|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« : 15 Haziran 2007, 18:19:22 » |
|
OCAK AYINDA DOĞANLAR İÇİN
Hirsli ve ciddi kisilik. Ögrenmeyi ve ogretmeyi sever Insanlarin zaaflarini ortaya cikarmayi sever. Cok elestirir Akilli ve planli programlidir. Cok calisir ve uretkendir. Duyarli ve derin hisleri olan biridir. Insani nasil mutlu edicegini bilir. Aşırı dikkatlidir. Bünyesi kuvvetlidir. Zor heyecanlanir. Romantiktir ama askini ifade etmekte zorlanir. Cocuklari sever. Evcil ve sadik bir es olur. Kolayca kiskanir. Sosyal yonden zayiftir
ŞUBAT AYINDA DOĞANLAR
Somut seylere onem verir. Degiskendir, Sessiz utangac ve ağırkanlıdır. Kendine guveni pek yoktur. Dürüsttür. Ozgurlugune duskundur. Bazen saldırganlaşır. Kesin olmayan işlerden hoslanmaz. İnatcidir.. Hayallerinin pesinden gider. Batıl inanclara eğilimlidir
MART AYINDA DOĞANLAR
Cekici kisilik, utangac ve tutucu, esrarengiz, cömert ve sempatik, rahatına düşkün, duyarlı, hizmet etmekten zevk alır, kolay sinirlenmez, güvenilir, nezakete önem verir, iyi bir gozlemcidir. İntikamcıdır. Seyahat etmeyi sever. Dikkat çekmeyi sever, dekorasyona meraklıdır. Tempolu muzikleri sever. Çok degişkendir.
NİSAN AYINDA DOĞANLAR
Aktif ve enerji doludur. Cabuk karar verip cabuk pisman olur. Sefkatlidir. Mantigini dinler. Diplomatiktir. Insanlari teselli etmeyi sever. Dostlarinin sorunlariyla yakindan ilgilenir. Cesurdur. Maceraperesttir. Sevgisini ve ilgisini belli eder. Hafizasi gucludur. Bas ve gogus hastaliklarina egilimlidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 15 Haziran 2007, 18:19:22 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2007, 18:21:17 » |
|
MAYIS AYINDA DOĞANLAR
Sert yapılı, kolay sinirlenir. Kolay ilgi ceker. Fiziksel guzellige onem verir. Motivasyona ihtiyaci yoktur. Sistematik calisir. Hayal kurmayi sever. Ileri gorusludur. Kolay sakinlestirilir. Anlayislidir. Kulak ve boyun bolgesi hassastir. Edebiyat ve sanatla ilgilidir. Evde oturmayi sevmez. Cocuklari pek sevmez.
HAZİRAN AYINDA DOĞANLAR
Ayni anda birden fazla şey düşünür. Nazik ve tatli dillidir. Hassastir. Kararsizdir. Komik ve eglencelidir. Konuskandir. Kolay arkadas edinir. Kolay incinir. Gribe yatkin bunyesi vardir. Cok inatcidir.
TEMMUZ AYINDA DOĞANLAR
Iyi bir sirdastir. Anlasilmasi guc biridir. Asiri gururludur. Baskalarinin dusuncelerine asiri onem verir. Sokulgandir. Kin tutmaz. Sempatiktir. Yanliz olmayi sever. Kolay ogrenir. Arkadas sikintisi cekmez. Mide sorunlari olabilir. Zor ikna olur. Agir isleri sever
AĞUSTOS AYINDA DOĞANLAR
Sakalasmayi sever. Duyarli ve ilgilidir. Korkusuzdur. Liderlik ozellikleri vardir. Ruh bilimle ilgilenir. Kolay provoke edilir. Dikkatli ve tedbirlidir. Bagimsizligina duskundur. Yol gostermeyi sever. Romantiktir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2007, 18:22:28 » |
|
EYLÜL AYINDA DOĞANLAR
Insanlarin hatalarini yuzune vurmayi sever. Detaylarla ugrasir. Iyi bir konusmacidir. Sadik ve guvenilirdir. Sorumluluk almayi sever. Bilgi ve kulture onem verir. Spor ve seyahati sever. Iliskilerinde secicidir. Hislerini kendine saklar.
