn genelde müsait bi yerde derim gerçi bikere bi şöför amca duymamıştı inmek istediimi duraı gçmişti snra bidaa söleyince nie sölemiyon die üstüme baırmıştı 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
birant aytek öztürk
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2007, 20:51:35 » |
|
kaptan sağda incek var tercihimdir.ilker anı süper bende bir kez okuldan eve giderken tipik minibüs şöförlerinin aksine zamanın popüler şarkıcılarından britney sean paul dinleyen bi adam çıktı adam bi 40 fln vardı kaptan incek var diyene tamam canım gibi ifadeler kullanıodu çok garibime gitmişti
|
|
|
|
|
|
im going to hell who's comin' with me.?
|
|
|
|
Ekonometri - M