|
green
Ziyaretçi
|
 |
« : 16 Aralık 2007, 11:50:35 » |
|
Öğretmen öğrencilere sormuş: 'Bilgisayar erkek midir, dişi mi?'
Kız öğrenciler:
Bilgisayar erkektir, çünkü... Bilgisayarlar sorunları çözmek için yaratılmalarına rağmen ömürlerinin dörtte üçünü sorun yaratarak geçirirler. Daha önemlisi bunlardan birini aldıktan sonra, biraz daha sabretseydiniz, çok daha gelişmiş bir modeline sahip olabileceğinizi görüp pişman olursunuz.
Erkek öğrenciler:
Bilgisayar dişidir, çünkü... Onun mantığını yaratıcısından başka kimsenin anlaması mümkün değildir. En ufak hatayı bile hafızasına kaydedip tekrar tekrar önünüze koyar. Daha önemlisi, bir bilgisayar aldıktan sonra farkedersiniz ki... Asıl parayı, ona gereken aksesuarlar için harcamak zorundasınız!..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« : 16 Aralık 2007, 11:50:35 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2007, 13:08:07 » |
|
Dünya kadar para yer ve aynı sorunu vermeye tekrar eder, gecenin bi yarısı sorun çıkarır ve sabaha kadar onu çözmeye çalışırsınız ama genellikle ilk anda beceremezsiniz yani biraz nazlıdır ,tam en sinirli olduğunuz ve biraz sakinleşmek için başına oturduğunuz zaman sorun çıkarır sizi iyice kıl eder, ama yinede başında çok iyi zaman geçirdiğiniz zamanlar olmuştur bazen en sıkıntılı zamanlarınızda size çözüm olur, birşey istediğinizde size elinden geldiğince yardım etmeye çalışır bu durumda siz karar verin erkekmi dişimi...
|
|
|
|
|
|
Eko 2 2. öğrenim Game is not over for me...
|
|
|
|
green
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2007, 00:40:34 » |
|
Dünya kadar para yer ve aynı sorunu vermeye tekrar eder, gecenin bi yarısı sorun çıkarır ve sabaha kadar onu çözmeye çalışırsınız ama genellikle ilk anda beceremezsiniz yani biraz nazlıdır ,tam en sinirli olduğunuz ve biraz sakinleşmek için başına oturduğunuz zaman sorun çıkarır sizi iyice kıl eder, ama yinede başında çok iyi zaman geçirdiğiniz zamanlar olmuştur bazen en sıkıntılı zamanlarınızda size çözüm olur, birşey istediğinizde size elinden geldiğince yardım etmeye çalışır bu durumda siz karar verin erkekmi dişimi...
ooooooooo sende nekadar yaratıcıymışnnn bnce dişidirrr mükemmeldr yenilersen daha çok pratikleşrr ii bakman yeterli ve aksesuarlarını tamamlamak gerekir mükemmeldr üst modelleri çıkar ve erkeklere gerek kalmzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2007, 00:40:34 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2007, 01:06:41 » |
|
Yani diyosunki ne kadar para döksende 3-4 yıl sonra daha iyisi çıkıyor... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
butterfly
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2007, 09:24:04 » |
|
bence de dişidir çünkü mükemmeldir ve anlaşılması çok güçtür...Ayrıcaaa daha iisi çıksa bile ama asla eskisinin yerini tutmaz;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2007, 22:24:01 » |
|
bence de dişidir çünkü mükemmeldir ve anlaşılması çok güçtür...Ayrıcaaa daha iisi çıksa bile ama asla eskisinin yerini tutmaz;)
Sen bi 5-6 yıl öncesinin bilgisayarıyla günümüzün programlarını çalıştırmayı denermisin lütfen...  Bilgisayarlar arasında ne yazıkki şöyle bir gerçek vardır eski bilgisayarlar asla yeni çıkanların yerini tutamaz... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glçn55
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Mart 2008, 21:01:44 » |
|
Senin için eski olan bir başkası için yenidir.(bu lafı her zaman cok sevmişimdir) başka biri eger acıgını yakalarsa yönetimini eline alır, vede parmaklarının ucundadır her zaman parmaklarını kullanarak istedigini yaptırabilirsin 
|
|
|
|
|
|
2.sınıf 1.ögretim
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Mart 2008, 22:02:28 » |
|
Merak etme bilgisayarlar söz konusuysa benim için eski olan herkes için eskidir şahsen bilgisayarların çabuk eskimesi benimde hoşuma gitmiyor ama malesef acı gerçek bu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glçn55
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Mart 2008, 23:23:15 » |
|
bilgisayarına bakarsan eger geliştirirsen korursan eskimez bütünüyle kaybetmektense parça parça degiştirip herzaman ilkin olarak kalabilir
|
|
|
|
|
|
2.sınıf 1.ögretim
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2008, 23:34:54 » |
|
İyide parçalarını değiştire değiştire bilgisayarın eski halinden geriye birşey kalmazki...  Bu arada sen şimdi dişilerinde arasıra koruyup organlarını değiştirirsen güncel kalacağınımı söylüyorsun... (Ne organı ne güncellemesi ben biraz saçmaladım sanırım anlaşılan yine bilgisayarın başında fazla kaldım...  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glçn55
|
 |
« Yanıtla #10 : 10 Mart 2008, 02:29:26 » |
|
bencede fazla kalmışın bu degiştirmeyide organ olarak degil estetik olarak düşün:) parca yenileme bir üst modeli 
|
|
|
|
|
|
2.sınıf 1.ögretim
|
|
|
|
iNFiNiTy
|
 |
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2008, 03:47:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Han
|
 |
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2008, 13:30:30 » |
|
İyide zaten parçaları değiştirince bilgisayarıda yenilemiş oluyoruz yani bilgisayarda 1 parçayı değiştirince diğerlerinide değiştirmek gerekiyor yoksa bilgisayarı yakarsın yani sonuç olarak yeni olan her zaman iyidir...  Bu arada konu saptı yahu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
|
|
|
|
|
|