EKİM AYINDA DOĞANLAR
Herkesle sohbet etmeyi sever. Ilgi odagi olmak ister. Yalanciligi yapmacikligi sevmez. Arkadaslarina cok onem verir. Cabuk kirilip cabuk toparlanir. Bencildir. Kendiliginden yardim teklif etmez. Baskalarinin dusuncelerine onem verir. Duygusaldir. Kendine kolay guvenmez. Etrafindan cabuk etkilenir.
KASIM AYINDA DOĞANLAR
Eglenceli kisilik. Insanlari kolay etkiler. Caliskan ve sorumluluk sahibi. Kontrolu ele almayi sever. Enerjik ve cevresini motive eden biridir. Iyi bir liderdir. Icten ve yardimseverdir. Adil davranir. Surprizleri sever. Hatalari affetmez. Iradesi gucludur. Derin duygularla sever. Herkesi oldugu gibi kabul eder. Sir saklamayi bilir.
ARALIK AYINDA DOĞANLAR
Sadik ve comert. Sabirsiz. Birlikte vakit gecirmesi eglenceli kisilik. Azimli. Sosyal yonu kuvvetli. Dostlarini kendinden fazla dusunur. Kizginligi uzun surmez. Sevildigini hissetmek ister. Espri anlayisi gelismistir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2007, 18:22:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2007, 18:25:06 » |
|
batıl inançlar ve saldırganlık dısındakiler doğru gibi :Dne saldırganı bea öldürseler sesimi cıkarmam ben uysal adamım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fiko
|
 |
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2007, 18:26:14 » |
|
benimkide aşağı yukarı tutuyor gibi sempatiklik hariç 
|
|
|
|
|
|
Gücümüzü Tarihimizden Alıyoruz....
II.- II.
|
|
|
mikka
eko 3-1. ögretim
Ekom Normal Üye

karadenizin asi cocuklarıyız...
|
 |
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2007, 19:00:50 » |
|
bi kasım anca bu kadar tutar.
|
|
|
|
|
|
karadenizin asi cocukları ...
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2007, 19:03:22 » |
|
sessiz ve utangaç değilim hatta bu özellklerin tam aksiyim:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lewooo58
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2007, 19:53:26 » |
|
Gelin beraber değerlendirelim!!!
ocak ayında doğanlardanım ve bakalım benle uyuşuyo mu!!!
1- hırslı değilim... ciddi hiç değilim!!! 2-öğrenmeyi sevmem, dolayısıyla öğrenmem, dolayısıyla öğretecek pek bişey bulamam!!! 3-çocuk sevmem, 4-evcil flan da değilim eve geceleri gelirim... o da istanbuldaysam!!! 5-bak bu özelliğimi tutturmuşlar... ben harbi sosyal yönden zayıfımdır!!! TFR53 TFR53 TFR53
beni baştan sona sallamışlar yaaff...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kivirlemi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2007, 19:58:44 » |
|
aralık ta doğduk herhangi bir yay erkeği hiçbir zaman sadık olmaz onun dışında tutturulmuş tebrk ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
f_lowers
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2007, 20:26:09 » |
|
ağustosta doğdum ben de.ama yazanlara göre korkusuzmuşum hiç de değil.küçücük bişeyden ödüm patlar.bi de ruh bilimle ilgilenir demiş.ne alaka.diğerleri tuttu ama... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2007, 20:29:15 » |
|
tutuyo valla ya enteresan TFR1E7
|
|
|
|
|
|
|
|
|
janx
Caucasian
Ekom Normal Üye

*****BEG FOR MERCY*****
|
 |
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2007, 20:33:16 » |
|
Temmuz tuttu walla hatta eksik war 
|
|
|
|
|
|
$$$-GET RİCH OR DİE TRYİNG-$$$
|
|
|
|
alperavci
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : 17 Haziran 2007, 04:49:23 » |
|
kendini tarif et dedikleri zaman düşünürdüm hep ne diyim ne diyim diye..bi dahakine bu linki vericem alın dicem okuyun ağustos ayını:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_EtZe_
Ziyaretçi