Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "Chelsea maçında oynasaydım finale dek giderdik"  (Okunma Sayısı 649 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NvGTR
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
« : 25 Mayıs 2008, 01:50:11 »

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, ''Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü'' dedi.

FB TV'de canlı yayına telefonla katılan Roberto Carlos, "İyi bir Carlos, Şampiyonlar Ligi'nde finalde oynardı" derken, geride kalan sezon ile gelecek sezonu değerlendirdi.

Sakatlığı nedeniyle sezonun son haftalarında forma giyemeyen Roberto Carlos, sakatlığıyla ilgili olarak evinde yeni bir aletle tedavisini sürdürdüğünü, gelecek hafta çekilecek MR'dan sonra fizik ve topla çalışmalara başlayacağını söyledi.

Carlos, "Kamp dönemi için kendimi yüzde 100 hazır duruma getireceğim" dedi.

Manchester United ile FC Chelsea arasında Rusya'nın başkenti Moskova'd ayapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi finalini de değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Eğer Türkiye'de kalıp sakatlanmasaydım, iyi bir Carlos Şampiyonlar Ligi'nde finalde oynardı" diye konuştu.

Carlos, "Hepimiz Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını biliyor. Bu performans bizim olduğu kadar herkes için dikkat çekiciydi. Çünkü Fenerbahçe, tüm Avrupa maçları boyunca göze hoş gelen bir futbol oynadı. Chelsea maçında oynayabilseydim, bunu Avrupa deneyimlerime dayanarak söylüyorum, finale dek gider, oyun orada çözülürdü"şeklinde konuştu.

"Maçı dikkatle izledim. Futbol adına güzel bir karşılaşma olmadı" diyen Carlos, "Gelecek sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'yi en iyi biçimde temsil edeceğimizi, en azından final oynayacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

4+ 2.öğ.{Uzatmalarda}
Ekonometri - M
« : 25 Mayıs 2008, 01:50:11 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Ekonometrim.Org
Sitemize üye olarak hizmetlerimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.
10 saniyede üye olmak için tıklayın.

Tamam

Turkish English French German Italian Dutch Spanish Portuguese Korean Chinese Simplified Japanese Greek Arabic Russian
guvenlisitekonometrim

ekonometri