|
areskora
|
 |
« Yanıtla #15 : 27 Mart 2007, 22:34:24 » |
|
madem 2 tarafta sevinecek o zaman iyi olan kazansın  fener bizi üzmez inş.
|
|
|
|
|
|
I believe in my heart,if... it can only get better IV+I.&I. uzatmaları oynuyor:))
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #15 : 27 Mart 2007, 22:34:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #16 : 27 Mart 2007, 22:36:35 » |
|
oke eminim yaw seni mi kıracağız. kupa sizin , şampiyonluk bizim.. paylaştık bitti..
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
MAYDİN
|
 |
« Yanıtla #17 : 27 Mart 2007, 22:51:40 » |
|
ksr bakmayın besiktaslılar sizleri sewerim ama bu sene şampiyonlukta kupada bizim yeter yaaa..... 
|
|
|
|
|
|
MA,Eko 4
|
|
|
|
Ekonometri - M
|
 |
« Yanıtla #17 : 27 Mart 2007, 22:51:40 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #18 : 27 Mart 2007, 22:55:23 » |
|
henüz çok erken o yüzden ben bu konuda iddialı açıklamalarda bulunmaktan kaçınıyorum, içerdeki her maça gidip takımımı destekliyorum ve sezon sonunu bekliyorum büyük bir sabırsızlıkla..umarım gülen biz oluruz.. 
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
unicorn
GÖK
Ekom Normal Üye

tasıyın su okulu ,daha güzel bi yere
|
 |
« Yanıtla #19 : 28 Mart 2007, 00:04:31 » |
|
Beşiktaşın en sevdiğim yönü renkleridir ; çünkü o renkler Balkan savaşlarında ölen Türk askerlerinin yasını tutmak için siyah-beyaz yapılmıştır.
|
|
|
|
|
|
EKO 2- 1. ÖĞRETİM İbrahim üzülmez , ömrümüzü yedin beeee!!! Allahsız bırak artk top oynamayı , jübile yap sende(tskurler paşam)
|
|
|
|
buseng
|
 |
« Yanıtla #20 : 15 Nisan 2007, 11:01:33 » |
|
beşiktaşın en sevdiğim yönü her sene acıların takımı olup yazdığı şarkılar ve havaalanlarında ve stadlarında yaptığı taşkınlıklar=))...
|
|
|
|
|
|
eko 3 buçuk(1. eğitim)...
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #21 : 15 Nisan 2007, 12:11:11 » |
|
taşkınlık dediğinin aslında ne olduğunu bilmen mümkün değil tabii ki çünkü kendi topluluğunuzda onun yarısı bile yapılmıyor.. anlıyoruz sizi.. her sene acıların takımı mı.. peh.. önümüzdeki bir kaç yıl herkes görecek geçmiş bir iki senenin sebebini.. ayrıca tüm derbileri kazanıp, 4 derbi maçında gol yemeden şampiyon olan bir takımımız varken bu takımın bir sene sonra önünün ne şekilde kesildiğini herkes biliyor.. takımın o olay sonrası toparlanması zaman aldı, tüm kadro değiştirilmek zorunda kaldı.. türkiye' de hiç bir takım taraftarının göstermediği sabrı gösterdik ve artık o süreç geçti. bu sezon son buluyor her şey.. bu sezon sonuna kadar da bol bol konuşsun herkes de seneye pek imkan bulamayabilirsiniz. fb yöneticileri geleceği gördü galiba, ki son haftalarda her gün bir demeç veriliyor...
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
Pascal21
|
 |
« Yanıtla #22 : 15 Nisan 2007, 12:22:37 » |
|
Engellemeye gücünüzün yetmeyeceği şeyden korkmak aptalcadır... 
|
|
|
|
|
|
IV - I. öğretim
|
|
|
|
buseng
|
 |
« Yanıtla #23 : 16 Nisan 2007, 22:12:02 » |
|
arkadaşım kaç şampiyonluğun var da konuşuosun?? bir ekonmetrici olarak sayabiliosun heralde.. kaç yıldız var formanızda bi say bakiim!! bizim yöneticiler konuşmazsa daa çok penaltımız verilmicek hakkımız yencek..daha çok tezgah dönecek sizin aile şirketi yüzünden!! eh bekleyelim de görelim noluyo sene sonunda..şimdi ne desek boş..
|
|
|
|
|
|
eko 3 buçuk(1. eğitim)...
|
|
|
|
Endoplazmikredikulum
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : 01 Temmuz 2007, 14:44:12 » |
|
beşiktaşın videosunu izledim geçen. 55 bin kişiyi kadıköyde susturup koltuklarına yapıştırmışlar. hayranlıkla izlediğimiz mikkemmel ötesi bir taraftar gurubu var TFR1E7 en sevdiğim yönü taraftarlarının organize ettiği eylemler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deniz_bjk88
|
 |
« Yanıtla #25 : 01 Temmuz 2007, 15:18:45 » |
|
Taraftarıyla,tezahuratlarıyla,ağır başlılığıyla herşeyiyle Beşiktaşımızı seviyoruzz... TFR1E7
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdal
erdal72
Ekom - Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #26 : 05 Temmuz 2007, 19:28:52 » |
|
1 siyah beyaz olması 2 delikanlı takım olması 3 çarşının bjk nin yanında olması 4 barış akarsunun beşiktaşlı olması .....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snuup
|