Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beşiktaşın göz bebeği ''ÇARŞI''  (Okunma Sayısı 2795 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ShintoX
ozan...
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

ultrAslan

shintox_1905@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2007, 00:53:32 »

ben seyirci sayısını bu sekilde kıstas olarak almam benim için önemli olan takıma verilen destek sayı nemli değil gelenin ne kadar destek verdiği ve bence bunu en iyi çarşı yapıyor kendi taraftarımı övmüyorum bu konuda kesinlikle kotu ama fener tarftarı da farksız.. gleen 35 bin kişi nin akle arkası kısmı birbirne giriyorsa veya hemen her ma takımını ipten alan bir kurtrıcıyı surekli yuhluyorsa bir durup dusunek lazım..

Bence Çarşı dunyanın sayılı tarftr grplarundandr..

Dost dediğin matematiksel olmalı : Mutluluğu çarpmalı , üzüntüyü bölmeli , dünü çıkarmalı , yarını toplamalı..

II.Sınıf - I. Öğretim..
Ekonometri - M
« Yanıtla #15 : 07 Nisan 2007, 00:53:32 »

Pascal21
Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

pascal-nouma@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : 07 Nisan 2007, 01:16:56 »

ben en son fb-ankara maçında telsim tribünündeydim.. kuzenimin daveti üzerine gittim.. ikinci yarının ortalarında bir kaç sıra arkamdaki orta yaşlı bir amcanın herkesin duyacağı bir sesle " bu nasıl iş ya, 40.000 geliyor ama şuraya bak tiyatro izler gibi izliyorlar, ses çıkmıyor staddan" dediğini duydum.. bunu bir kaç kez tekrar etti, damarına basmışlar heralde artık bu konuda, bende merakımdan döndüm baktım benim gibi fb' li olmayan biri mi acaba söylüyor diye ama amca formalı atkılı fb'li olduğu kesin biriydi.. ayrıca şükrü saraçoğlunda tek bir ses, bir bütünlük, maçın ilk dakikalarından sonra bir daha hiç olmuyor.. her tribün farklı bir şeyler söylüyor...yani shintox' un dediği gibi sahaya etki,destek ( özellikle kötü günlerde) taraftar sayısından çok daha önemli ve bunu bu ülkede en iyi yapanın çArşı önderliğindeki Beşiktaş taraftarı olduğu kesin..bunu taraflı tarafsız bir çok spor yazarı da açıkça belirtiyor..bu ülkenin en yaratıcı, en eğlenceli ve takımını en iyi destekleyen taraftarıdır çArşı önderliğindeki Beşiktaş taraftarları..

"çArşı bir ruhtur ve bu ruhu içinde hisseden herkes çArşı' dır" der tribün lideri Alen.. işte bu yüzden dünyanın dört bir köşesinde mümkündür çArşı yazılarını, grafitilerini görmek..

IV - I. öğretim
mikka
eko 3-1. ögretim
Ekom Normal Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

karadenizin asi cocuklarıyız...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2007, 09:50:21 »

çarsı harbiden iyi grup amma herşeye de karsı be abi Gülümseme

karadenizin asi cocukları ...
Ekonometri - M
« Yanıtla #17 : 15 Nisan 2007, 09:50:21 »