|
kar34delen
|
 |
« : 29 Ocak 2008, 18:05:09 » |
|
arkadaşlar merak edıyorumda bu bolum bitermı acba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 29 Ocak 2008, 18:05:09 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpersado
|
 |
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2008, 17:35:30 » |
|
bitmez arkadaşım bitmez 2 tane ders kalır tek ders sınavına giremeden bi sene daha kasmak zorunda kalırsın
|
|
|
|
|
|
alperbaltacioglu
|
|
|
|
cemilcrantz
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2008, 18:33:34 » |
|
nasıl bıtmez ya benım 3 tane dersım kaldı 5. yıla ama bu bolum 4 seneden daha kısa surede bıle bıtmesı gereken bı bolum oldu artık on şart kalktı ben 1. sınıfta sadece mat geçtım 2. sene okula hıç gelmedım geçen sene bıraz kastım 4. sene ise gerçekten çalıştım sınavlara ama gene derslere gırmedım valla bu bolum için zor dıyen bence yanılıyo ben bıle ınandıysam bu bolumun kolay oldugununa bence herkes ınanmalı uçuncu sınıfta 23 4. sınıfta 18 ders alan bırı olarak sadece 3 dersım kaldı 5. yıla bence ıyı duşunun tıp okuyanların halını 
|
|
|
|
|
|
4. sınıf 1. ögretim
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2008, 18:33:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomris
|
 |
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2008, 21:48:47 » |
|
biter de kaç yıla biter orası muamma ben en az 5 yıl okycam ve 5 yılda bitmesi için uraşyorum uraşcam da ama bazı dersler cidden zorlyo maalesef 
|
|
|
|
|
|
III. sınıf I. öğretim
BENİ TANIMLA,,,,,, CÜMLELER İÇİNDE KULLAN..........
|
|
|
|
alpersado
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Şubat 2008, 04:04:22 » |
|
ben geçen sene 41 ders aldım düşe düşe ikiye düştü ya gerçekten bu bölümü 4 senede bitirmek zor değil sadece ben beceriksizim
|
|
|
|
|
|
alperbaltacioglu
|
|
|
|
tubi
|
 |
« Yanıtla #5 : 25 Şubat 2008, 17:35:04 » |
|
4 senede biteceğinden umutlu diilim undecided ama muhakkak biticek de hangi şartlar altında  valla bence dersler zor yada ben zorlanıyorum undecided
|
|
|
|
|
|
eko 2-1 Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi..
|
|
|
|
canan
|
 |
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2008, 22:50:53 » |
|
arkadaşlar bence karamsar olmayalım ben okula cok sık giden biri olmamama ragmen 4. senemde bu dönemden dersim kalmadı...  darısı başınıza
|
|
|
|
|
|
4.sınıf 1. ögretim
|
|
|
|
duo
|
 |
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2008, 04:32:09 » |
|
benim 5.senem ilk 2 sene bu bölüm cidden kolay değildi zordu demiyorum dikkat edin kolay değildi... fakat ön şartların kalkmasıyla gerçekten şimdi kolay bir bölüm ve ben buna üzülüyorum... zor diyenler ön şart olsa ne yapacaktınız çok merak ediyorum:) kaldınız mı uzuyordu + hocalar bu kadar kolay geçirmiyordu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alpersado
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2008, 00:13:46 » |
|
evet 05 ve sonra gelenler şanslı önşartsız bi okul okuyolar ve de cidden dersler çok kolaylaştı
|
|
|
|
|
|
alperbaltacioglu
|
|
|
|
zekooo
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Mayıs 2008, 13:21:47 » |
|
Hocalar önşartları çok savunuyorlardı benim zamanımda. Kaldırılmasına şaşırdım. Hele dersleri kolay geçiriyorlar diyorsunuz, ona bir hayli şaşırdım. Madem öyle okuyan arkadaşlara tavsiyem şu durumun kıymetini bilsinler, en kısa sürede bitirsinler okullarını..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yatkoayak
|
 |
« Yanıtla #10 : 19 Eylül 2008, 17:15:20 » |
|
ben bitirdiysem herkes bitirir yeterki motivasyonunuzu kaybetmeyin metematikte bir sorun yasamadıysanız modellere dikkat yeter:-))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynep_arslan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : 21 Eylül 2008, 06:16:37 » |
|
Bence okula düzenli gidip sınavlardan bir hafta önce çalışmaya başlasak biter,benim de 7.yılım,gerçekten hocalar artık fazla zorlamıyor,onlar da bıktı herhalde fazla fazla kağıt okumaktan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|