|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 22 Haziran 2007, 00:04:28 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2007, 00:13:56 » |
|
Bitebilir ama bitmeyedebilir biteceğini iddia etmediğim gibi bitmeyeceğinide iddia etmiyorum. Biteceğini söylesem belki birmeyedebilir.Bu yüzden okulun bitme ihtimalinin yüksek olduğunu söylersem fazla gerçekçi olmaz ama az olduğunuda söyleyemem.Bilmem anlatabildim mi...
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
jansu
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2007, 00:40:16 » |
|
Biter de bu arada sizden çok şey gider.Asla eski insan olamazsınız.İçinizdeki tüm yaşam enerjisi tam anlamıyla absorbe olmuştur bir defa.Hocalar belki serileri durağanlaştırmamıştır ama sizin saf hata terimi özelliklerini sağlayan güçlü durağan bir seri olduğunuz kesindir artık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2007, 00:40:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chocolate
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2007, 11:02:48 » |
|
valla ben bitmesini istemiyorumm ama eninde sonunda biticek:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Darkprocess
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2007, 18:08:08 » |
|
valla ben bitmesini istemiyorumm ama eninde sonunda biticek:(
Bu bölümün bitmesini istemeyen nadir insanlardansın valla  Ömrümden 10 yıl gitti bu bölümde.. Valla bu bölümü bitirmek için çok kasmak lzm.. Benim ilk dönemden 7 tane kaldı. İkinci dönem de 2 kalcak inşallah.. Daha çook çalışmam lzm bitirmem için.. 3 ders kalmış İstanbulllll senin için bitti sayılır iyi kas kendini 2 tane geçsen bile tek dersten olay biter..
|
|
|
|
|
|
Still Life..
5.sınıf (1.öğretim)
|
|
|
|
_EtZe_
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2007, 18:11:57 » |
|
Bende üni yıllarımın geçmemesini istiyorum ama tabiki bu bitirmek istemem değil inş 4 senede bitiririm biraz imkansız gibi gözüküyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #6 : 23 Haziran 2007, 20:43:17 » |
|
bitmezzzz arkadaşlar bitmezzzz günde 5 saat ders çalıştıımı biliyorum bazenn ama bi arpa boy yol gidemiyorumm  nerden geldim bu okula 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
ekonometrist
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2007, 22:10:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istanbulllll
|
 |
« Yanıtla #8 : 24 Haziran 2007, 09:50:02 » |
|
Bu bölümün bitmesini istemeyen nadir insanlardansın valla  Ömrümden 10 yıl gitti bu bölümde.. Valla bu bölümü bitirmek için çok kasmak lzm.. Benim ilk dönemden 7 tane kaldı. İkinci dönem de 2 kalcak inşallah.. Daha çook çalışmam lzm bitirmem için.. 3 ders kalmış İstanbulllll senin için bitti sayılır iyi kas kendini 2 tane geçsen bile tek dersten olay biter.. vall kasıcam kardes,yapıcak bişi yok mecburen,mecburiyetten!! cool
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jansu
|
 |
« Yanıtla #9 : 24 Haziran 2007, 23:30:43 » |
|
kalan tek dersiniz karar olmadığı sürece konuşmayı denemeyin .Öyle bir amacınız varsa da transkript götürün.adam bu tarz taleplerden çok bunalmış vaziette.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lacuna
|
 |
« Yanıtla #10 : 01 Temmuz 2007, 02:45:28 » |
|
birşey sormak istiyorum, bu konu hakkında tam bilgim yok
benim ilk dönemlerden 2 dersim var; ekonometri I ve zaman I 2. dönemden de daha bütünü öğrenmemekle birlikte zaman II kaldı bir tek
ben seneye şubat ayında eko I ve zaman I'i verirsem şubat ayında ki tek ders sınavında zaman II'ye girebiliyor muyum
yani 2. dönem dersi için 1. dönemin sonunda tek ders sınavı açılıyor mu
|
|
|
|
|
|
IV. sınıf II. öğretim
|
|
|
|
istanbulllll
|
 |
« Yanıtla #11 : 01 Temmuz 2007, 14:22:39 » |
|
tabi tabi girebiliosun! onumuzdeki yılın ilk doneminin sonunda, ilk donemki dersleri verirsen eger, 2 . donemki dersin tek ders sınavına girebvilirsin. merak etme sen... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Temmuz 2007, 23:24:23 » |
|
Arkadaşlar bende sizin gibi düşünüyodum ama geçen hafta perşembeden itibaren bu okul bitti.Ama emin ol bitene kadar da bittik...Ne kadar zor olsa da ekodan 4 yılda mezun olunuyor haberiniz olsun... 
|
|
|
|
|
|
eko 4. sınıf 1. öğretim
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2007, 00:18:39 » |
|
bır sene cok cabuk gecti...dort sene de gecer acısıyla tatlısıyla...pekı arda kalan dersler uzayan okul yanı kendı adıma konusayım hıc sanmıorumm....
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
pukay61revolt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2007, 00:41:15 » |
|
biter biter er yada geç müsait bi yerde ineriz biz inmessekte son durakta birileri indirir zaten demirbaş olcak deiliz  he ama bittiğinde elimde diploma olur mu onu kestirmek şu an için güç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|